reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wieści z porodówek i gratulacje

reklama
Aza no wiesz co [emoji21] miałaś termin po mnie, a tu taki numer! Gratulacje! I zazdroszczę, że masz to już za sobą i mała a ramionach! [emoji173][emoji173]

[emoji173]

Dziękuję za gratulacje , Tosia pchala się szybko na świat nie tylko z daty ale i czasu, że aż panie na sali nie mogły się nadziwić, że to pierwsze dziecko a mam tak często skurcze, tak szybko postępuje rozwarcie, że aż ja trzeba stopowac. Teraz trzymamy kciuki za pozostałe dziewczyny. Trochę podczytalam, że jesteście już wymeczone ta końcówką, więc życzę Wam żebyście juz sobie szybko i jak najmniej boleśnie urodziły. Będę zaglądać do Was, chociaż teraz ogarniam siebie po porodzie i oczywiście Tosie. Jak tylko znajdę czas to napiszę jak przebiegł poród.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry