reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
prija dużo zdrówka jeszcze raz:)))
kwiatuszku co u Was?
Dziewczyny czy wasze pociechy też więcej śpią jak jest taka dziwna pogoda?Moja chyba od wczoraj zapada w jakiś sen zimowy,a w nocy szaleje. Wczoraj fikała w łóżeczku i nie chciała spać,jak już usnęła (niby usnęła) to po pół h słysze w niani dziwny dźwięk-wchodze po ciemku,nachylam się nad nią a ta wielkie oczy i mega uśmiech...Wariatka mała:) Później nocka już nie była do smiechu,częste wiercenie się,wymysły,mleko co 2,5h...Jestem dzisiaj padnięta,chyba coś próbuje mnie złapać...Nałykałam się już leków.
Skończe gotować i pomysle o jakims spacerze,chociaz nie chce,zeby znowu mi w wózku usnęła,ma właśnie drugą dłuższą drzemkę od rana.Popołudniu mamy fizjoterapeutkę.Cięzki dzień echh.
Miłego dzionka kochane.

Dzięki.:tak:

Juleczka na razie zdrowa. I też dużo śpi, więc chyba to normalne :tak: Za to łobuz nauczył się spać ze smoczkiem:baffled: W nocy kilka razy wypluje a potem marudzi, stęka, skrzeczy i trza wstać i jej wsadzić do dzioba. Zamieniłam się z mężem i On teraz wstaje, haha :-)

Czesc dziewczyny.
Zagladam po dluuuuugim czasie,ale moze ktos mnie jeszcze pamieta:-p
Julia znowu chora i mozna powiedziec,ze i tak byl sukces bo dwa tyg.pochodzila do przedszkola(tak to tydzien i znowu chora)
Ja cale dnie moglabym spac.
Jesc sie nie chce no chyba,ze od czasu do czasu mam dziwaczne zachcianki...
Wczoraj wieczorem np.dorwalabym sie do kurczaka z rozna i do sernika z rodzynkami(super polaczenie).
A tak na chwile obecna wszystko ok.
Kolejna wizyta 25 listopada.
Stresuje sie tylko troche jak czytam watek czerwcowek i niestety niektorym sie nie udalo.
No nic pozostaje miec dobre mysli bo inaczej przez te wszystkie miesiace czlowiek by zwariowal...

Milego dnia

emka , Milan dzisiaj obudzil sie o 8 , a o 10 znow zasna i spal do12:eek: teraz rozrabia
agnieszka , wszystko bedzie dobrze , kciuki

a to moj smyk

SAM_1129.jpgIMGP0694.jpg

Załączniki

• SAM_1129.jpg
    SAM_1129.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 29
  • IMGP0694.jpg
    IMGP0694.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 23
czarna ale dziecie Ci się zmieniło:)))Ja mam wrażenie,ze moja z buzi cały czas taka sama jest. Jak znajde kabel od aparatu i mała nie bedzie stękać to zgram nowe foty i coś wrzuce.
prija jak to mąż wstaje???Ale masz fajnie:))Mój zanim by zareagował głuchol i zrobił mleko to mała wyłaby już jak syrena z głodu:-D
agnieszka czarne myśli precz!!Bedzie dobrze:)))))

reklama
Emka: Teraz jest na tacierzyńskim to haruje :-p:-p Jak ja słyszę to tylko go szturcham a On wstaje i smoka w dziub. Tak do tej pory ja to robiłam ale się wkurzyłam i teraz mąż kilka nocek a co :-D

Daje Małej od kilku dni zupkę jarzynową z bobovity i normalnie furorę robi, Julka zajada aż się uszka trzęsą. Na razie słoiczek na 2 dni, ale chyba wejdziemy na jeden posiłek. :happy:

Do góry