reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Karolcia witajcie w domu, aż łezka poleciała, jak napisałaś że Was troje mialo czas dla siebie. :-):-)
As gratuluje, Karolciu witaj po tej stronie, teraz juz będzie dobrze. :-):-)

reklama
jestem jestem...
Anetha...ma od wczoraj od 13.00 Swoje maleństwo...Kacperek jest cudny, sliczny i zdrowy....ma 53 cm i waży3650...
wszystko u nich ok....

przepraszam, że wczoraj nie napisałam....ale same wiecie.....jak to jest z maleństwem....dopiero się siebie uczymy i na wszystko brak czasu

Witajcie kochane,

kilka dni nie zaglądałam a tu proszę ile cudownych wiadomości.

As gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystkie poporodowe problemy się wyprostowały, zarówno u Ciebie jak i u Karolinki. Teraz będzie już z górki. Buziaki wielkie

Karolcia również wielkie gratulacje. Super że miałaś taki sprawny i bezproblemowy poród. Aż ciarki przechodzą jak pomyślę, że i ja niedługo będę mogła zobaczyć i przytulić nasz cud. Powodzenia w poznawaniu się z maleństwem i obyś szybko nabrała nowego rytmu :-)

Oj dziewczyny, te upały mnie wykańczają. Mam cały tydzień wolny, i tak od rana do wieczora włuczę się po domu, a to pod chłodny prysznic, a to na godzinkę do łóżka na drzemkę, a to na kanapę przed telewizor, a to na tarasie w cieniu się wyleguję. Nie mam na nic energii, siły. Wypijam ogromne ilości lodowatej wody z cytryną, zajadam się schłodzoną sałatką owocową. Chyba nastąpił jakiś przełom mojej ciąży, i jest mi od kilku dni ciężej, brzuch mi zaczął przeszkadzać i ciążyć. Sikam chyba co 15 minut. A tu jeszcze 3,5 miesiąca.
A Wy jak znosicie te upały?

Nie wiem czy wiecie... ja na chwilkę tylko... jesteśmy już z Iguniem w domku!!
mały urodził się po 12, 5 godzinach męki waga 3200 i 53 cm. zdrowy tylko ma ząbka płodowego, którego trzeba usunąć.
ja mam bardzo poranione sutki, karmię bebilonem.

Ilonka, Anethka - ogromne gratulacje !!!!!
Dziewczyny mnie te upaly wykanczaja... wczoraj na dzialce w cieniu siedzialam, maz kosil trawe.. po kilku godzinach nogi i rece tak mi spuchly ze szok.... dzisiaj w domku siedze i wiekszosc czesc dnia przespalam....
A moj synek nie chce "wylazic" .....jak pomysle ze moze tak jeszcze siedziec 3 tygodnie to juz sie boje czy ja dam rade.....

reklama
Do góry