reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
my dziekuje za odpowiedz.ja tez nie śpię w nocy,nasłu****e jak charczy,jak się meczy jak mu to przeszkadza....w poniedziałek powiem o tym co napisałaś pediatrze,o tych lekach,napewno nie odpuszcze,bo nie pozwole żeby moje dziecko się meczyło.pod materacem mam zrolowane ręczniki,ale Jaś tak się kreci w nocy,że się zsuwa na tą płaśką częśc.

dziekuje kochane za pomoc

Kolejny dzien plucia jedzeniem..juz jestem tym wykonczona. skad takie cos u dziecka,ktore zawsze ladnie jadlo? Boje sie,ze jeszcze mleko odrzuci i wtedy bedzie problem...ryki dzisiaj urzadzala jak nigdy.

Witam się po długiej nieobecności.
My byliśmy u moich rodziców. Pogode mieliśmy piękną więc większość czasu spędzaliśmy na zewnątrz. Dzieciaki się wyszaały, Ala nacieszyła kuzynostwem, a ja odżyłam towarzysko. Spotkałam się z Kwiatuszkiem. Spotkanie było cudowne. Dziewczyny są fantastyczne. Asia super babka, a Oliwcia przekochana. Strasznie żałuje, że nie udalo Nam się drugi raz spotkać,ale napewno będziemy się widywać przy każdej nadarzającej się okazji. Alusia bardzo polubiła ciocie i Oliwcie, płakała jak się okazalo, że więcej się nie spotkamy, a Filipek większość spotkania przesiedział u cioci na rękach,
Ja mam problem z Filipem. Otóż on strasznie dużo je. Ciągle rusza buzią. Zje swój obiad, a zaraz przychodzi do mojego talerza i chce żebym mu coś dała jeść. I niemam za bardzo pomysłu co mu można dawać na śniadanie i kolacje? Jakieś pomysły?
Postaram się Was doczytać.
Miłego dnia:)

agnieszkaala;) filip duzo je a moja przestala-te dzieci to maja swoje odchyly;)
Ciesze sie,ze spotkanie z kwiatuszkiem bylo takie udane:) Szkoda,ze wszystkie nie mieszkamy w jednym miescie.

Kwiatuszku, Prija,Czarna co u Was?
Lili,Kat gdzie jestescie?

hej dziewczynki,
mamy wyniki rezonansu, do tego genetyczne metaboliczne mamy zrobić, termin na styczeń.. plus toxo, cytomegalię i boreliozę. na chwilę obecną nie mam siły na nic. u nas też bunt jedzeniowy, tylko cyc, mm nie chce, ale przy stole z nami makaron z sosem łapkami je, popija wodą z kubeczka.

Nisiao co neurolog sugeruje przy tych zawiechach? Epilepsję? Tzw. petit mal?

Załączniki

• WP_000639.1.jpg
    WP_000639.1.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Pleni: Nie wiem jak się do tego odnieść, bo mimo że przeczytałam opis nie rozumiem za bardzo :zawstydzona/y: Jeśli jesteś wstanie to napisz co to oznacza, i w jakim kierunku tamte badania?

prija sama nie wiem.. neurolog mówi najpierw, że "tu nic nie ma" a za chwilę, że "obraz nie jest dobry". podeszłam tylko z wynikiem co mam dalej robić to kazał zrobić te badania i podejść. zamiast tych poszerzonych przestrzeni podpajęczynówkowych powinien być mózg.. nie wiem nic więcej ponad to, że skoro kazał mi to zrobić chce wykluczyć stany zapalne. To nawet po szczepieniu może być. nie chcę czytać w necie bo trafiam tylko na opisy których nie mam zamiaru przyswajać. po badaniach będzie jaśniej.

Pleni: Współczuję Ci tego stresu. Po tym szczepieniu to o tym mówisz, gdzie wystąpił nop? Ten lekarz też jakoś dużo czasu Wam nie poświęcił :baffled: Nic nie powiedział z czym to się wiąże? Ja to laik jestem w takich kwestiach. Pleni wierzę że w tych badaniach nic złego nie wyjdzie. Jestem z Tobą!

reklama
Witam
widzę ze nie ma moihc wpisów grrr ak to jest z tel.
Karola moje 2 cóki tak maja z tym ze L ulewała, Liwka nie ulewa ale non stop sie krztusi, i skrzeczy jak wrona charczy itp na poczatku nie bylam wstanie spać,ma wiotką krtań i to jest przyczyna.Synowie MArtusionka też to mieli.
Pleni a po porodzie robiliście usg głowki ile razy? wyszło wam coś
My czekamy na przyspieszony termin 2 operacji za tydz sie dowiem na kiedy.

Do góry