reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witam!

Daa gratulacje!!! Witamy Darię po tej stronie brzuszka, rośnij zdrowo!!!!

Ewelinko cieszę się że wizyta udana, ja ostatnio siedziałam i oglądam zdjęcia Tomusia z USG do teraz od tych 6mm do 26cm i nadal nie mogę uwierzyć,że tak szybko urósl :)

Aniołki wiec widzę ,że naprawdę twój Klusek jest kluskiem, ciekawe ile będzie teraz ważył ale wizyta dopiero 17.11. mam nadzieję,że zobaczę swojego Tomusia!

A mnie te kopniaczki to nie bolą tylko M tak myśli, chociaż dziś od 5.30 moje dziecię urządziło harce w brzuszku i z tego wszystkiego dostało takiej czkawki :) Zaraz idę po wyniki moich hormonów tarczycy i trochę się boję.

Ciekawe czy Myszka ma już przy sobie Szymonka?

Martusionek - trzymam kciuki za wyniku
Agniesia82 - co tam u Ciebie?
Annas81 - no-spa pomogła?

A ja już dziś o dziwo mam obiad na piecu, właśnie duszę kurczaki na słodko w papryce :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Jak przyjadę z Poznania tylko ryż, sos i jemy ;-)
No to miłego dnia, wlecę późnym popołudniem albo jutro dopiero :tak:

Lili- bo te Adamy tak mają:p Wildze że masz wenę na gotowanie, mniam przyjadę na obiad. A po 2 pięknie że byłaś i dalej jesteś od początkach mojej ciąży.przynajmniej ktoś stawiał mnie do pionu a teraz widzisz już dodatkowo 20 tyg minęło:) To jest niesamowite;-):-):-):-)
Ewelinko widać że maleństwo jest mocne może to dziewczynka? Moja też wszystko przetrwała a teraz co noc mi się śni że chłopaka rodzę:-D. Leż leż dopóki możesz, ja znów musiałam leżeć od 19 tyg. Teraz to zacznie cię brzuch ciągnąc i piersi napełniać:-)
just to kolejne osiągnięcie i mamusia jak dumna.Teraz już będzie goi strach zostawiać bez oparcia:)
Ananas- i jak brzuszek?
jankesowa ja mam dzień po tobie wizytkę
MAma sówko-nie umie się napatrzeć na fotkę twojego synka.Jest śliczny
Martusionek u mnie standardowo dziecko budzi sie z ojcem do pracy o
4-20 i mam nadzieję że jej tak nie zostanie
Ale fajnie ze się tak rozpakowujecie czekam w kolejce na swoją kolej:-):-)

Wróciłam... ale ledwo wróciłam, cala mokra i strasznie mi słabo i oczywiście zaczął mi boleć brzuch wzięłam nospę i i zaraz biorę się za gotowanie bigosu. wyniki ok TSH 1,75 a FT4 1,20 jak na mnie to ok.

Kaira ja też mam nadzieję ,że Tomuś będzie miał jakieś pory swoje do spania bo ostatnio to nie wiem kiedy śpi bo cały czas buszuję. A ja jak byłam mała to byłam nie ospała i nawet w przedszkolu nie obowiązywało mnie spanie bo nie dali rady ze mną i tego boję się u Tomusia niech będzie śpiochem jak tatuś :)

ewelinko - super wiesci i tak ma byc :) usmieszek prosze
daa- Gratulacje, witamy Darie :-):-):-)
aniolki- rowniez super wiesci tylko tak trzymac :-):tak:
ewcia- swietne nowinki nam przynosisz oo takie to lubie czytac :tak::-)

Lili- moje cisnienie troche sie podnioslo, wirtualna przyjaciolkadoradzila ze trzeba duzo pic wiec w mgnieniu oka 1,5l obalilam i ruszylo w gore a myslalam ze juz zejde :sorry2::dry:

Annas-jak brzucho ?? jak nadal zle to pedz do lekarza...

A mnie brzuchol juz nie dokucza nie ciagnie, ani nic jest dobrze :tak: mam nadzieje ze z dzidzią tez dobrze... wiadomo zbliza sie wizyta i porami trzese a tu jeszcze dobry tydzien wiec... mi spadna do tego czasu ze strachu...:-:)wściekła/y:

Wróciłam... ale ledwo wróciłam, cala mokra i strasznie mi słabo i oczywiście zaczął mi boleć brzuch wzięłam nospę i i zaraz biorę się za gotowanie bigosu. wyniki ok TSH 1,75 a FT4 1,20 jak na mnie to ok.
Świetne wyniki!! ja biorę cały czas Eutyrox 100. Ostani wynik 1.9 nigdy nie miałam lepszego:)
jankesowa widzę ze tobie się też stres przed wizytowy odzywa tydzień wcześniej.JA też mam to uczucie:) Ale będzie dobrze zobaczysz

Świetne wyniki!! ja biorę cały czas Eutyrox 100. Ostani wynik 1.9 nigdy nie miałam lepszego:)
jankesowa widzę ze tobie się też stres przed wizytowy odzywa tydzień wcześniej.JA też mam to uczucie:) Ale będzie dobrze zobaczysz

Kaira a ja i tak mam dużą dawkę bo 165 i bałam się czy nie trzeba będzie zwiększyć, ale jest ok i się cieszę.

reklama
Jankesowa dobrze będzie!!! zobacz jak już daleko masz suwaczek:)dopiero dwie krechy były
Ewelina widzisz jakie mądre są ciążowe organizmy:) krwiaczek strachu narobił,ale już będzie dobrze!:)
Martusionek super,ze wyniki ok:) co wy wszystkie tak gotujecie z rana? :)
Jeżynka ja też musze kupić śpiworek,rożek i w ogóle,tydzień temu miałam tydzień zakupowy ,a teraz już jakoś nie mam weny:) koszul dla siebie nie mam i wielu rzeczy jeszcze,ale mam czas:p
Aniołki nio Klusek zwany Olafem już całkiem sporo waży! :)bardzo się cieszę !
Kaira mnie też czasem w nocy bolą nogi.a M Twojego nawet rozumiem ,bo ja to stresuję się wszystkim,błahostki to mało powiedziane.nie mówiąc już o prawdziwych powodach
Julitka maila od Ciebie dostałam w pt wieczorem chyba i odpisalam w sobotę.i tak mi się przypomnialo co z koszem na zużyte pieluchy?potrzebujemy?
lili ja po prostu czujna jestem i kolejność mam dobrze zapamiętaną:)coprawda wg listy skarbów to bym chyba nawet była druga,ale Ola81 z usg ma szybciej:) choć powiem Ci ,ze z tym moim leniuszkiem to juz naprawdę chcialabym być na porodówce(w terminie oczywiście) bo martwię się jak się nie rusza
Mysza czekamy na słodziucha:)
Just ucałuj Szymonka:)

mój mały hasa wieczorem ok 22-23 i tak z godzine jak zasypiam zazwyczaj:) a tak to cisza.sporadycznei coś tam,ale tez nie zawsze.tyle,ze ja go po prostu nie czuję chyba

Do góry