reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Zachmurzyło się u nas i wieje wiaterek, od razu lepiej jest czym oddychać.

Asia czekamy na wieści, już chyba wróciłaś?

reklama
Bozie Ewela ale on cudnie wtula się !!! mały skarb wszystko można zrobić dla takiego cudeńka:) normalnie zaczarował mnie!
Aneczka to faktycznie nie za wesoło,mam nadzieję,że ta Twoja praca nie jest bardzo ciężka.zresztą już bliżej niż dalej:)
co z tą wizytą She?już powinna być po

a co do kopniaczków Aneczka,Ola też tak sobie tłumaczę:) ale spoko już zaraz usg ,pare dni wytrzymam i uspokoję się już zupełnie na pewno:)przynajmniej na jakiś czas. grunt to przeskoczyć już na 23tydzień chociaż.już coraz bliżej

Ewela nie ze nie można ale że to lek -jeśli pomaga na brzusio to ok -zapytaj lekarza o plantex -u nas mega pomaga na pierdiochy

dziewczyny -jest super -pogoda się zmieniła, pokój a właściwie małe mieszkanko -super, klima pilnuje 24 stopni Alicja kima!!!
Tata śpi bo dzis o 5 wziął swoją królewne na ogród i do 8 siedział z Nią tam -bo nie mogła przez ten gorąc w domu zasnąć -a mama kimała w najlepsze hehehe ech idę zaraz spać bo jutro znowu dzień pełen wrażeń no i gotowanie zupki dla Alicji (dobrze że jest kuchnia;)

za dużo by opowiadać -odezwę się jutro:)
Pozdrawiam i trzymam kciuki &&&

She, cieszę się, że wszystko się udalo, a ty bardzo ładnie wyglądałaś. Wcale nie widac, że to juz 8-my miesiąc.
Ewela, just79 śliczne te wasze maleństwa, pozazdrościć, bo my jeszcze troche musimy sobie poczekac.
A ja wrócilam z pięknych wakacji, było bardzo gorąco, cieplutka woda w morzu, popływałam sobie za wszystkie czasy. Póki co samolot nie zaszkodził, nadal jestem w ciązy, choc suwaczka jeszcze boję sie wstawic, poczekam do końca lipca.

no właśnie Kasikz tez tak zaglądam co jakiś czas bo martwi mnie ten brak wieści od she dobrze by któraś miała ten tel

reklama
Do góry