reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

hejka

aniołki
- namęczysz się bidulko z tymi sensacjami woreczkowymi. Ale najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze. Wytrzymasz jeszcze troszkę, a może wogóle obejdzie się bez operacji..oby..

kaira - dzięki:) to u mnie jest na odwrót, podobno mój K się przeze mnie nie wysypia bo czasem chrapię:)A co to za kojec bo chyba nie doczytałam?

mysza - dzięki:) Jak można o 6 być już na nogach:) Ja od kiedy jestem na zwolnieniu mogłabym przespać całe dnie:)Super że wyniki super:)

She
- oglądałam kiedyś ten odcinek. Porażka jakaś, żeby z dzici takie kaleki robić...Fajny wózek:)

karolcia - tu też napiszę. Trzymam kciuki i czekam na wyniki!

Lilijanna - super, że Adusia dała pospać:)Super widok jak tatus ma dzidzię na brzuszku:)

Lucy - ta kokarda na środku jakośtak mi nie pasuje. I nie wiem jak by to przy większym brzuszku się prezentowało..

Agatka - ale z Ciebie laseczka:)

A nam w nocy mega duży świerszcz albo konik polny wpadł do pokoju. Hałasu narobił. i mójK polowanie na niego urządził:) U nas upał, więc się nie chce z domu wyjść.

reklama
Agatko wyglądasz zjawiskowo!

wiolka na początku to ja świetnie spałam...ale od jakiegoś czasu tak mam że budzę się wcześnie, posiedzę do 2h i zasypiam jeszcze raz :-)

Agatko przepiękna kreacja. Gdzie się w niej wybierasz? (jak pisałaś już to przepraszam, ale mi umknęło...) A rodzić mimo 1 kreski nie będę. Za gorąco! ;-)

Wiolka u nas też skwar. Żyć się nie chce...

Jednak wybrałam się na zakupy i jakoś przeżyłam. Teraz żeby dojść do siebie latam na samej bieliźnie. Tylko lustra omijam szerokim łukiem ;-)

Przyjechał kurier z ostatnimi ciuszkami jakie zamawiałam. Właśnie się piorą, do wieczora będą suche, to je poprasuję i chyba spakuję do torby szpitalnej.

Przyprawiłam kurczaka na obiad, zjadłam 2 śniadanie, rozpakowałam zakupy i zjadłam pół arbuza (teraz będę latała jak głupia do wc...)... A teraz sama nie wiem... Może nim nie dojdę do siebie to poczytam Język niemowląt... Bo na sprzątanie na pewno się nie czuję...

Na wesele ruszamy 21go...

Dziękuję dziewczyny -kochane jesteście:)
Tylko S zawiózł sukiene do krawca zeby z tyłu to na szyję skrócił i może jakiś guziczek czy haftkę zamontował z tyłu coby przy tańczeniu mi trenu nie deptali -a ten idiota chciał ją podciąć z tyłu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no debil totalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiu ma być gorąco jeszcze przez 4 tygodnie -tyle chcesz czekać???

Agatko nie tyle nie... Choć akurat wyszłoby na urodziny mojego Taty jakbym tyle odczekała... Ale bardzo mi zależy, by do 20tego Emi się wstrzymała. Zobaczymy czy będzie grzeczna i posłucha Mamy...

Alicja zostanie z dziadkami jak Wy będziecie balować? Swoją drogą - dawno nie wklejałaś jej zdjęć :-)

Asiu powiem Ci tak... będzie grzeczna bez względu na to kiedy się urodzi... Nie jestem zwolenniczką rodzenia przed terminem bo naoglądałam się biednych dzieci w inkubatorach ale po terminie tym bardziej bo nigdy nie wiadomo kiedy łożysko przestanie być sprawne, kiedy wody zaczną być zielone itp itd. Niech urodzi się w terminie a Twoje plany są najmniej istotne w Jej małym życiu... tym bardziej Twoja praca. Miałaś 9 miesiący na to zeby przygotować się na Jej przyjście i dostosowac świat do Niej a nie Ją do świata

Ala zostanie z ciocią zupką moim mlekiem kaszką bananową i herbatką melisa jabłko:)
A to mój mały świat

Załączniki

• Alicja 2.jpg
    Alicja 2.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 42
Agatko wszystko jest podporządkowane Emi :-) Na serio. Tylko sam gin mówił nawet na ostatnim usg po ktg tydzień temu, że dojrzałość łożyska wskazuje na to, że poród będzie po terminie od 7 do 10 dni. I zważając, że 20ty to akurat to minimum poślizgu - to tak też staram się pertraktować z Małą. Póki co dobrze nam idzie ;-)

A co do świata - oj już nie taki on mały :-) W jakie ubranka ją ubierasz?

reklama
Agatko cudną macie córeczkę! I faktycznie już nie taka mała.
Nie miałam pojęcia że w 4 miesiącu można dzidzi już tyle jedzenia różnego podawać. Swoją drogą kiedy to zleciało...dopiero co nam relacje z SR zdawałaś.

Do góry