reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

WITAM
kurde nie mam kiedy wam poodpisywac mala bezemnie nie moze wytrzymac caly czas tylko ja i ja to jest takie slodkie ale juz mnie to bardzo meczy bo ona wazy juz ponad 6400kg i mnie kregoslup napierdziela
klaczku sledzilam twoje wpisy i tylko czekalam az napiszesz ze jest juz prawie dobrze z malym:-)
my borykalismy sie ze wzdeciami i bolami brzuszka ale zmienilam mm z bebilonu na nana i doloczyla nam lekarka do tego krople sab simplex i narazie odpukac jest ok
As rewelacja te kiecuszki a brzusio:szok:faktycznie olbrzymi
ziolko i ledy trzymam kciukasy i powodzonka oby tym razem bylo wszystko dobrze i rychlego zaciazenia:tak:
emy a co tam u ciebie dawno sie nie odzywalas !!!
a reszta naszych rozpakowanych ciezarowek widze ze tez nie maja zbytnio czasu na bb ;-)
Ewelinko ,agala,poroniona, magnusik, tymirko,ssabrinko,patka buziaki dla was i maluszkow przepraszam jak ominelam jakas rozpakowana(a napewno ominelam:sorry2:)dla was tez buziaki i dla szkrabow
a za nie rozpakowane &&&&&&i milego porodu mamuski:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie wróciłam od tej babki co licytowałam na allegro wanienkę i inne pierdółki...
Zaprosiła mnie do oglądania ubranek ...
Boże ile ona tego ma ...:szok::szok::szok::szok:
Wybierałam tylko z rozmiarów 62,68 w sumie 26 sztuk z ubranek wzięłam ,ale to głównie spódniczki,spodenki,rampersy ,sweterki .
Z bieliźnianych tylko 3 bawełniane pajacyki i 1 jeden grubszy do spania taki już większy z myślą o pielgrzymce .;-)
W sierpniu pod namiotem w nocy jest już chłodno :baffled::baffled:
I tak se pomyślałam to mnie teraz babka podliczy ...
A ona policzyło wszystko jak leci po 5 zł .od sztuki lub od kompletu :szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Za tyle ciuszków zapłaciłam 110 zł .:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Takie zakupy to ja lubię :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Z czego 11 ubranek jest z metkami ,bo nie zdążyła córeczce nawet założyć ,gdyż już wyrosła :-):-):-)
Jestem taka zadowolona ,że nie mogę jeszcze ochłonąć z tych emocji .:-D:-D:-D:-D

As super okazja:-)
Wybierasz się z małą na pielgrzymkę do Częstochowy?
A pewnie ,że tak .
Na razie wybrałam namiot nowy dla naszej rodzinki i mąż powiedział,że autem z nami jedzie ,więc pomoc będę miała od męża i od Klauduśki . ;-):-):-)
Razem damy radę .
Koszty trochę przerażają ,ale co tam.
Sam namiot 1000 zł ...

WITAM

dziewczyny As śliczny brzuszek ja juz tez mam taki :)
W sobote byłam u lekarza minał 30 tydzień powiem wam że jestem w szoku że szyjka mi sie wydłuzyłą przez ten pesar mam juz 3.6 a przy zakladaniu mialam 2,6 wiec lekarz mowi ze moge wiecej chodzic czas kompetowac wyprawke maly jest ulozony glowka w dol i daje mi popalic glowka po pecherzu a nozkami po zebrach masakra.co do mojego cukru musze powtorzyc krzywa 75 i zobic jakas hemoglobina glikowana mierze cukier codziennie na czo mam 76-80 a 2 godziny po posiłku to ro\nie 110 103 118
wiec lekarz mowi zeby nie panikowac odstawic slodyczy bo duzo jadlam zobaczymy.macie problem ze skurczami łydek masakra biore magnez taki mnien zlapal dzisiaj w nocy ze musialam sie masowac wykrzywialo mi noge ale dam rade
\pozdrawiam
was wszystkie:-)

Witajcie
Wkońcu mam dostęp do kompa, padła nam ładowarka:(
Jesteśmy w domku od niedzieli. Moje małe wielkie szczęście jest poprostu cudem. Teraz sobie słodko śpi. Trudno ją było wykarmić, spadła z wagi do 4100 i nie wypuścili nas wcześniej, ale następnego już zaczęła przybierać i ważyła 4170 więc mogłyśmy iść do domku. Oczywiście robiła furorę na oddziale jako miesięczny bobasek:-D:-D:-D.
Pati nie odstępuje jej na krok, jak narazie spisuje się na medal starsza siosra:-)
Jutro czeka nas mega wyzwanie , bo mojego m już nie ma (pojechał dziś rano), a jutro muszę wyprawić Pati do szkoły i mam nadzieję, że malutka nie będzie chciała cycka:no:
pozdrawiam was cieplutko potem napiszę o porodzie
Kahaka to teraz twoja kolej kochana, a na kiedy masz termin dokładnie?

patka, super, że jesteście w domku już! :-) Ja mam termin na 6-9 marca, ale do szpitala idę w czwartek 1.03. Czekam na zdjęcia malutkiej! Pozdrawiam.

Kasia - to już jutro :szok: Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Pogłaskaj arbuzika :)

reklama
Do góry