reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Hej dziewczynki! Odzywam się odzywam, tylko chciałam Was najpierw doczytać zanim napiszę :-)

She jakie śliczne maleństwo!!! :-) Jeszcze raz serdeczne gratulacje! Z tego co piszesz to nie miałaś łatwego porodu. A nie chciałaś znieczulenia czy nie było to możliwe w szpitalu, w którym byłaś?

Aniolki gratuluję mieszkanka :-) Na pewno będzie Wam lepiej mieszkać na własnym czy prawie własnym :tak: Dobrze, że masz już za sobą zdjęcie szwów

Julitka ano byłam szczupła przed ciążą... Wczoraj zerknęłam na swoje zdjęcia z 12 tc i się zastanawiałam kiedy ja wrócę do takiej formy :baffled: Ale jeśli Alan będzie tak aktywny po porodzie jak jest w brzuszku to na pewno ruchu mi nie zabraknie :tak:

Przepis na bardzo dobrą sałatkę możesz znaleźć tutaj Roquefort Pear Salad Recipe - Allrecipes.com Zamiast sera Roquefort możesz dodać dowolny niebieski ser (przepraszam, ale nie pamiętam czy w Polsce się mówi blue ser czy się to tłumaczy :zawstydzona/y:). Jeśli robisz tylko dla 2 osób to najlepiej rozłożyć składniki od razu na 2 talerze, żeby potem nie przekładać. Wszystkim moim gościom (i mężowi przede wszystkim) ta sałatka bardzo smakuje ;-)

Katkaa gratuluję zdrowego i silnego maleństwa :-) Niech sobie dalej zdrowo rośnie dalej w brzuszku!

Kasikz trzymam kciuki, żeby karmienie szło gładko i kryzys laktacyjny szybko przeszedł. Daj znać co ortopeda powiedział.

Lili najwyraźniej Ada stwierdziła, że dzisiaj należy Ci się odpoczynek i nie ma sprzątania :-D

Ewela niestety jeszcze nie urodziłam :-( Wciąż czekamy. Póki co nic się nie dzieje. Właściwie mały zamiast pchać się do dołu to mi stópki pod żebra wkłada :baffled: Postanowiłam jednak póki co spokojnie czekać i delektować się ostatnimi dniami spokoju ;-) Ale doczekać się już nie możemy...

Ja jestem tak daleko od Was a u mnie też deszczowo, ale na szczęście wciąż ciepło.

Co ja takiego w zyciu zrobiłam, że znów muszę przez to przechodzić...
W ciągu roku stracę dwoje Dzieci...
Ja już tego nie zniosę...

mam podejrzenie ciąży pozamacicznej...
Raczej już nie podejrzenie, bo po becie chyba jest jasne wszystko...

Jutro rano jadę do szpitala...

Tak bardzo bym chciała, aby była to cholerna pomyłka...

Nie mam już siły...

Co ja takiego w zyciu zrobiłam, że znów muszę przez to przechodzić...
W ciągu roku stracę dwoje Dzieci...
Ja już tego nie zniosę...

mam podejrzenie ciąży pozamacicznej...
Raczej już nie podejrzenie, bo po becie chyba jest jasne wszystko...

Jutro rano jadę do szpitala...

Tak bardzo bym chciała, aby była to cholerna pomyłka...

Nie mam już siły...

Ewcia, 3maj się kochana, zycze Ci duzo siły i wiary, mam nadzieje, że to jednak pomyłka a ile wyszła beta?

ewcia skad to przypuszczenie? trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok, daj komus nr tel

Byłam u gin. i pęcherzyk jest za bardzo z prawej strony...
Ewidentnie nie ma go w macicy...
Choć On zaznaczył, że to PODEJRZENIE i wcale tak nie musi być...

Ewcia, 3maj się kochana, zycze Ci duzo siły i wiary, mam nadzieje, że to jednak pomyłka a ile wyszła beta?

905,17

Najgorsze jest to, że jeżeli się potwierdzi, to muszę świadomie zabić własne Dzieciątko...
Ja tego nie zniosę...

Ostatnia edycja:
Ewciu mam nadzieję,że to pomyłka.a beta mała nie jest przecież

Lucy mnie też na słodkie naszło...:( teraz wcinam chrupki orzechowe,a przed chwilą mleczko w tubce czekoladowe:) masakra,a potem narzekam na kg:)

reklama
ewcia napisz sobie do oli15 ona miala dwie ciaze pozamaciczne, moze cos ci podpowie bo juz to przeszla i wie ile czasu np mozesz czekac bo czytalam nie raz ze pecherzyk moze sie dopiero przesuwac do macicy i dopiero zagniezdzac, ja mysle ze do 7tc mozna spokojnie poczekac i bete zrobic powtornie zeby sprawdzic przyrost

Do góry