reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
EwelinaK26 - tak tak Kacper to cały Kacper, ale super, że są takie postępy, to bardzo ważne. A w przedszkolu dalej grzeczniutki? Będziesz mieć trudne zadanie, bo Kacper jest bardzo wrażliwy i gdzieś po śmierci ojca został Mu taki ślad "bycia kochanym, bycia lepszym/gorszym", po prostu będziesz musiała dobrze ten czas między chłopaków podzielić. No i z tego powodu trzymam kciuki by dzieć w brzuszku był wyrozumiały i bez kolek i ładnie spał i w ogóle. :tak:

lili tak Kacpuś w przedszkolu jest idealny grzeczny pomocny i nawet powiem ci że jeśli dzieci coś złego powiedzą to nie umie sie obronić chodzi mi właśnie o ten cięty języczek o jego nerwy pójdzie do Pani i powie że ktoś mu krzywdę zrobił ale sam nie umie sie obronić dziwne i nowe doświadczenie jest dla mnie własnie to musze sie temu bacznie przyjżeć no mam nadzieje że Szymek będzie grzeczniutki:):);-)

Ewelina , kurczę jak to szybko zleciało , niedługo przywitasz małego .
Moja Majka notorycznie wypytuje czy ją bardziej kocham niż jej młodszą siostrę , nie wiem skąd u niej się to bierze , traktuje je jednakowo przecież. Zawsze jej mówie , że kocham je tak samo mocno , ale ją o 2 lata dłużej :-D i już jest zadowolona.

Witajcie dziewczynki.:-)
U nad kolejny dzień do przodu bez większych zmian.
Nie jest gorzej czyli dobrze .:tak::tak:
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.:-)

Witajcie babki!

Lili ja niby następna, ale kto wie czy przede mną któraś pierwsza nie będzie...moje dziecię wcale się nie spieszy na ten świat...od samego początku pajdokracja hehe
As dobrze, że się nie pogarsza, odpoczywaj dużo! Będzie dobrze, nie ma innej opcji!
EwelinaK z tym pępkiem to się nie przejmuj, mój się już od jakiegoś czasu zrównał z powierzchnią, a wcześniej był taki fajny daszek z górnej jego części...jeszcze chwila i się wywinie na drugą stronę... a co do smarowania brzucha, to ja smaruję nawilżającymi balsamami, nie jakimiś specjalnymi na rozstępy...i nowe się nie pojawiły...
karolcia gratuluję pukania maleństwa!!! suwak już tak daleko, trzymam kciuki dalej&&&&

A ja dopiero niedawno wróciłam do domku. Byłam u siostry, bo przyjechała jeszcze jedna i sobie siedziałyśmy...Było milutko i rodzinnie. Cały dzień mi tak przeleciał, że ojejku...ale akcji żadnej nie ma, a ja tak czekam kurka fi...
dobrej nocki życzę!

reklama
EwelinaK26 - no bo lista skarbów jakaś taka mało aktualna ostatnio.
Jujka - a może po prostu masz punktualnego lokatora, Adzik równiutko 40tc :tak:
As76 - trzymaj się, leż i nie myśl za dużo :tak:

Do góry