reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Moja Córeczka waży 2 800g i jest okazem zdrowia, jak to określił pan doktor, wszystkie narządy właściwie rozwinięte.
Dzidzia gotowa do wyjścia :-)
A tak się martwiłam....a tu się okazuje, ze przez ostatnie 4 tygodnie Mała przybrała aż kilogram :-)

Poroniona - też masz super zgrabną piłkę ;-)

Kobietka - ja od 4 miesiąca smaruję brzuszek balsamem przeciw rozstępom Elancyl i póki co (odpukać) nie mam żadnego. Podobno ten balsam zmniejsza też te widoczne już rozstępy.

Kłaczek - jak wszyscy, to wszyscy....czekamy na foto!

a_gala CUUUUUUDO uwielbiam u ciężarnych takie śliczne małe brzuszki zwłaszcza na chwilę przed rozwiązaniem. Wielkie, napęczniałe trochę mnie przerażają :eek: Gdybym nie widziała suwaczka dałabym Ci max 25 tc :-D

Idąc za przykładem wstawiam swój dobytek w skończonym 29 tc- taki nie za mały, nie za duży do dźwigania na tym etapie w sam raz :-)
Zobacz załącznik 411329
śliczny brzuszek.:tak:

To ja swojego nie pokaze bo on z tych "strach sie bac". Bebnisko jak nie wiem.:-D

Moja Córeczka waży 2 800g i jest okazem zdrowia, jak to określił pan doktor, wszystkie narządy właściwie rozwinięte.
Dzidzia gotowa do wyjścia :-)
A tak się martwiłam....a tu się okazuje, ze przez ostatnie 4 tygodnie Mała przybrała aż kilogram :-)

Poroniona - też masz super zgrabną piłkę ;-)

Kobietka - ja od 4 miesiąca smaruję brzuszek balsamem przeciw rozstępom Elancyl i póki co (odpukać) nie mam żadnego. Podobno ten balsam zmniejsza też te widoczne już rozstępy.

Kłaczek - jak wszyscy, to wszyscy....czekamy na foto!
Super !!!!

Witam
A-gala poroniona śliczne brzuszki laseczki.
A-gala widziśz jak dziewczyna sie najadła:) Ja miałam brzuch jak hipopotam a Lena 2580 jak sie urodziła. (36 tydz)
Kłaczek pokazuj mi tu swój bębenek bo stęskniłam sie za ogromniastym brzuchorem w swojej wadze:)
Karolciu buziaki:*
Cauje Was brzuchatki

nie podoba mi sie to przeniesienie i ciężarówek i wieści od rozpakowanych:zawstydzona/y: no cóż przyzwyczajenie.......

agala, poroniona :-) śliczne brzuszki śliczne nie mogę się doczekać kiedy poznamy ich lokatorów:-D

kłaczku jakie bębnisko??????? najważniejsze że lokatorowi tam dobrze:-) A resztę to się zrzuci jakoś:eek:

agala cieszę się że księżniczka ma się dobrze:):)

as mam nadzieję że bóle przeszły i odpoczywasz??????;-)

A ja dzisiaj miałam dzień płaczliwy odwiozłam Kacpra przyjechałam do domu a w domu czekało mnie dużo pracy sprzątania przedewszystkim bo w przedpokoju mam biało i w tym pokoju co jest rmontowany też trzeba wysprzatać to wszystko i okna umyć a ja siadłam i zaczęłam ryczeć i tak siedziałam do 12 w południe:zawstydzona/y:czytałam rozmyślałam i płakałam:eek: jakieś huśtawki czy co?????????? Cięzko mi samej bez Alberta a co dopiero jak Szymek będzie już z nami??

nie podoba mi sie to przeniesienie i ciężarówek i wieści od rozpakowanych:zawstydzona/y: no cóż przyzwyczajenie.......

agala, poroniona :-) śliczne brzuszki śliczne nie mogę się doczekać kiedy poznamy ich lokatorów:-D

kłaczku jakie bębnisko??????? najważniejsze że lokatorowi tam dobrze:-) A resztę to się zrzuci jakoś:eek:

agala cieszę się że księżniczka ma się dobrze:):)

as mam nadzieję że bóle przeszły i odpoczywasz??????;-)

A ja dzisiaj miałam dzień płaczliwy odwiozłam Kacpra przyjechałam do domu a w domu czekało mnie dużo pracy sprzątania przedewszystkim bo w przedpokoju mam biało i w tym pokoju co jest rmontowany też trzeba wysprzatać to wszystko i okna umyć a ja siadłam i zaczęłam ryczeć i tak siedziałam do 12 w południe:zawstydzona/y:czytałam rozmyślałam i płakałam:eek: jakieś huśtawki czy co?????????? Cięzko mi samej bez Alberta a co dopiero jak Szymek będzie już z nami??
Kochana taka huśtawka emocjonalna to u mnie normalność.
W ciąży jesteś :-D:-D:-D
Bóle trochę przeszły ,ale już wróciły ,bo poszłam do fundacji na herbatkę z młodym ,potem do sklepu poczłapałam.:baffled:
W domu usmażyłam wątróbkę ,więc postałam przy patelni i podszykowałam obiad na jutro :sorry:
Niby nic wielkiego ,ale jednak.....
Ech mi to tylko w tyłek dać ....
Sama sobie jestem winna :baffled::baffled::baffled::baffled:
Ale będzie dobrze,przecież musi być dobrze :tak::tak:
Odpocznę i ból minie.;-);-)
A mój młody wczoraj miał dyskotekę ,musiał się spocić i ktoś go rozebrał.
Dziś zaczyna pokasływać i to tak konkretnie :crazy::crazy:
Poszły syropy w ruch i czekamy...:baffled::baffled::baffled:

Ewelinko

sluchaj ja nie mam sily robic nic , nawet czytam forum i mam komus cos napisac czy odpisac i nagle nie mam sily.Potrafie spac do 9rano zjesc i isc dalej spac i nie robic prawie nic.mimo checi sil brak.
Aczesto miewam dni i chwile ze poprostu zaczynam plakac ze juz to wszystko mnie przerasta.najbardziej brak energi i przytulanie kibelka.Zawsze uwielbialam jesc a teraz mam z tym wielki problem bo nic nie smakuje i apetytu brak.Zjem cos i chwile potem czuje juz taki niesamowity glod w zoladku normalnie ssanie na maxa.Ale ile mozna jesc
trzymaj sie cieplutko,bedzie dobrze

pozdrowienia dla wszystkich

Hej dziewczynki
Kaira to ja moge CI tez wkleic swoj wielki bebenek chociaz nie ciazowy :eek::zawstydzona/y::sorry:
Ewelinka napewno dasz rade jak i Szymek bedzie z Wami spokojnie :-) wtedy poodbno jest jeszcze lepsza organziacja wiadomo ze na poczatku bedzie ciezko ale kto nie da rady jak my :-)
Pooroniona brzusio przeslicznhy :-)

Wlasnie zakupilam takie cos: eBay - The UK's Online Marketplace. Doczekac sie nie moge ja przesyleczka przyjdzie i miny Rajmunda jak to dostanie. Jesli bedzie w polowie tak zabawnie jak wczoraj kiedy wybieral pieluszki...
Bo naklejke "Baby on board" to juz dawno sam zakupil i teraz doczekac sie nie moze zeby przykleic na szybe autka...

reklama
Kurde, nie mogłam znaleźć "Wieści...", dopiero teraz przez przypadek trafiłam.
a_gala, rzeczywiście trudno uwierzyć, że jesteś tuż przed rozwiązaniem.
poroniona, z Ciebie tez laseczka, że hoho :-D
Ja swojego nie pokażę, bo nie jest tak ładny, jak wasze.

Do góry