reklama
Bozie Ewela ale on cudnie wtula się !!! mały skarb wszystko można zrobić dla takiego cudeńka
normalnie zaczarował mnie!
Aneczka to faktycznie nie za wesoło,mam nadzieję,że ta Twoja praca nie jest bardzo ciężka.zresztą już bliżej niż dalej
co z tą wizytą She?już powinna być po
a co do kopniaczków Aneczka,Ola też tak sobie tłumaczę
ale spoko już zaraz usg ,pare dni wytrzymam i uspokoję się już zupełnie na pewno
przynajmniej na jakiś czas. grunt to przeskoczyć już na 23tydzień chociaż.już coraz bliżej
Aneczka to faktycznie nie za wesoło,mam nadzieję,że ta Twoja praca nie jest bardzo ciężka.zresztą już bliżej niż dalej
co z tą wizytą She?już powinna być po
a co do kopniaczków Aneczka,Ola też tak sobie tłumaczę
tygryskowa
Fanka BB :)
Ewela, jaki Tomaszek słodki, normalnie napatrzeć się nie mogę:-)
Ewela nie ze nie można ale że to lek -jeśli pomaga na brzusio to ok -zapytaj lekarza o plantex -u nas mega pomaga na pierdiochy
dziewczyny -jest super -pogoda się zmieniła, pokój a właściwie małe mieszkanko -super, klima pilnuje 24 stopni Alicja kima!!!
Tata śpi bo dzis o 5 wziął swoją królewne na ogród i do 8 siedział z Nią tam -bo nie mogła przez ten gorąc w domu zasnąć -a mama kimała w najlepsze hehehe ech idę zaraz spać bo jutro znowu dzień pełen wrażeń no i gotowanie zupki dla Alicji (dobrze że jest kuchnia
za dużo by opowiadać -odezwę się jutro
Pozdrawiam i trzymam kciuki &&&
dziewczyny -jest super -pogoda się zmieniła, pokój a właściwie małe mieszkanko -super, klima pilnuje 24 stopni Alicja kima!!!
Tata śpi bo dzis o 5 wziął swoją królewne na ogród i do 8 siedział z Nią tam -bo nie mogła przez ten gorąc w domu zasnąć -a mama kimała w najlepsze hehehe ech idę zaraz spać bo jutro znowu dzień pełen wrażeń no i gotowanie zupki dla Alicji (dobrze że jest kuchnia
za dużo by opowiadać -odezwę się jutro
Pozdrawiam i trzymam kciuki &&&
Ewitka
Majowo-lutowa mama
She, cieszę się, że wszystko się udalo, a ty bardzo ładnie wyglądałaś. Wcale nie widac, że to juz 8-my miesiąc.
Ewela, just79 śliczne te wasze maleństwa, pozazdrościć, bo my jeszcze troche musimy sobie poczekac.
A ja wrócilam z pięknych wakacji, było bardzo gorąco, cieplutka woda w morzu, popływałam sobie za wszystkie czasy. Póki co samolot nie zaszkodził, nadal jestem w ciązy, choc suwaczka jeszcze boję sie wstawic, poczekam do końca lipca.
Ewela, just79 śliczne te wasze maleństwa, pozazdrościć, bo my jeszcze troche musimy sobie poczekac.
A ja wrócilam z pięknych wakacji, było bardzo gorąco, cieplutka woda w morzu, popływałam sobie za wszystkie czasy. Póki co samolot nie zaszkodził, nadal jestem w ciązy, choc suwaczka jeszcze boję sie wstawic, poczekam do końca lipca.
tygryskowa
Fanka BB :)
No ja tez zaglądam co chwilę, by sprawdzić czy she się odezwała...
reklama
Podziel się: