reklama
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Ja już jestem w akcie desperacji i zastanawiam się nad czopkiem. Dziś zaczyna się 5 dzień bez kupy... Teorie teoriami, że może być kupsko raz na 5-7 dni, ale jak widzę Jej płacz to mi się serce kraje. Z drugiej strony jest teoria, żeby starać się unikać sztucznego wywoływania kup, żeby dziecka od małego nie przyzwyczajać, bo potem problem będzie jeszcze większy... I bądź tu człowieku mądry...
A oto co upolowałam dla Emi na święta:
Pajacyk świąteczny "My first Christmas (1258350035) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny, skończyło mi się już jakiś czas temu plamienie po porodzie. U gina jeszcze nie byłam na przeglądzie. Czy mimo to mogę się poprzytulać z M? Czy należy poczekać na opinię lekarza?
A oto co upolowałam dla Emi na święta:
Pajacyk świąteczny "My first Christmas (1258350035) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny, skończyło mi się już jakiś czas temu plamienie po porodzie. U gina jeszcze nie byłam na przeglądzie. Czy mimo to mogę się poprzytulać z M? Czy należy poczekać na opinię lekarza?
Ostatnia edycja:
daaa
Fanka BB :)
Ja się melduję... nadal 2w1
Byliśmy oglądać te mieszkania i niestety nic ciekawego nie znaleźliśmy
No nic... szukamy dalej... Szkoda tylko, że przed porodem raczej nie zdążymy się wyprowadzić A w związku z tym nie wiem, gdzie ja dziecko ulokuję Póki co to łóżeczko nadal niezłożone, bo nie mamy pomysłu, gdzie je zmieścić
Nie wspominam już o tym, że nie mamy wózka... Nawet nie wybraliśmy modelu
ehhh....
Pomarudziłam, pomarudziłam i spadam
Wpadnę jeszcze później, bo zaraz idę na spacer :-):-) Jak się nie zacznę ruszać, to pewnie nigdy nie urodzę Jak wam wspominałam wszystkie objawy minęły tydzień temu
Aha, i jutro mam USG... Więc pewnie jutro też będzie decyzja, czy poród naturalny, czy cc...
Byliśmy oglądać te mieszkania i niestety nic ciekawego nie znaleźliśmy
No nic... szukamy dalej... Szkoda tylko, że przed porodem raczej nie zdążymy się wyprowadzić A w związku z tym nie wiem, gdzie ja dziecko ulokuję Póki co to łóżeczko nadal niezłożone, bo nie mamy pomysłu, gdzie je zmieścić
Nie wspominam już o tym, że nie mamy wózka... Nawet nie wybraliśmy modelu
ehhh....
Pomarudziłam, pomarudziłam i spadam
Wpadnę jeszcze później, bo zaraz idę na spacer :-):-) Jak się nie zacznę ruszać, to pewnie nigdy nie urodzę Jak wam wspominałam wszystkie objawy minęły tydzień temu
Aha, i jutro mam USG... Więc pewnie jutro też będzie decyzja, czy poród naturalny, czy cc...
Annas gratuluję zdrowego synka, cieszę się ze jest wszystko w porządku
Agniesia szkoda, ze @ przyszedł, ale tak jak piszesz kolejne starania przed wami
She współczuję kolek u małej, ale mam nadzieje, ze już niedługo miną. Emi jest śliczna
Pati jak tam po zajęciach??
Daa ale ci mknie suwaczek, widzę że jesteś już jedną nogą na porodówce
pozdrawiam was wszystkie i miłej niedzieli życzę
Agniesia szkoda, ze @ przyszedł, ale tak jak piszesz kolejne starania przed wami
She współczuję kolek u małej, ale mam nadzieje, ze już niedługo miną. Emi jest śliczna
Pati jak tam po zajęciach??
Daa ale ci mknie suwaczek, widzę że jesteś już jedną nogą na porodówce
pozdrawiam was wszystkie i miłej niedzieli życzę
She - a tak w ogóle Emi super laska, daj czopka, tylko ja nie dawałam całego 1g tylko pokroiłam go wzdłuż na 5 sztuk i wkładałam po kolei, 3 kawałki wystarczyły. Asiu jak podasz raz to nie zawsze tak? A zakładam, że jeszcze nie dawałaś ;-)
LucyF - jak tak spanie Miłosza?
Daaa - no to spaceruj
Ok uciekam, bo muszę łazienkę oporządzić
LucyF - jak tak spanie Miłosza?
Daaa - no to spaceruj
Ok uciekam, bo muszę łazienkę oporządzić
Lili co do spania Milosza to gdybysmy go w nocy nie budzili to by pewnie spal po 6 godzinale pediatra kazala budzic co trzy wiec....
natomiast dzis warczal na mnie jak mu zabieralam cyca. po 30 min zasnal wiec zaczelam wyciagac brodawke z ust a tu nagle uslyszalam straszne fuczenie ze zloscia:-)no po prostu mnie rozwalil, smialam sie przez piec minut
daa no dawaj juz bo bym Darie zobaczyla))
natomiast dzis warczal na mnie jak mu zabieralam cyca. po 30 min zasnal wiec zaczelam wyciagac brodawke z ust a tu nagle uslyszalam straszne fuczenie ze zloscia:-)no po prostu mnie rozwalil, smialam sie przez piec minut
daa no dawaj juz bo bym Darie zobaczyla))
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dzień Dobry....
U mnie w miarę ok, choć jest bardzo ciężko...
Wczoraj wieczorem krwawienie znów się nasiliło i tak do dziś...
Staram się myśleć pozytywnie...ale jest tak cholernie ciężko...
Poza tym wszystkie objawy ciążowe "odeszły"...
Dziś o 13:30 mam wizytę, więc mam nadzieję, że wrócę z samymi dobrymi wieściami...
Sorki, że znów tylko o sobie, ale nie nadrobię Was, choćbym bardzo chciała, a poza tym ciężki "czas" u mnie...ale pozdrawiam każdą z osobna i przesyłam buziaki :*
U mnie w miarę ok, choć jest bardzo ciężko...
Wczoraj wieczorem krwawienie znów się nasiliło i tak do dziś...
Staram się myśleć pozytywnie...ale jest tak cholernie ciężko...
Poza tym wszystkie objawy ciążowe "odeszły"...
Dziś o 13:30 mam wizytę, więc mam nadzieję, że wrócę z samymi dobrymi wieściami...
Sorki, że znów tylko o sobie, ale nie nadrobię Was, choćbym bardzo chciała, a poza tym ciężki "czas" u mnie...ale pozdrawiam każdą z osobna i przesyłam buziaki :*
Agatko no wlasnie tez nie budzilismy Milosza ale pediatra powiedziala ze jest troche zolty i ze byc moze to dlatego ze w nocy za dlugo przesypia i ze musimy go budzic na jedzenie. czy ja dobrze kojarze ze Ty Alicji zaczelas podawac jakies sensowniejsze jedzonko od 3 miesiaca?
ewelinka trzymaj sie dzielnie.mam nadzieje ze na wizycie wszystko okaze sie dobrze. kciuki zacisniete.
Mysza jak sie czujesz jak Szymonek? nie chce sie jeszcze ewakuowac?
ewelinka trzymaj sie dzielnie.mam nadzieje ze na wizycie wszystko okaze sie dobrze. kciuki zacisniete.
Mysza jak sie czujesz jak Szymonek? nie chce sie jeszcze ewakuowac?
reklama
hejka!
Ewelinko, zaciskam kciuki z całych sił!
Agata, kiedy to zleciało te Wasze pół roczku z Alą. Wszystkiego dobrego dla jubilatki :-)
Za oknem mega-biało, taka mgła. ciekawe, czy będzie później jakieś słoneczko
miłego dnia
Ewelinko, zaciskam kciuki z całych sił!
Agata, kiedy to zleciało te Wasze pół roczku z Alą. Wszystkiego dobrego dla jubilatki :-)
Za oknem mega-biało, taka mgła. ciekawe, czy będzie później jakieś słoneczko
miłego dnia
Podziel się: