reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

monisiowata, ja też słodycze wsuwam :sorry: co do wizyt - ja nie miałam częściej, ale to pewnie zależy od gina.

Jejku, dziewczyny, jak mi się dłuuuuuużyyyyyyyyy

reklama
kahaka zdążył, ufff co za ulga :tak:a za brzusiem to pewnie będę tęsknić, choć życie z nim w końcowym etapie jest uciążliwe ;-), a najbardziej będzie mi brakowało kopniaczków.

zjolu życzę owocnego trzęsienia ziemi, będę mocno trzymać&&&&&&&&&

monisiowata tak, u mnie podobnie było, na początku raz w miesiącu, potem ok 30 tc co 3 tyg (może nawet ciut wcześniej) potem 2 wizyty co 2 tyg, a ostatnia po tygodniu

Zjola to odrazu walcz będą bliźniaki jak załapie:-D
patka 82 ty już końcówka:)
As więc jak nie chcesz wcześniaka to zacznij leżeć cały czas:)
Karolciu już z górki nie umię sie już doczekać
Pozdrwaiam was wszystkie

Witajcie dziewczynki.
Ech ,żeby to leżenie było możliwe.
W tym tygodniu mam maraton z młodym po specjalistach bo staramy się o orzeczenie o kształceniu specjalnym na klasy 4-6.
Tym sposobem dziś mieliśmy w poradni logopedę i lekarza ,a w piątek mamy jeszcze psychiatrę .
Gdzieś w Warszawie przy rondzie Wiatraczna ...

Dziś pojechaliśmy na 10.30 ,a wróciliśmy po 13 dopiero.
W piątek na 12 i na pewno minimum 90 minut spotkanie z psychiatrą .
do tego przejazd w dwie strony i znów będzie pół dnia albo i więcej...
I tak ja mogę sobie poleżeć :sorry2::sorry2::sorry2:
Codziennie też muszę pojechać do szkoły po młodego,bo nie ma kto go odebrać...
Rzeczywistość jest niestety okrutna dla mnie ,ale to dziecko i to dziecko....
W miarę możliwości trzeba wypośrodkować i mieć nadzieję ,że będzie dobrze :tak::-):-)
A musi być dobrze !!!! Nie ma innej opcji !!!!!

Witam dziewczyny dzisiaj robilam krzywa po obciazeniu 50
i wynik masakra przed 105 po godzinie 180 nigdy nie mialam problemow robilam sobie wczesniej cukier i byl 80 nieraz mierzylam w domku bo tesciu ma cukrzyce i bylo ponizej 100 .w sobote mam wizyte nie wiem czy czekac czy dzwonic do lekarza
pozdrawiam

Witajcie dziewczynki pozdrawiam serdecznie, widzę, że suwaczki mkną pięknie.
As, Jola, Karolcia, Kasia, Agatka, Ola, Pati, Lili, Ewa, Ela, wszystkie podczytuję, choc niezbyt regularnie,ale kciuki zaciśnięte mocno.

U nas super, Hania rośnie i jest wspaniala, ma alergię i skazę i nie śpi... :-D:szok: ale to wszystko nieważne, najważniejsze, że jest. I u was też będą takie fajne szkraby.

Ja to biegalam do lekarza od 28 tc co tydzień na usg i mial mnie już dość, i pesar i luteina 3x2 i co i córka urodzila się w 41 tc, a miala być wcześniakiem. :-) więc wam też sie uda.

Witajcie
Już jutro niebędę ciężarówką, nie mogę w to uwierzyć:szok::szok::szok::szok::szok:
Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej jest nieziemska obawa, żeby było oki, ...wiem, wiem, będzie wszystko dobrze:tak:mmusi być nie ma innej opcji:-)
Dziś miałam mega zabiegany dzień, a teraz nie mogę zasnąć.

Pati się upewniała czy napewno będę ją tak samo kochała :tak:, moja kochana, wrażliwa iskiereczka:-)
Ściskam wszystkie mocno.
Dobranoc

patka82 mam nadzieję,że jednak udało ci się zasnąć bo to była twoja ostatnio samotna noc od dziś będzie przy tobie mała istotka. Czekamy na wieści już z sali i fotkę maleństwa:)

witam.
u mnie od rana dzień skurczowy....:baffled::baffled:
Ale dajemy radę .
Mąż z młodą pojedzie na orzecznictwo ,więc ja mam tylko młodego odebrać ze szkoły i coś mu di zjedzenia zrobić .
Dla nas obiad przywiezie mąż z Warszawy.:szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry