Aniołki świetne wieści!!!! no ciekawe czy to dziewczynka faktycznie,bo to wcześnie na diagnoze płci w sumie
kasikz gdzie Ty będziesz rodzić? fajnie,ze serduszka posłuchałaś
ciekawe kiedy się rozpakujesz,patrz niby tak szybko miałaś
a tu proszę
Lili gondola jest o tyle dobra,że dziecko prawidłowo leży,chodzi o kręgosłup. do samochodu jak najbardziej fotelik(bezpieczniej) nie wyobrażam sobie inaczej,ale ze względu na kręgosłup chodzi o to,żeby dziecka nie trzymać długo w foteliku samochodowym.np nosić,w domu kłaść w foteliku.bo potem rehabilitacja i dużo zachodu,
a co do prezentów w szpitalu.ja trafiłam najfajneijszą położną przy porodzie ,która mimo sytuacji traktowała mnie przemiło.wspierała,mówiła,że urodzimy(a nie poronimy jak większość) po imieniu do mnie mówiła,a wręcz Oleńko,bardzo mi to pasowała,ciepła,przemiła osoba.pocieszała że na pewno za rok spotakmy się w milszych okolicznościach itd.
tata mój zajmował się kupowaniem dla lekarzy i położnych,ja byłam oszołomiona za bardzo
mimo iż wręczałam nie bardzo pamiętam!!! mojej pani dr na pewno wilekiego storczyka.i coś tam jeszcze,tej położnej jakiś czekoladki niezłe.lekarce odbierającej poród chyba dobrą kawę i moze kwiaty(pewna nei jestem),położnym ogolnie bomboniere i lekarzom drugą,ale ja leżałam tam dwa tygodnie przed i tydzień po...
ja spać też nei mogłam bo gorąco było jeszcze bardziej niż ostatnimi czasy!!!
popadało rano ,ale co z tego,jak 30stopni i tak jest.
smigam do skelpu po jakieś lody bo zaraz koleżanka ma wpaść.
ściskam was bardzo mocno