emka01
Szczęśliwa mama:)
Lili zależy jaka firma i jaki wredus przyjedzieJedni kroku za furtke nie zrobia nygusy a inni ładują się choćby z najmniejsza paczuszką na chate...Poza tym sąsiedzi wykorzystują to,ze od dawna siedze w domu i każdy ich internetowy zakup ląduje pod moimi drzwiami!!Kuźwa co się nawkurzam,bo mam zdziczałego psa i ten na każdy szmer wyje na maksa,małą mi budzi albo straszy.Ostatnio zamontowałam dzwonek przy furtce,bo nie miałam i bezpośrednio trzaskali mi do drzwi...Póki co pies nie skojarzył sygnału z nadejsciem potencjalnej ofiary do ugryzienia,wiec mam luz
Wczoraj dotarł mega dywan))Wywietrzyłam go,odkurzyłam i zawlokłam do salonu-ale mała ma raj,zaraz w czworaki i heja bujanko)Już się nie rozjeżdża na płytkach
Kwiatuszku ja dopiero zmądrzałam półtora miecha temu i jak mała ma drzemke to ja tez na te 20do 40min kłade się obok niej.Wczesniej robiłam w domu co się da ,zeby nie hałasować,jakieś prasowanie,przenoszenie,odkładanie itd
Wczoraj dotarł mega dywan))Wywietrzyłam go,odkurzyłam i zawlokłam do salonu-ale mała ma raj,zaraz w czworaki i heja bujanko)Już się nie rozjeżdża na płytkach
Kwiatuszku ja dopiero zmądrzałam półtora miecha temu i jak mała ma drzemke to ja tez na te 20do 40min kłade się obok niej.Wczesniej robiłam w domu co się da ,zeby nie hałasować,jakieś prasowanie,przenoszenie,odkładanie itd