reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam i ja...

Też się zastanawiam jak tam Ola po cięciu...

Agniesia, Annas- dziękować :*

idę się brać za obiadek...

buziaki

reklama
Julitka a po Was , Carii, ja i i Jeżynka następne w kolejce a potem to Aniołki, Gosia i Angela jeszcze była oj będzie się działo :)
Idę obiad pichcić coś mi dzisiaj tylko słabo:(
A z pieluchami dam rady bo kiedyś prasowałam dla bratanka a teraz już za sobą część też mam takich pieluch poprasowanych a jak nie to m nauczy się w końcu obsługiwać żelazko :)

Witam sie wtorkowo i pozdrawiam :-)

51tymg_th.gif

Witam Dziewczynki!!!!

Podczytuje Was na bieżaco więc postanowilam wreszcie napisac :)
U nas bez wiekszych zmian, Staś rośnie, kopie i rozpycha się bardzo, co i mnie bardzo cieszy :) Juz nie moge sie doczekac rozpakowania a to jeszcze tyle czasu do lutego, mam wrazenie ze czas zatrzymal sie w miejscu :)
Chodzimy do szkoły rodzenia i jestem zachwycona :)

Ola**
GRATULUJĘ - WIDZISZ JAK SZYBCIUTKO POSZLO!!!!!

Oooo i Olcię PM tutaj dojrzałam :)

Mam wieści od Pati :-)

Nie, nie urodziła jeszcze :-p i czeka na swoją kolejkę, ale nie ma na razie internetu i będzie się meldować smsowe. Jak co 2 dni nie dostanę smska posłusznie, to ja będę Ją bombardować ;-)

Wszystkie Was pozdrawia.

Lili to melduj nam tutaj wieści od niej.

LucyF kg więcej to ja nie mam wręcz mniej o 1 kg.

Moja przesyłka utknęła gdzieś w Polsce i jutro pewnie dojedzie, oby, bo nie chce mi się tyle czekac.

Teraz uciekam do apteki, bo mi się paski do glukometru kończą, ale tak mi się nie chce.

Kciuki się przydaly :tak: Klusia ma 4 cm i szyjka 47 mm zamknięta, mam się oszczedzać i zamienić duphaston na luteinę 3x dziennie, tylko, jak ją aplikować, w jakichś rękawiczkach? :eek:

Jestem mega szczęśliwa.

reklama
net wocil ale przerywa a musze sie spieszyc cos posciagac do pracy lic. wiec sorki ale nic nie napiszem,ewcia dopisze cie do listy jak znajde chwilke ;-)

Do góry