reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści ze szpitala (wątek bez komentarzy)

Hej dziewczyny, pisze ze szpitala, jednak skurcze coś znaczyly - przyjęli mnie wczoraj z ryzykim porodu przedwczesnego, szyjki brak, rozwarcie 2 cm, podłączyli ktg a wieczorem podali kroplówkę, od dzią biorę jakies tabletki na wstrzymanie + luteinę i sterydy. raczej mnie już nie wypuszczą - lekarz kazal mi jeszcze 2 tygodne wytrzymac, więc zaciskam co się da i dołączam do tych leżakujących

reklama
4 sms od Eljar
"Hej.Dziś robili jeszcze raz przepływy i Tomek ma jakieś zaburzenia w pępowinie,więc jutro zostaniecie ciociami kwietniowych bliźniaków.Będzie cc.Gdyby coś zaczęło się dziać złego dziś to będzie dziś,ale najpewniej jutro.Denerwuję się bardzo .Więc trzymajcie kciuki.Buziaki kochane Kobietki."

5 sms od Eljar
"Hej.Mam stresa na maksa.W nocy troszkę troszkę spałam,głowa mnie okropnie boli.Ciśnienie oczywiście za wysokie,dzieciaki spokojne.Trzymajcie kciuki."

6 sms od Eljar
"Cięcie o 10,dostałam antybiotyk,kroplówka leci,niedługo podłączą cewnik.Pa pa"

Ostatnia edycja:
sms od Eljar

"Hej.No i niestety jeszcze do niedzieli w szpitalu.Z dziećmi ok,to teraz mój dr mną chcę się zająć -zakończyć zastrzyki w brzuch (na obkurczenie macicy),zrobić wyniki na nadkrzepliwość krwi ((odkryta przed cc).Szew mam już zdjęty.Tak psychicznie się nastawiłam na wyjście dziś ,że ażsię poryczałam.Ech"

reklama
Do góry