reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

As76 kochana super sie czyta od Ciebie wiesci,jeszcze troszke musicie wytrzymac w dwupaku,trzymam kciukasy kochana ;-)
karolcia a Ty juz na koncowce jestes,ale ten czas zlecial,trzymam kciuki kochana za szybki i bezbolesny porod i co bys juz niedlugo tulila swojego skarba ;-)
aniunnia moje GRATULACJE kochana !!! super ze i wam sie udalo,ciesze sie bardzo kochana ;-)

A dla reszty ciezarowek kochane,duzo zdrowka kochane,odpoczywajcie ile wlezie bo potem takiego beztroskiego lezenia i obijania sie brakuje ;-):-)

reklama
Witam was dziewczynki co u mnie wczoraj wizyta pessar sciagniety nie bolalo nawet takie dziwne uczucie bardziej bolalo mnie zakladanie.szyjka jeszcze jest ook 2 cmw sobote juz bedzie 38 tydzien lekarz mowi ze dzidiza donoszona.feneterol odstawilam,planowana cesarka na 2 maja chyba ze dzidzia bedzie chciala wczesniej choc lekarz mowi ze wytrzymamy spokojnie .jutro znow jade do katowic na ktg mam teraz co tydzien jezdzic .poprzednie nie wykazalo skurczy ale wtedy byl pessar i feneterol.zobaczymy .dostalam zelazo bo hemoglobina mi spadla na 9.3
dzidzia wazy ok 3 kg jeszcze 12 dni zostalo .pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie
milego dnia

Anetha , ależ jesteś zdyscyplinowana , co Cie wywołam to jesteś :)
2 maja , przyjemna data , chłopak się wstrzeli pomiędzy święta , Fajnie że wszystko zmierza ku cudnemu końcowi , buziaki

Witajcie:-)
Anetha - cudownie!!! Będziesz majówkową mamusią!!!! To jest piękny czas na przychodzenie na świat - wiem, bo sama obchodzę urodziny w majowy weekend. Trzymam za Ciebie kciuki i życzę Ci szczęśliwego rozwiązania:-D
Całej reszcie ciężarówek też niezmiennie kibicuję. Powoli zbliża nam się czas masowego wysypu maluszków:tak:

A my spędziłyśmy kilka dni w szpitalu - na szczęście wszystko jest ok. Mam nadzieję, że to był już nasz przedostatni pobyt. Trochę się zdenerwowałam przy wyjściu, bowiem wyznaczyli mi termin przyjęcia za 2 i pół tyg i wtedy zapadnie decyzja, czy robią cesarkę, czy czekamy na poród naturalny. Przyznam, że odkąd Malutka obróciła się, nastawiałam się na poród naturalny... Może w poniedziałek podczas wizyty u gin dowiem się więcej...Poza tym - nie wiem jak Wy czułyście lub czujecie, ale mnie to bardzo porusza, że po takiej walce, po ciągłym wmawianiu sobie, że muszę zaciskać nogi i leżeć byle jak najdłużej wytrwać, dociera do mnie powoli, że już nie trzeba będzie odliczać kolejnych dni... Że za kilkanaście dni przytulę moją Córeczkę...
Ściskam Was mocno
I dobrego dnia Wam życzę

Ostatnia edycja:
miśkam - to cud bo każde zycie jest cudem! juz nie długo będziesz mamą!!! Trzymam kciuki za ciebie!!! ale to zleciało, a ty juz na porodówke bedziesz śmigac :-)
anetha, as- za bezpieczne &&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
Witajcie cieżarówki.Trzymam za was kochane kciuki:)
aniuniua- kochana gratulacje:)co do zwolnienia.to mozesz isc na zwolnienie po 3 odprowadzonych skladkach przez pracodawce.wiem bo sama tak mialam.jak pojdziesz wczesniej to nie dostaniesz maciezynskiego.
widaz ze kazdy kominuje jak moze zeby przetrwac w tym kraju.
chore to jest.ale niestetydo tego jestesmy zmuszane.
ok poglaskac brzuszki
milej nocki
papa

Do góry