reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczyny a czy Karola z Zuzią ostatnio się oddzywały ?!?
Bo tak sobie wczoraj o nich pomyślałam, a nie jestem ostatnio na bierząco i nie wiem czy może przegapiłam czy faktycznie cisza i żadnych wieści od nich.

reklama
Proszę bardzo. Tylko wybaczcie, że w spodniach od pidżamy, ale w chwili obecnej to dla mnie najwygodniejsza garderoba pod słońcem. Nic przynajmniej nie uciska :-)

Załączniki

• P8054470.jpg
    P8054470.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 44
Mysza duży i ciężki to na pewno... I żyje swoim życiem, na które ja nie mam wpływu :-)

Ale mi się leń włączył. Patrzę na żelazko i na tym się moje zaangażowanie w prasowanie kończy ;-)

Asiu taki duży to znowu nie jest...a na pewno bardzo zgrabny :-)

Mi ostatnio mama wszystko wyprasowała :-) bo ona uwielbia prasować.

Asiu - co do jedzenia to stwierdzam iz nie bylo najgorsze tylko mało i czasami bez smaku. I rzeczywiscie pory zabójcze.
Mysza - Agatka ma kontakt z Karolą. Agatko prośba do ciebie o jakieś infooo

A brzusio postaram sie zrobić ale wieczorkiem jak mąź przyjdzie. Bo nie mam takiego lustra co bym mogla sama sobie zrobic:)

Wczoraj moja kotka niestety dostała zastrzyk. NIe dało rady z nią wytrzymać. A teraz żebm nie miała za malo do robienia. musze poprać kołdy, poduszki. pokrowiec na mnaterac i inne. Bo wszystko mi smierdzi i mam schize że obsikała wszystko:)

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilkę Asiu jaki ty masz ten brzuch zgrabny!!!!!!!!!!! Zadroszcze!!!!
Lil mam nadzieję ze wszystko ok córa śliczna:):*
Życzę Wam miłego dnia dziewczyny:)

Dziewczyny - tak mnie ciekawi - jak karmią w szpitalu młode mamy?

Karmia jakbys na diecie była non stoper :baffled:

Asia jaki brzusio sliczny no no juz niedługo zatesknisz za nim :-p

Co do pamietnika to jest typowo na ciaze i tam sobie notujesz sowje odczucia i wszystko zwiazane z ciaza, zdjecia usg , z wizyty co i jak i takie tam.

A ja kupiłam jeszcze z tej serii "Moje pierwsze pięć lat " i tam juz robisz wszystko co jest zwiazane z maluszkiem . Ja płaciłam ok 30zł za niego. Cokupic.pl - opinie o produktach, dowiedz się co kupić!-

http://ichtis.pl/produkt/pokaz/170/moje_pierwsze_piec_lat_biala_okladka__zdjecia:_anne_geddes.html

reklama
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa pod kierunkiem brzucha :-)

Jestem świadoma, że nie raz za nim zatęsknię... Zwłaszcza nocą. Hihihihi...

Ma ktoś jakieś lekarstwo na lenia?

Do góry