reklama
Nowości w sprawie As76 - - - https://www.babyboom.pl/forum/poron...-bez-komentarza-47835/index6.html#post8514121
Stokrotka812
Fanka BB :)
Wpadłam do Was się zameldować, idę dziś do szpitala z powodu opuchlizny. Franek na razie na świat sie nie śpieszy, także będzie to typowo moja wizyta szpitalna. Mam nadzieję, że szybko mnie wypuszczą...
As76 jest bardzo słabo i baaaaaaaaaaaaardzo powoli dochodzi do siebie, nafaszerowana różnymi lekami, antybiotykami i w ogóle, natomiast Karolinka jest pomarańczowo, żółtaczka i raczej pójdzie pod lampy. Póki co nie ma mowy o wyjściu.
No i kilka godzin i cudy cudy - As76 wychodzi do domu! Poranne badania wyszły ok, wręcz wzorowo i profesor stwierdził, że bilurubina Karolinie nie podskoczy, szwy po zabiegach As76 są super więc czekają na wypis.
As76 się rozchodziła od rana powolutku i będąc na lekach jest wstanie działać koło siebie, koło Karoliny, myślę, że resztę napisze jak już będzie w domu i się na spokojnie rozgości.
As76 się rozchodziła od rana powolutku i będąc na lekach jest wstanie działać koło siebie, koło Karoliny, myślę, że resztę napisze jak już będzie w domu i się na spokojnie rozgości.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Wiadomość od annte :
godz: 14:16
Jestem na porodówce od godziny.skurcze co 5 minut od północy.Teraz rozwarcie na 8cm.
godz: 14:16
Jestem na porodówce od godziny.skurcze co 5 minut od północy.Teraz rozwarcie na 8cm.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kolejna wiadomość od annte:
po 20 godzinach zrobili mi cc- mała nie chciała się wstawić główką.Wazy 4kg i jest śliczna
po 20 godzinach zrobili mi cc- mała nie chciała się wstawić główką.Wazy 4kg i jest śliczna
Podziel się: