reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Julia malo na dniu spala(moze z godzinke) to juz teraz ladnie zasnela...

Emi jest cudowna!!!Az nie mozna od niej oczu oderwac:-)

Co do kropli na kolki to my uzywalysmy innych(nazwa mi uleciala),ale sab simplex podobno sa dobre.
Nasze podobno byly tez na tym samym poziomie a tyci jednak sie z kolkami pomeczylysmy...

Karola ja tez weszlam aby zobaczyc jak u Eweliny po wizycie a tu nic...

Milego wieczorku

reklama
She - a propo macierzyńskiego 30 dni od złożenia wniosku pracodawcy, tyle czasu ma ZUS. Nie ma żadnych decyzji po prostu dostajesz kasę na konto (jeśli złożyłaś wniosek z numerem konta) albo listonosz Ci przyniesie. Kolejne odpowiednio w tym samym czasie co pierwsze, więc jak dostaniesz powiedzmy 27.09 to kolejne około 27.10, 27.11 itd. Dostajesz 100%.
I tak sobie myślę, że Agnieszka mogłaby Ci kupić i przysłać te kropelki, wierz mi działają cuda. :tak:
Herbatę laktacyjną odstawić bo nic nie wnosi do Twojej diety, a być może za dużo tych dziwnych ziół, które tam są, dla Emi jest po prostu tego za wiele naraz.
I właśnie jem płatki kukurydziane z mlekiem i mi się skojarzyło, że Ty jesz musli, wywal je i zamień na kukurydziane, zboża są ciężkostrawne dla tak małych ludzików, jak zjadłam chleb z nasionami to też Ada miała problem.
Acha Emi cudowna :-)
Ewelina28 - gdzie jesteś?

Lili dobry pomysl.
Jak She bedzie chciala to z checia i jak juz to jakims poleconym za potwierdzeniem odbioru bo jak wyslalam witaminki Agatce normlnym listem to ona ich nigdy nie dostala ani tez do mnie z powrotem nie wrocily...

Mama jutro bedzie mi wysylala te kozaczki dla Julii to tez pojda poleconym za potwierdzeniem odbioru.

też weszłam zobaczyć wieści od Eweliny.oby brak wieści to dobre wieści.Ewelinko czekamy z niecierpliwością!

Agnieszka ja widzę,że u Ciebie zamówienia można składać:) dobrze wiedzieć:p

ja jutro na krew i mocz rano,wrr.no ale mus to mus.raz w miesiącu tzreba przeżyć.śmigam do wanny bo M czeka,cud ,że się mieścimy:) ale M szczupak nie to co ja już go wagą dużo przerosłam:p

Spojrzalam na allegro i tam te krople(30 ml) kosztuja 45 zl + 9 zl przesylka.
Agnieszka osobiście nie zakupiłabym lekarstwa na Allegro :dry: Ale jak She będzie chciała skorzystać, a dla Ciebie nie problem by kupić i wysłać to chyba jest to wyjście. Ja dostałam te kropelki od klientki, bo miała przeboje ze swoim synkiem i znajomi zakupili Jej na wszelki wypadek jeszcze jedno opakowanie :sorry2:, ale że już nie potrzebowała to skapnęły mi się, całkiem nowe. Osobiście dwa razy korzystałam i ulga natychmiastowa.

Ola - a wody to ile lejecie? :-D:-D:-D

Agnieszka osobiście nie zakupiłabym lekarstwa na Allegro :dry: Ale jak She będzie chciała skorzystać, a dla Ciebie nie problem by kupić i wysłać to chyba jest to wyjście.

taaaaaa

Agnieszka pamiętasz witaminy które mi wysłałaś????
Idą już rok:-D może do drugiej ciąży dojdą hehehehehe

Lili ostatnio znalazła się kartka która z Czech była wysłana... 9 lat temu -nie liczyłabym na Pocztę Polską:-)

Dobranoc mamuśki:)

Witam dziewczyny:happy2:

Oczywiście na początku najmocniej Was przepraszam, ale nie ma siły, żebym nadrobiła:baffled:

Nie było mnie tak długo, bo odkąd wróciłam do pracy czas jakoś za szybko ucieka:szok: i przyznam się szczerze, że w pracy co potrzebuję to sprawdzę na necie, a potem w domu już nawet kompa nie włączam, bo szkoda mi czasu, który wolę poświęcić moim mężczyznom kochanym:tak:

Z nowości Bartuś ma kolejne ząbki -> górne jedyneczki:-D ale wychodzi też prawa górna dwójka i dolna prawa dwójka:biggrin2: Bartuś też już ładnie sam siedzi i sam siada, raczkuje -> nie można Go nigdzie zostawić, bo Nam ucieka, a na łóżku to już wcale:-p no, ale najchętniej to by ten Nasz synuś kochany stał i tylko jak wyczai, że może się czegoś chwycić to sam staje i się cieszy, więc nie wiem czy za jakiś miesiąc dwa nie będzie nam śmigał sam:-p no i właśnie w związku z tym Mężuś po wypłacie musi jak najszybciej zrobić balustradę na schodach i jakieś zabezpieczenie:tak:

W przeciągu tych paru tygodni byliśmy na paru wycieczkach, m.in. w okolicy Poznania, w JuraParku w Krasiejowie, w Łodzi -> mieliśmy też jechać do Wrocławia, ale Bartix ma katarek od poniedziałku i sobie odpuściliśmy:tak:

W sobotę byłam na turnieju siatkówki -> zagrałam 3 mecze i myślałam, że umrę:szok:
jednak bez trenowania nie ma grania, a najbardziej bolały mnie ręce:baffled: a dziś boli mnie dosłownie każdy kawałek mojego ciała:baffled:

Za jakiś czas rozpoczynam polowanie po sklepach, bo muszę sobie jakieś fajne kozaczki kupić na zimę, bo takie sportowe buty do latania mam:tak:

Aaaaaaaaaaaaaaaaa od niedawna Bartix ma ksywkę ZGRZYTEK, bo tak śmiesznie zgrzyta tymi dolnymi i górnymi ząbkami -> dźwięk straszny nie da się tego słuchać:baffled:

Hmmmmmmmmmmmmmm nie wiem co jeszcze, ale obiecuję, że od dziś postaram się być z Wami na bieżąco:-D

Agatko my mamy identyczne krzesełko to zielone:-)

Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamuś i oczywiście dla ciężarówek, bo tyle Was, że aż miło:happy2:

No wlasnie Agatko...jak juz tak jak pisalam za potwierdzeniem odbioru(moze wtedy przesylka nie zniknie).

A o te tabletki to wtedy bylam zlaaaaa.........Nie byly mi potrzebne wiec chcialam aby ktos z nich skorzystal a tu zoonk bo nawet glupie tabletki ktos sobie przywlaszczyl...

Mamo sowko pozdrowionka dla ciebie i Bartusia:-)Super,ze juz siedzi i jest ruchliwym dzieckiem.

Moja Julia cos leniwa-hihi.A tak na serio to coraz czesciej widze,ze juz cos probuje w kierunku tego siadania zrobic wiec sie ciesze.Nie wspomne o tym jaka z niej mala brojara-hehe.Jak nie pelza po calm pokoju to przewraca sie z brzuszka na plecki itd az dotrze do miejsca ktore sobie upatrzyla...A miejsc troche ma np.lubi rozwalac gazety,ktore sa na polce pod lawa;lubi szarpac kable,''wchodzi''miedzy doniczke a sciane i potem wola o pomoc bo jest zaklinowana i nie moze sie wydostac.

Trzeba miec oczy dookola glowy.Przynajmniej jest wesolo-hihi.

Dobrej nocki buziaki

reklama
Wpadłam zobaczyć czy są jakieś wieści od eweliny...ale widzę że cisza.

Zmykam bo coś mi się już oczka zamykają...jutro doczytam

Do góry