reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Lill trzymaj się Kochana, tyle przeszłaś, że i z przetoczeniem sobie dasz radę i już niedługo będziesz w domku ze swoją prześliczną Adą :-)

Pati jak coś będziesz wiedziała koniecznie pisz!

Pytacie, która z nas następna czy ja czy Kasikz. Ja oddaję pierwszeństwo Kasikz. Mam nadzieję, że jutrzejsze ktg to potwierdzi i że nie usłyszę: ale pani to musi zostać...

reklama
Witajcie kochane ciężarówki!
I od razu na początku pozwólcie, że pogratuluję Wam wszystkim tego ogromnego szczęścia posiadania bąbli już przy sobie albo jeszcze pod serduszkiem... Ja jeszcze do was nie dołączam, ale mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu ;)

Chciałabym Was też przeprosić za tę moją małą prywatę, ale pomysł na to podrzuciła mi jedna z was :)
Jak wiecie, prowadzę sklep z odzieżą dla dzieci i chciałabym Wam pokazać, co ja takiego u siebie mam :) A nóż widelec którejś się coś spodoba (tak na marginesie - nie sugerujcie się rozm z metek, bo ta rozmiarówka jest dość duża - w razie czego służę szczegółowymi wymiarami)...

Yfrog Album

martusionek tez prowadziłam ten pamietnik, super sprawa i pamiatka na stare lata :-)

Dziewczyny, pisałam do Ani, pozdrawia was wszystkie i pyta sie oczywiscie jak kasia i asia ,która nastepna do odstrzału hihihi :-D:-D:-D

Dzisiaj o 15stej bedzie wstawac z łożka ,bo cesarke miała,niewiem czy któras juz tu pisała. Oby szybko i sprawnie jej poszło :-)

A jak przetaczanie? Wsio ok?

Pozdrów ją od nas jak możesz :-)

A ja skończyłam to co miałam do zrobienia na pułapie zawodowym. Zaraz idę robić rosołek. Zaczynam też myśleć o ścięciu włosów na krótko. Przy Emi byłoby to dość wygodne... No i po przygotowaniu rosołku znów wrócę do prasowania, bo ze względu na bóle krzyża prasuję partiami.

Głowa mnie boli i strasznie spać mi się chce...

Dziewczyny - tak mnie ciekawi - jak karmią w szpitalu młode mamy?

V_jolka80 - chętnie skorzystam ale teraz już mam wszytsko ale jak bede znowu coś kupowąc sie odezwe :) Moze podrzucaj nam wiecej zdjatek jak bedziesz miala
Asiu - a ty dzisiaj na ktg?

Bo ja też dzisiaj ide.:) CO do mnie to czuje sie jakbym miała nigdy nie urodzić. NIc nie przepowiada porodu w najbliższym terminie. Ale moze to cisza przed burza. A u was jak było dziewczyny. Nic wcześniej nie przeczuwałyscie? Albo cos dziwnego sie działo

She kasikz a może jeszcze fotki brzuszków wstawicie?

she co do karmienia to jak ja leżałam w szpitalu to jedzenie było mdłe i mało go było.w szpitalu ginekologiczno-położniczym więc nie sądzę żeby dla oddziale na mamuś z cudami przy cycu było inaczej,ale pewnie zależy to od szpitala

Martusionek a wiesz jak w środku wygląda ten pamiętnik?bo ja wczoraj oglądałam w empiku to mi nie pasowały(ale to chyba inne były)a pamiętam,że moja mama miała coś takiego 19lat temu z bratem(taka duża książka i była super)włoski się wklejało,odcisk rączek itd:)

Lili wracaj do zdrowia i do nas szybciutko z dużą ilością fotek Aduni bo jest słodziutka:)

a co do dzidziolków to wszystkie są takie słodziaśne ,że zdjecia powinnyście wklejać codziennie:)

Kasikz ktg mam jutro. W szpitalu mam być między 14 a 19. Więc pierwsze będą Twoje wieści.

Ola** nie no cudów się nie spodziewałam, tylko byłam ciekawa czy dają coś innego niż papki... Ale chyba nie :-)

reklama
Asiu dla mnie jedzenie było straszne(a wybredna naprawdę nie jestem ponieważ bardzo dużo wyjeżdzam) . jak się karmi to wielu rzeczy jeść nie można więc moze stąd takie menu.ale jak ja byłam w ciąży i powinnam odżywiać się dobrze żeby niunie wszystko miały to mnie to rozczarowało mocno.dwie takie malutkie kromeczki bułki itrzy palstereczki szynki na dwie kanapki:)np. i jescze pory posiłków:) 9ta śniadanie,13ta obiad.16ta kolacja!:)

wstawiaj zdjęcie brzuszka:p

Do góry