reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Malinkaizi - dokładnie komuś musisz zaufać. Choc rzeczywiscie 30 tc to trochę wczesnie. Moze lepiej od tego czasu polożyc sie w szpitalu i obserwowac, zeby dziec rósł. Ja bralam clexane aż do 1 t po porodzie. Potem troche lezałam w szpitalu tez mialam podawne sterydy na rozwój płuc dzidzi. Potem jeszcze przeciwskurczowe ... Tez latalam na ktg pod koniec 2x w tygodniu.

Ostatnia edycja:
Ja doczytam później, natomiast chciałam wstawić moje zaległości póki jestem w domu.

Pierwsze zdjęcie z 8t2dc, a drugie z 9t6dc :tak:

dzidzia8t2d.jpgdzidzia9t6d.jpg

Witam sie poniedziałkowo

Ale cisza na tym forum, wczesniej nie nadażałam czytać a teraz na posty trzeba czekać, oj dziewczyny zabiegane :-D
Zjola doczekasz sie, napewno, ja trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości &&&&&& :tak:
ilijanna dzidzia slicznie rośnie, super :-)
As co u Ciebie, jak sie czujesz?

Ja wczoraj miałam dzień pełen wrażeń rano bolał mnie strasznie brzuch nospa pomogła na chwile ale trzeba było wstać bo chrześniaczka miała roczek, za to po powrocie od razu do łóżka na szczęscie dziś już jest lepiej.
miłego dnia

Witajcie dziewczynki.
Powoli zaczynam się stresować ,bo dziś wizyta u profesora Czajkowskiego z wynikami badań i pewnie szybkie USG też mi zrobi.
Do 18 sporo czasu ,a ja już miejsca sobie nie umiem znaleźć .
Jak zwykle prosi się o trzymanie kciuków .;-):-):-)

Hej,
As, kciuki trzymam oczywiście.
Lili, toż to już kawał człowieka :-)
patka, jak tam? W gotowości???

Ja już ledwo ciągnę. Najgorzej jest mi się podnieść z łóżka :sorry: normalnie jak słoń jakiś.

reklama
Do góry