reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

cześć dziewuszki :)

Agatko oszczędzaj się tak jak lekarz kazał, a faktycznie córeczki nie będzie szło wypędzić z twojego brzuszka :) Ślicznie wyglądasz, ciąża zdecydowanie ci służy :)
Kaska cieszę się, że twój post jest już bardziej optymistyczny, my cały czas trzymamy kciuki, więc musi być wszystko ok
Lilijana, She cieszę się bardzo, że z waszymi bobaskami ok

kobity powiedzcie mi co ile macie wizyty u gina, bo ja mam co 3 tygodnie i szczerze mówiąc dla mnie to kosmicznie długo, kolejna wizyta dopiero 2 lutego :( a ja tu już umieram z nerwów czy jest wszystko ok, bo od 3 dni mam super nastrój, zero mdłości i wymiotów, zero bóli brzucha i już po prostu wpadam w rozpacz, bo oczywiście czarne myśli mnie nachodzą :(
wiem, ze będzie co ma być ale choinka to jest silniejsze :(
Czy i u was nie co dzień są jakieś bóle brzucha czy kłucia czy cuś?? Bo ja chyba zwariowałam
wyniki na szczęście wszystkie ok
w poniedziałek jeszcze tylko idę na usg piersi i po wyniki cytomegalii i toxo
we wtorek badanie moczu

reklama
Ja u mojego obecnego gina mam wizyty co 2tyg. 4 lutego idę do niego ostatni raz i wtedy poleci mi nowego lekarza, który poprowadzi mnie już do końca ciąży. Zobaczymy co ile wtedy będę miała wizyty. Podejrzewam, że rzadziej... Teraz pewnie tak często chodziłam ze względu na poronienie i fakt, że te 3 m-ce są najgroźniejsze...

Ewela ból brzucha jak na @ może być niebezpieczny, lepiej zadzwoń do gina. Mój kazał mi się kontaktować przy takich dolegliwościach.

Choinka a jak ktoś nigdy nie miał bóli przed @ to skąd będę wiedzieć, że na ten ból mam uważać? :baffled:
Ewela jak Twoje przeziębienie? Wychodzisz z niego?

A te jajniki? Ja słyszałam,ze dziewczyny maja takie bole jak przed @ to jest chwilowe i czasem sie powtarza. Niewiem, zadzwonie do niego,ale na wizyte mnie teraz po prostu nie stac:baffled: Nic kasy nie mamy z moim D.

Z ta moja choroba - sama juz niewiem, kicham raz po raz i pije to wapno, chyba przechodzi juz, tylko czasem czuje ciagniecie brzucha jakby mnie pecherz pobolewal :baffled:

Zaraz o 9tej mam egzamin pisemny- nic nie umiem :baffled: ,ale mam sciagi :tak::-) trzymajcie kciukasy lepiej. Buziaki

Witam sie tylko dziewczynki -dziękuję za miłe słowa -ja się w ogóle czuję bardzo sexi ale to dzięki S:-p :-p :-p :-p

Póki co noc była straszna -mała zdecydowała się na przekręcenie głową w dół (a była do góry) i 2 godziny nie moje... mój żołądek tak już boli od tych kopów jakbym się nieźle struła:-( skakała strasznie...

ja mojego też następnym razem poproszę o szybszy termin, bo 3 tygodnie to dla mnie mega długo

Ja miałam częstsze wizyty do 21tc od tamtej pory co 21-28 dni wystarczają bo mała skacze więc tym mnie uspokaja:tak: ale jak w bodajże 14/15tc nie zrobił usg to łzy w oczach miałam jak grochy...

:-( bola mnie jajniki na przemian i wogole brzuch jak na @,niewiem co jest grane??? :-(

weź 2 no spy i połóż się -faktycznie bóle jak na @ nie są dobre -ja tak miałam przy tym moim łożysku przodującym -ale i lekarz mój i od połówkowego usg kazali mi szybko na takie bóle reagować i brać no spę -albo 2 naraz i się położyć. Jeśli nie przejdzie -a tylko raz nie przeszło ale nic groźnego nie było -to dzwonic do gina. Gin jeśli uzna za stosowne każe Ci jechać do szpitala na kontrolę:tak:
A może to z nerwów???

Liljanna wiesz jak mi się te bóle kojarzą?? takie ciągnięcie w dół:confused: bo @ tak boli że sama nie wiesz czy to @ czy Ci się na kibelek chce:-p tak w skrócie -i jeśli chodzi o ciążę i zaparcia w niej -czasem te bóle na @ można właśnie pomylić z tym że się chce a nie może załatwić:tak: tak mi się wydaje...

reklama
Ewela moja koleżanka miała w 18 tc bóle jak na @ i okazało się, że ma zapalenie pęcherza i nerek. Lepiej skonsultować to z ginem albo jechać nawet na IP jeżeli nadal Cię boli.

Do góry