Doczytałam częściowo w nocy, resztę teraz. Ada wczoraj na zakupach wzorowa Córcia, w Selgrosie spała, w Galerii Malta podziwiała neony, moja siostra, a Jej chrzestna, zakupiła cały arsenał prezentów na już, na potem, na później, na kiedyś (tak mi odpowiadała gdy pytałam "znowu?"
)
Kupiłam sukienkę, potem się pochwalę, Ada też ma kieckę śliczną ;-)
Kasikz – trzymam kciuki by za 2 tygodnie wyniki były ok., a co do gipsu – dacie radę, za chwilę nie będzie Wam przeszkadzał, ach taka nóżka w gipsie
Pati – czekam na te poranki kiedy Ada zacznie do nas przychodzić już z utęsknieniem, oj ja taki kojec dostałam od koleżanki i super sprawa, widziałam jak jej dzieciaki się w tym chętnie bawiły, a człowiek na chwilę wytchnienia
Angelka123 – witaj, super, że i u Ciebie wszystko ok, czekamy na wieści po połówkowym koniecznie i bądź z nami na bieżąco, jeśli tylko masz ochotę
Martusionek – głowa do góry wszystko jest ok
GosiaLew – źle Ci, że mogłaś poleniuchować?
Wiesz jaki potem jest deficyt na lenistwo?
Just79 – a ja zmieniam pieluchę, ale jak zapnę body to nie zawsze uda mi się założyć śpiocha/półśpiocha, bo nie płacze, ale widzę, że nadwyrężam Jej cierpliwość
Ubieram właśnie w trakcie albo szybko po albo śpi bez - tak jest najczęściej
Ewela28 – powodzenia na egzaminach
She – super, że psiak zareagował jak przyjaciel/opiekun, to cieszy ;-)
Daaa – ja też zaczynałam od stażu zaraz po liceum, bo mi Mama powiedziała wprost, że w sklepie nie będę pracować, bo tak już zostanę, a mam przebąkać te 3 m-ce i iść we własnym zawodzie, miała rację, masz mądrego męża
Karolcia81 – ja walczyłam 4 miesiące, a i potem nie raz musiałam do kibelka poszeptać, ale już nieregularnie, w sensie nie co chwilę, np. raz na tydzień, a zapach kawy sypanej blee przez całą ciążę, Karolcia Ty masz się cieszyć Kruszynką, a nie stresować Jej i pytanie po co czytasz o tych dolegliwościach cotygodniowych, myślisz, że podpasujesz pod podręcznik?
Wstaw nam tutaj z dwa widoczki z wakacji, my się nacieszymy, Ty z radością powspominasz i zajmiesz czymś głowę ;-)