reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Emka: Co do kupek to moja też ma od czasu do czasu zielone, w ogóle to ma najróżniejsze kolory. Poobserwuj ale myślę, że nic się złego nie dzieje. Ale gdyby Cię coś martwiło to idź do lekarza. Coś się miałam Ciebie zapytać i zapomniałam, eh skleroza :dry:

Anastazja: Katar nadal jest :-( Jutro wylot a dziś prawie całą noc nie spałam ze stresu. Oby nie dostała zapalenia uszu, grzebie sobie w tych uszach palcem. Ogólnie lepiej jest niż we wtorek, ale dalej jej ten katar leci po brodę. Najgorsze że Ona strasznie histeryzuje przy odciąganiu i w ogóle przy jakimkolwiek manewrze przy nosie. Jak temu dziecku pomóc. Co ja nie robie żeby ten katar zszedł :sorry2: Co do ulewania to nie mam pojęcia, moja sporadycznie tak robiła, bez jakiegoś konkretnego powodu.

reklama
Emka zielone a nawet pieniste i śmierdzące kupy mogą być na zęby ,ale wiadomo lepiej obserwować i w razie czego skonsultować

Hej dziewczyny :-) ale dawno mnie tutaj nie bylo :shocked2: ale mimo iz mam jednego tylko rozrabiake to jakos ciezko mi sie zorganizowac i usiasc przed kompem a moj krasnal broi za 3 :baffled: U nas wszystko ok maly zdrowo rosni i jak na razie ani razu nie chorowal na nic powazniejszego z czego sie bardzo,bardzo ciesze i oby mu tak zostalo :tak: Widze ze sporo nowych mamusiek jest tutaj,fajnie bo temaciki sie jakies kreca i cos sie dzieje ;-)
emka1 zielone kupki to moze byc od zebow,u nas teraz przy 5 synek robil wlasnie zielonkawe kupki takie luzniejsze ale po 2-3 dniach juz byly znowu ok.
As ale sliczne masz dziewczyny no i Ty super wygladasz ;-)

Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek ;-) Postaram sie czesciej zagladac :-)

As Witam,ale dawnoCię nie widziałam na forum,córeczka sliczna,jak szybko ten czas leci,obie pociechy są super.

Dopiero co rozmawiałysmy po mojej cc a tu już 4 miesiące zleciały.

Bardzo pomocne pewnie te filmiki co zapodałaś,ale ja nawet nie oglądam,napatrze się i będę się doszukiwać-wiecie ja to panikara pierwszego stopnia.
Emka Młoda moja robi takie kupki często i w sumie to pewnie za sprawą mleka jakie pije,więc ciekawostką dla mnie jest,że to tez na zęby,obserwować i w razie co pediatrę zapytac...
Prija0 no katar dlużej potrwa,ale chyba ten najgorszy czas minął hmm?To jest to,że to co ma pomóc dziecku min manewry przy nosku jak opisałas odciąganie itp-nie koniecznie sie to pocieszce podoba.
Wspólczuję tego użerania się z katarkiem,sama niedawno z Kingą zmagalam się z tym.
Grunt ,że przechodzi i chyba dziś lot??
Trzymam kciuki,żeby malutka to dobrze zniosła.

Załączniki

• 20140601_112332.jpg
    20140601_112332.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 40
Emka, milan tez ma teraz takie zielone kupska , ma u góry jedynki i dwójki na dole jedynki , pewnie cos znow wyjdzie

dziecko nauczyło sie nareszcie schodzic z łozka , nie pikuje juz głowa na dół jak tupolew , tylko spuszcza nogi i schodzi z usmiechem na ustach :)

As i Pleni bardzo bardzo dziekuje za pomoc. Moze juz w srode cos sie wyjasni.
As cudne foty,jak patrze na Karolcie to wierzyc mi sie nie chce,ze mialas tak ciezka ciaze i tak o nia musialas walczyc. Mala rosnie jak na drozdzach:)
Dziewczyny dziekuje za odzew w sprawie "zielenizny";)
Pisze teraz z tel,nawet nie wiem gdzie tu odnalezc podziekowania i polubienia.

Cześć dziewczyny!!! Pamiętacie mnie? Jak miło poczytać jak wasze maluchy rosną!!! Pamiętam jak przeżywałam poród każdej z was... a dziś już takie duże szkraby macie :-) Patrze na suwaczki i nie wierzę, że już tyle czasu minęło! A wydaje sie jakby to wszystko było wczoraj. Buziaki

Ale dawno nie pisalam...
Ale miałam urwanie głowy. Oliwka miała rota i myslałam, że wylądujemy w szpitalu:sorry: przez 3 dni taką miala biegunkę, że dupcie tak jej odparzyło, że jak ściągałam pampersa był taki płacz jak bym ją ze skóry obdzierała. Do tego gorączka, ząb piątka... Przez 2 tyg ledwie funkcjonowałam bo zawsze coś. czytałam i nie mialam czasu nawet napisać do Was.
Emcia i jak kupki? Uspokoiły się ?
Prija jak u Was lot?
Lilijanna gdzie Cię wywiało????
As śliczne masz córy:tak::-)
Loi????? hop hop!!! Jak tak Hania?

reklama
Kwiatuszku ukochaj bidulke,nameczyla sie chorobka,Ty tez. Najwazniejsze,ze juz po.
Tekla a co u Ciebie?melduj nam tu jak sie czujesz.

Do góry