K
kaira24
Gość
Witam Ja kochane się nie przejmuje wagą,bo gdybym nie zgrubla te 35 kg pare lat temu to mnie by już na tym świecie nie walka o moje życie sie udałą i nawet jelitka są na swoim miejscu wiec jest super!! Ja na codzień pracuję z facetami sadzam z nimi tyle czasu że chyba wiem o nich wszystko.Maja takie laski w domach ze czasem zazdrość mnie bierze i co - i tak je zdradzają napalają sie na inne i zawsze coś im nie pasuje. Oni już tak mają.A jak je straca zawsze jest dramat. I coś w tym musi być bop jak błam chuda to tez nie ubierałam super ciuchów a mogłam.Ja o wszystkim pomyślę po porodach.Wtedy mogę sobie chudnąc,ale jak już zamknę reprodukcję hihi.
A ja zaczynam kolejny tydzień, mam nadzieję ze ten październik szybko minie i będę w bezpiecznym okresie.Powiem Wam że się wystraszyłam w sobotę myślałam ze pojadę już na izbę bo tak zaczął szaleć mi ten brzuch że nie było do śmiechu, zaczęłam częściej brać te moje tabletki i się uspokoił. Liwia się rusza wiec nic jej nie jest.W czwartek musi mnie dokładnie zbadać i tą szyjkę sprawdzić czy przypadkiem nie zaczyna sie skracać.
Lili-Ada ma już 2 miesiące??? kiedy to przeleciało?????????????????
mysza- jesteś????
Just- masz go na codzień to nie musi ci się śnić.Możesz go całować i przytulać do woli ale Ci i Wam wszystkim mamuśką tego zazdroszczę
A ja zaczynam kolejny tydzień, mam nadzieję ze ten październik szybko minie i będę w bezpiecznym okresie.Powiem Wam że się wystraszyłam w sobotę myślałam ze pojadę już na izbę bo tak zaczął szaleć mi ten brzuch że nie było do śmiechu, zaczęłam częściej brać te moje tabletki i się uspokoił. Liwia się rusza wiec nic jej nie jest.W czwartek musi mnie dokładnie zbadać i tą szyjkę sprawdzić czy przypadkiem nie zaczyna sie skracać.
Lili-Ada ma już 2 miesiące??? kiedy to przeleciało?????????????????
mysza- jesteś????
Just- masz go na codzień to nie musi ci się śnić.Możesz go całować i przytulać do woli ale Ci i Wam wszystkim mamuśką tego zazdroszczę