reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

dziewczynki narzekające na M.mój w tej ciąży nie był ze mną ani razu na wizycie ani na usg. w tamtej na każdej wizycie był,ale ja nie naciskam,zresztą on jest w pracy jak ja do lekarza chodzę zazwyczaj.może po 30tym tygodniu go wyciągnę

Aneczka śliczny brzunio!!! i w ogóle super wyglądasz,bluzeczka świetna

reklama
ja tylko na sekudke
aneczko przeslicznie wygladasz w ostatni ciazowy dzien ;P heheh a twoja kulka-raczej kula ;) jest fantastyczna!!!! trzymam &&& za szybkosc i latwosc porodu!!!

Aneczka, super brzuszek. Co tam śliczny pokoik, jak Alanek ma takie wypasione "mieszkanko" teraz to chyba mu się nie będzie spieszyć z przeprowadzką, choć oczywiście życze szybkiego porodu, najlepiej w ciągu najbliższych kilku dni no i 3mam za Was kciuki

Aneczka cudny brzusio! I jaki zgrabniutki. Nie wiem gdzie Ty to 20kg upchałaś...chyba coś waga u lekarza zepsuta była :-D

agata jak to co zrobic ;-) zaczac staranka :-p:laugh2: nie bedzie to tylko sen a jawa :tak: to do dziela moja droga,jedno "zlote" dzieciatko w domu to nie ma przeszkod zebyscie mieli drugie rownie wspaniale ;-)

Witam
Ja krótko o sobie, przeczytałam, ale jakbym miała co komu odpisać to nawet nie wiem czy dałabym radę. Ogólnie to już potem przekręcałam wyrazy i niektóre posty czytałam po dwa razy, bo mi dziwoty wychodziły ;-)
Rano dziś byłam na badaniach, potem u siostry, potem zakupy i jeszcze kolacje zrobić, teraz padam, muszę się kimnąć.
Pozdrawiam i do juterka.

Edit: Zapomniałam dopisać, że w Trójmieście dziś ładna pogoda, 17 stopni i słonko świeciło.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry