reklama
marcela kl.
Fanka BB :)
no to dałam plame.. nie dośc ze nowa to jeszcze w takim stanie do konwersacji zasiada.. ale teraz jestem (jak widzicie) uczesana i umalowana.. obiad ugotowany i czekam na męza.. Monika czy te dzieciaczki na zdjęciu cudne to Twoje?
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
a ja zrobilam dzisiaj mega zakupy. Zamówiłam łożeczko Ola II z szufladą i materacem, 2 komplety poscieli z mamo tato+ dodatki (60 minut zastanawiałam sie jakie wzory w końcu wybrać ), huśtawke i karuzelke o których wczoraj pisałam. No i tysiak uciekl, ani się nie obejrzałam... dobrze ze ta hustawka i karuzela to zasponsorowana
Przy okazji - nie dziwcie się prosze plamom na moich dresikach, w których tu siedze. Ten no... pizza mi sie dzis wywrocila na spodnie. Męża nie ma i nie mialam motywacji gotowac obiadu :-)
Marcela ja radziłabym Ci zamawiać trochę szybciej (jeśli bedziesz kotrzystała ze sklepow wysyłkowych bądź allegro) bo wysyłka w chwili obecnej troche trwa...
Ja jeszcze musze te pieluchy jakos przemielić no i rzeczy dla siebie do porodu. Ponoc dają w moim szpitalu te koszulki i doktor przytomnie stwierdził, ze nie ma co chlapać krwia swoich skoro mozna szpitalne :-)
P.S zastanawialyscie sie nad wynajmem prywatnej położnej do porodu?? Tak pytam, bo w mojej grupie w szkole rodzenia to strasznie popularny temat....
nie wiem kurde czy to nie szkoda kasy...
Przy okazji - nie dziwcie się prosze plamom na moich dresikach, w których tu siedze. Ten no... pizza mi sie dzis wywrocila na spodnie. Męża nie ma i nie mialam motywacji gotowac obiadu :-)
Marcela ja radziłabym Ci zamawiać trochę szybciej (jeśli bedziesz kotrzystała ze sklepow wysyłkowych bądź allegro) bo wysyłka w chwili obecnej troche trwa...
Ja jeszcze musze te pieluchy jakos przemielić no i rzeczy dla siebie do porodu. Ponoc dają w moim szpitalu te koszulki i doktor przytomnie stwierdził, ze nie ma co chlapać krwia swoich skoro mozna szpitalne :-)
P.S zastanawialyscie sie nad wynajmem prywatnej położnej do porodu?? Tak pytam, bo w mojej grupie w szkole rodzenia to strasznie popularny temat....
nie wiem kurde czy to nie szkoda kasy...
Wydaje mi się że na położną szkoda kasy Bez prywatnej też urodzisz
A na pościel to i tak szybko się zdecydowałaś bo ja to chyba z 2 dni płakałam zanim zamówiła i to nie byłam pewna czy zamówiłam odpowiednią dopóki nieprzyszła, nie pomacałam i nie pooglądałam ;-):-):-) A jaką zamówiłaś bo ja też mam z mamo-tato kaczuszki na miodowo-żółtym tle i są przesłodkie :-):-):-):-)
A na pościel to i tak szybko się zdecydowałaś bo ja to chyba z 2 dni płakałam zanim zamówiła i to nie byłam pewna czy zamówiłam odpowiednią dopóki nieprzyszła, nie pomacałam i nie pooglądałam ;-):-):-) A jaką zamówiłaś bo ja też mam z mamo-tato kaczuszki na miodowo-żółtym tle i są przesłodkie :-):-):-):-)
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
ja z mamo-tato oczywiscie, bo tak juz od dawna planowałam. W przypadku wzoru polecialam w róze - z racji plci i wybrałam "rozowe serduszka" i "misie z podusia na rózowym tle". Będzie czas to dokupie jeszcze 1 komplet - ten najbardziej pskrokaty "mama Tata Ty i Ja" pomaranczowo-rozowo-fioletowy
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja tak na sekunde, chciałam sie pochwalic, ze mebelki juz są - skręcone i stoją w pokoiku :-) wyglądaja ślicznie
pranie już zrobione w całości, jeszcze tylko prasowanie
jestem happy
na 15.12 mamy zamówiony wózeczek i fotelik, mam nadzieje ze dosatniemy je bez takich problemów jak meble
jak już bede miała kompa, to wkleje zdjecia Filipkowego kącika:-)
aha! i dziś kupiliśmy wanienke w super zielonym kolorze
pranie już zrobione w całości, jeszcze tylko prasowanie
jestem happy
na 15.12 mamy zamówiony wózeczek i fotelik, mam nadzieje ze dosatniemy je bez takich problemów jak meble
jak już bede miała kompa, to wkleje zdjecia Filipkowego kącika:-)
aha! i dziś kupiliśmy wanienke w super zielonym kolorze
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
super Ela,ze po tych wszystkich tarapatach wszystko sie ulozylo...
czekamy na zdjecia... kiedy bedziesz miala komputer?
czekamy na zdjecia... kiedy bedziesz miala komputer?
Ewa-Krystyna
xmamuska i jaka jest ta posciel w dotyku? pralas ja juz? a ochraniacz?
Ewa-Krystyna
marcela kl. , masz cierpliwosc..... ja bym nie dala rady.... zreszta nie powinnam sie wypowiadac zwiadomych przyczyn na ten temat,bo ma hopla na punkcie rzeczy dziecinnych i robie wszystko dokladnie w odwrotnej kolajnosci, najpierw kompletuje wyprawke,a potem jak juz mam wszystko zaczynam staranka,, po prostu lubie miec wszystko przygotowane na zas...
a co do planow,to ja moim nie dokonca ufam,bo mi sie za szybko zmienaja.......
a co do planow,to ja moim nie dokonca ufam,bo mi sie za szybko zmienaja.......
reklama
M
MariaOla
Gość
No dobra .. teraz to jeszcze możemy łazikować potargane, ale jak przyjdą na świat nasze dzieciaczki to koniec z tym procederem Przecież nie mogą się nas wstydzić ;-)
Abeja ...... gratuluję zakupów, fajna sprawa tak wydać tysiaka bez bólu A co do położnej to parafrazując twojego gina, po co płacić skoro można zuzyć darmową :-)
Elu ..... tęsknimy tu za tobą, może zmówimy jaką mantrę o szybszy powrót kompa
Abeja ...... gratuluję zakupów, fajna sprawa tak wydać tysiaka bez bólu A co do położnej to parafrazując twojego gina, po co płacić skoro można zuzyć darmową :-)
Elu ..... tęsknimy tu za tobą, może zmówimy jaką mantrę o szybszy powrót kompa
Podziel się: