agnieszkaala
Fanka BB :)
Kobietka ślicznego masz synka, a z Ciebie to niezła laska Zazdroszcze nocki. U mnie jak zwykle kiepsko, budzenie się co chwile. Miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobietko gratulacje. Slucznie wygladacie. WspolcUje przejsc.ale wyszliscie z tego i juz w domku jestescie. Oby caly czas bylo dobrze. Maz pewnie daje wsparcie?
Agnieszkala tez wiecznie brakuje mi na wzzystko czasu. Mam kaszaka.chyba kaszaka w udzie i do tej pory nie poszlam do lekarza.od ponad pol roku bola mnoe plecy.wyprostowac sie nie umiem no ale brak czasu na lekarza.moze nie czasu ale motywacji. Z dzieciakami latam na wszystkie kontrole do specjalistow.a z soba nie.
Kaira a czemu znow operacja? Nam poki co przepuklina nie wyszla. Idziemy za jakis czas do kontroli. Moze moje dziecko bedzie w tym 1% gdzie juz nie wychidzi.
Pleni ja wierze.ze u Zojki wszystko ok.
Juchu ale sliczna Cora i sukienka.
Ja to nic nie umoem"robic