reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Czesc dziewczynki.

Milego dnia zycze wszystkim.

Ewitko ja dla odmiany bardzo szybko dostalam okres po porodzie...Kiedys to bylo fajnie-byl krotki i niebolesny...
Teraz to brzuch pobolewa i doslownie leje sie ze mnie co miesiac,ze szkoda gadac...Wrrrr...

reklama
Witam się z rana:happy2: fajnie, że dziś już środek tygodnia:biggrin2:

Dziewczyny mam problem, bo zafarbowały mi się troszkę służbowe koszule na różowo i nie wiem czym to sprać (bo ja niedoświadczona jeszcze jestem troszkę w tej kwestii:-p) -> co prawda nie widać tego jakoś bardzo, ale jednak:wściekła/y: a jedna to ma cały kołnierzyk różowy:szok: POMÓŻCIE PLISSSSSSSSSSSSSSS:tak:

Bartuś na szczęście chyba już się oswoił ze zmianą czasu i już wczoraj spokojnie do 19:00 wytrzymał:-D niestety zaś mu troszkę z noska leci, ale już od wczoraj woda morska i maść majerankowa jest w użyciu:-D

STO LAT dla miesięczniaków:biggrin2:

Miłego dzionka:biggrin2:

Witam się i ja:tak:

Mama Sówka- witam w klubie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Mi wczoraj zafarbowała się moja ulubiona pidżamka:dry:
No i góra zamiast w paski biało-niebieskie jest różowo- niebieskie:dry::dry:
i też zastanawiałam się czym to zrobić, aby było jak wcześniej

jestem na chwilkę aby życzyć Wam miłego dnia
Mama sówka vanish -proponuję wymoczyć najpierw a później do pralki wlać -instrukcja na butelce jest
Ja mam vanish w proszku do białych i kolorowych -est rewelacyjny -plam z zupy na Ali białych rzeczach nie ma:)
buziam

Kaira – co tam u Was? :dry:

Jankesowa – trzymam kciuki za wizytę, przykro mi z powodu maluszka koleżanki :-(

Ewelina28 – co tam u Was? :sorry2:

Ola** - ale dajesz sobie sprawę, że Julek ma tam coraz mniej miejsca i może po prostu z tego powodu już się tak nie kręcić? :tak:

Ola81 – no niech sobie jeszcze troszkę posiedzi, a co w brzuszku najlepiej :tak:

Marysia868 – no właśnie Wasze wpisy mnie uspokoiły, dzięki :tak:

Agatko, Kaira – Wam też dziękuję :tak:

Alicja1985 – super, że zaglądasz, trzymam kciuki już powolutku za połówkowe :tak:

Ewitka – mnie zaskoczyła już 30 dni po porodzie :tak:

GosiaLew – trzymam kciuki za wizytę u diabetologa :tak:

Agnieszka – co z tym zdjęciem Julki w sesji co miała być w tym sklepie? ;-)

Mama Sówka – zdrówka dla Bartusia, ja się ratuję ACE albo Vanishem ;-)

Dziewczyny - dziękuję za Wasze słowa :zawstydzona/y:

Witam kochane
Gosiu i Jankesowa powodzenia na wizytkach
lili-cieszę się że wszystko wyjaśnione troszkę by było za wcześnie.Twoje myślenie jest bardzo rozsądne i godne polecenia.Jak sie przytrafi to będzie ale lepiej po cesarce troszkę odczekać:)
CARRI- ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!
U nas troszkę lepiej A ma trochę urlopu narazie robią mu na złość ale przynajmniej zaczyna normalnie funkcjonować.
Jutro wizytka zobaczymy co nowego się dowiem, zmykam na śniadanko.Pozdrawiam Was serdecznie

Lili- wybacz nie doczytałam...
a jednak niepotrzebnie się zamartwiałaś :*

Dziewczyny, ja wiem, że ta ciąża jest inna od pierwszej, odpukać nic się nie dzieje, ale zaczynam troszkę się bać... :(
Zbliża się 15 tc, tydzień w którym z Maciusiem odeszły mi wody... :(

hejka! wpadam tylko na chwilę miłego dnia życzyć.

poczytałam wczoraj posty Lili i dziś stresa łapię w temacie @, bo u mnie dalej nic :sorry2:

Wtajcie dziewczyny

Mozecie mnie zachlastac za moja nieobecnosc,ale szczerze mowiac nie chce mi sie wogole juz wlazic na forum, mały zajmuje moj cały czas :/

Mysza Szymuś przesłodki :*

Mama Sówka spróbuj Vanishem ,pomoze na pewno.

Kaira fajny masz suwaczek z tym maleństwem :-)

ewcia trzymam kciuki ,zeby szybko ten 15tc minał

just , ja tez mam nieregularne i co miesiac mam stresa .

reklama
Gosiu i Jankesowa trzymam &&& za wizyty.

Pati jak będę w piątek w szpitalu to zapytam o te tabletki na wywołanie poronienia, chociaż wiem, że niektórzy lekarze uważają, że często i tak po samoistnym poronieniu trzeba robić zabieg, więc wolą go robić od razu. Co ma być, to będzie. ja już nie mam siły się denerwować i chyba jakaś znieczulica mnie dopadła. Mój M mówi, że będziemy próbować ale jak nie będziemy mieli dziecka to nic się nie stanie, bo przecież nie wszyscy muszą mieć dzieci. Może to i racja. Może jak przejdziemy nad tym do porządku dziennego, to coś zaskoczy.

Ale tak w ogóle, to nie chcę was denerwować tymi przykrymi sprawami. Wy musicie się cieszyć z waszych dzieciaczków a nie dołować się złymi wieściami.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie.

Do góry