reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

A ja kupuje rozne takie... Masa tego na rynku. Grzechotki na nadgarstki i na nozki - superasne sa.

Ech... Ide pranie zrobic - po wczorajszej akcji mam tego do woli.:eek:

reklama
Melduję, że żyję, chociaż ledwo...
Chodzić dziś nie mogę, wszystko mnie boli - kość łonowa, ogonowa, pachwiny, krocze całe :crazy: Niech już będzie czwartek!

Witam .
Jestem mega wyspana .
Spałam calutką noc .
Co prawda od 12.30 ,bo leki musiałam wziąć ,ale się obudziłam na leki znów o 6.30 ,wzięłam i natychmiast zasnęłam .:szok::szok:
Otworzyłam oko ok.11 :-D:-D:-D:-D

Klaudia moja znów wyjechała na tydzień i pusto jakoś się zrobiło buuuuu....

Wczoraj przeleżałam cały dzień .Mąż kucharzył ,wiec na obiad dostałam zapiekankę makaronową do łóżka :szok::szok::-D:-D
A na drugie danie pieczoną golonkę w kapuście ...:szok::szok::-D:-D
Powiem Wam ,że nie poznaję swojego D .On nigdy nic gotować nie chciał :no::no:
A teraz :szok::szok::szok::eek::eek::eek: no z kuchni by facet nie wychodził ...
Ale jest cfffaniakkkk ,wszystko robi u teściowej ,a u nas tylko piecze ,więc mamusia jego bałagan pewnie sprząta .:rofl2::rofl2::rofl2:

Ciekawa jestem czym dziś mnie uraczy ,bo od rana krzyczy ,że on robi obiad ;-):-):-)

No to się pochwaliłam .
A teraz coś na poprawę humoru dla niewyspanych .

Z samego rana poczytałam i popłakałam się ze śmiechu .:-D:-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...sze-odwiedziny-po-powrocie-ze-szpitala-57155/

As, co Ty mi tu zachwyty gasisz? A pammietasz co bylo po sklepach jak Twoja Klaudia byla mala? Pewnie ciut wiecej niz kiedy male byly moje dzieci, wiec teraz to ja cipieje z zachwytu kupujac malemu ciuszki ze smiesznymi napisami, zajedwabiste zabaweczki... Gdzie sie nie obejrzec to lepiej niz w PEWEXIE! Kurcze! Ja naklejki na sciane kupilam, takie zwierzaki z filcu, gdzie by sie to kiedys snilo? Sama robilam rozne dekory dla dziecka. Dzis looknelam na te wanienke co kupilas - FP ma cala linie "deszczowego lasu" - no, to znow mi szczeka opadla bo ja sie tu spuszczalam nad faktem ze moja wanienka ma koreczek do spuszczania wody. Do d... z reszta pomysl bo koreczek dziecko w dupcie gryzie.
Watek o nam zamkneli niestety - szkoda. Wczoraj go namierzylam i mialam swietny ubaw. Nie tylko ja z reszta. Zawsze jak sie pojawia taki wat to go zamykaja... Bylo o profesjonalnym fotografie przy porodzie - przerodzilo sie w dobor fryzurki w miejscu kluczowym, peniuaru i makijazu pod katem sesji - zamkneli. Bylo o kreacjach na porodowke - laska spam zapodala na wstepie sugerujac koszulki po 120 pare zeta na te okolicznosc, ale watek rozwijal sie kabaretowo... Zamkneli. No, juz nie ma gdzie sie wyzyc.:no:;-)

As, co Ty mi tu zachwyty gasisz? A pammietasz co bylo po sklepach jak Twoja Klaudia byla mala? Pewnie ciut wiecej niz kiedy male byly moje dzieci, wiec teraz to ja cipieje z zachwytu kupujac malemu ciuszki ze smiesznymi napisami, zajedwabiste zabaweczki... Gdzie sie nie obejrzec to lepiej niz w PEWEXIE! Kurcze! Ja naklejki na sciane kupilam, takie zwierzaki z filcu, gdzie by sie to kiedys snilo? Sama robilam rozne dekory dla dziecka. Dzis looknelam na te wanienke co kupilas - FP ma cala linie "deszczowego lasu" - no, to znow mi szczeka opadla bo ja sie tu spuszczalam nad faktem ze moja wanienka ma koreczek do spuszczania wody. Do d... z reszta pomysl bo koreczek dziecko w dupcie gryzie.
Watek o nam zamkneli niestety - szkoda. Wczoraj go namierzylam i mialam swietny ubaw. Nie tylko ja z reszta. Zawsze jak sie pojawia taki wat to go zamykaja... Bylo o profesjonalnym fotografie przy porodzie - przerodzilo sie w dobor fryzurki w miejscu kluczowym, peniuaru i makijazu pod katem sesji - zamkneli. Bylo o kreacjach na porodowke - laska spam zapodala na wstepie sugerujac koszulki po 120 pare zeta na te okolicznosc, ale watek rozwijal sie kabaretowo... Zamkneli. No, juz nie ma gdzie sie wyzyc.:no:;-)
Kinga 15 lat temu to już sporo było .
Tylko trzeba było wiedzieć gdzie szukać hihihih.
Moja młoda już miała zabawki kupowane w sklepie Ocean ,to coś w podobie PEWEXu tylko za złotówki.
Miała więc zabawki grające na łóżeczko,małe śmieszne stojące pianinko z melodyjkami i odgłosami zwierząt z kupą światełek kolorowych też wówczas FP , rajstopki na rozm 56 i full innych fajnych rzeczy ;-):-):-)
A KUbuś to już inna historia ,bo było tego full zwłaszcza w smyku ;-):-):-),więc sporo mam po moim kawalerze ,ale część chcę dokupić nowych.
Przejrzałam też tą linię całą deszczowego lasu ,ale część wolę inne i tak karuzelka z deszczowego lasu mi się nie podoba ,bo znalazłam FP z bijącym sercem i taką też kupię .

FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA N8849 +GRATIS (2148066052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tu jest filmik

Precious Planet™ 2-in-1 Projection Mobile - YouTube

Leżaczek też FP i będzie z takich

Leżaczek 'Cudowna Planeta' - Fisher Price, T4145 - Leżaczki / Bujaczki - od 0 miesięcy :: 227.49 zł | Linkbaby
a nad resztą rzeczy myślę ,myślę ,myślę ...:-D:-D:-D

Co do wątku .Ja też wczoraj trochę czytałam ,ale nie wszystko ,dziś sobie doczytałam i też miałam dopisać coś od siebie ,ale nie zdążyłam...;-):-):-):-)

A ja sie chwalę ,ale tym razem moim mega brzuchem :szok::szok::-D:-D:-D
A gdzie tu do końca ....:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
As, sliczna! Idzie Ci to!

A nasz synek chyba lepiej - mniej rzezi, odkrztusza i odrzyguje elegancko. Je pieknie caly czas, spi, gada, smieje sie... Chyba zdrowieje.

reklama
Do góry