reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Catai super ze po polowjkowym ok :-) a jakie macie typy imion ??
Annas sliczny synio a jak ma na imie??
Jankesowa zarty sobie robisz marsz na porodowke :p
nie dam rady wieecej pisac bo 1 reka dydam w ozku Malego

magnusik &&&&&
Cati gratuluję dziewczynki :-) świetnie, że połówkowe udane, ja powoli powoli zbliżam się do tego etapu... :-)

Jankesowa-brzuszek sliczny.No może maluch wyjdzie przed świętami jeszcz pare dni zostalo.
Może coś się ruszy.moja polozna mi moila ze dobra metoda jest robienie przysiadow.może sprobuj.
Annas81-maluszek prześlicznyJ
Magnusik- kciuki za usg&&&.
Cati- gratuluje dziewczynkiJ.no ciekawe jakie imie wybierzecie?!A ja jestem jestem.nie było mnie dwa dni.Wczoraj pół dnia byłam u siebie w firmie i wywalczyłam umowe.teraz mam wewnetrzyny spokój bo ubezpieczenie jest.
&Ewcia- no my idziemy razem.Jak się czujesz?ja dobrze funkcjonuje na pelnych obrotach.
Ilonka-i jak tam?dodzwonilas się?
A ja wczoraj spotkałam gina który mi robił z Melką amniopunkcie i pytał się i jak tam malutka no opowiedzialam mu to przykro mu było,mowil ze wiele mogą już przewidziec ale tego akurat nie.Pytal jak teraz to powiedziala ze ok.dal mi wizytówke i powiedzial ze gdyby co to mam dzwonic i on pomoze a on jest ordynatorewm w jednym z warszawskich szpitali.
Moja mama to się smieje ze z taka opieka ginekologiczna jaka mam teraz to już nic nie może się stac.Mam chyba wszytskich obstawioonych mam tylko nadzieje ze nie będę musiala ich uzywac.Ale lepiej mi psychicznie ze w razie co mam gdzie zadzwonic pojechac.
[FONT=&quot]Milego dnia [/FONT]

elena na listopad a dlaczego ??
Coś mi się zdaje, że Elena pyta o planowany termin porodu Twojego Aniołka ;-) czyżby standardowy w ciąży ucisk mógzu przez macicę ;-)

Kochana, odpoczywaj ile się da, bo za chwilę to się skończy :-) Super brzuszek, jeszcze pamiętam Twoje fotki i komentarze, że rosnąć nie chce i wygląda tylko na przejedzenie a nie ciążę ;-)

just tak wiem ze o aniolka i mialam na listopad 11 tylko chcialam wiedziec dlaczego o to pyta.
Kochana nie da sie odpoczywac :( ani lezec ani siedziec a gdzie stac...
Poszlam na poczte i myslalam ze tam zostane az maz z pracy nie wroci i po mnie nie przyjedzie...

Jankesowa, może jeszcze razem urodzimy;-)
ale tak szczerze, życzę Ci Kochana, aby samo się zaczęło:tak:
bo jak widziałam jak u dziewczyny jak byłam teraz na porodówce wywoływali poród, ojj to nie życzę tego nikomu:baffled:
i cieszę się, że będę mieć cc:tak:

mam pytanko, jak wygląda czop:confused:
i czy on może wyłazić kawałkami:confused:

mam takie dziwne kawałki śluzu co parę dni, wygląda jak w dniach płodnych, prawie przeźroczysty, rozciągający się, czyżby to to:confused:

reklama
ewcia nie mam pojecia ale dziewczyny na kwietniowkach czop opisuja jak takie smarki za przeproszeniem.... i ja cos takiego mam juz od 2 tyg gdzies cos jakis czas troche....zolte, biale...

Do góry