reklama
EwelinaK26 - tak tak Kacper to cały Kacper, ale super, że są takie postępy, to bardzo ważne. A w przedszkolu dalej grzeczniutki? Będziesz mieć trudne zadanie, bo Kacper jest bardzo wrażliwy i gdzieś po śmierci ojca został Mu taki ślad "bycia kochanym, bycia lepszym/gorszym", po prostu będziesz musiała dobrze ten czas między chłopaków podzielić. No i z tego powodu trzymam kciuki by dzieć w brzuszku był wyrozumiały i bez kolek i ładnie spał i w ogóle.
EwelinaK26
Fanka BB :)
lili tak Kacpuś w przedszkolu jest idealny grzeczny pomocny i nawet powiem ci że jeśli dzieci coś złego powiedzą to nie umie sie obronić chodzi mi właśnie o ten cięty języczek o jego nerwy pójdzie do Pani i powie że ktoś mu krzywdę zrobił ale sam nie umie sie obronić dziwne i nowe doświadczenie jest dla mnie własnie to musze sie temu bacznie przyjżeć no mam nadzieje że Szymek będzie grzeczniutki;-)
czarna76
Ewelina , kurczę jak to szybko zleciało , niedługo przywitasz małego .
Moja Majka notorycznie wypytuje czy ją bardziej kocham niż jej młodszą siostrę , nie wiem skąd u niej się to bierze , traktuje je jednakowo przecież. Zawsze jej mówie , że kocham je tak samo mocno , ale ją o 2 lata dłużej i już jest zadowolona.
Moja Majka notorycznie wypytuje czy ją bardziej kocham niż jej młodszą siostrę , nie wiem skąd u niej się to bierze , traktuje je jednakowo przecież. Zawsze jej mówie , że kocham je tak samo mocno , ale ją o 2 lata dłużej i już jest zadowolona.
EwelinaK26
Kasieńka jeszcze jest:-) w tym roku bodajże
K
kobietka22
Gość
ja podczytuję i już nie mogę się doczekać kiedy się dziewczynki rozpakują:-)
Pozdrawiam wszystkie kobietki.
Pozdrawiam wszystkie kobietki.
Witajcie babki!
Lili ja niby następna, ale kto wie czy przede mną któraś pierwsza nie będzie...moje dziecię wcale się nie spieszy na ten świat...od samego początku pajdokracja hehe
As dobrze, że się nie pogarsza, odpoczywaj dużo! Będzie dobrze, nie ma innej opcji!
EwelinaK z tym pępkiem to się nie przejmuj, mój się już od jakiegoś czasu zrównał z powierzchnią, a wcześniej był taki fajny daszek z górnej jego części...jeszcze chwila i się wywinie na drugą stronę... a co do smarowania brzucha, to ja smaruję nawilżającymi balsamami, nie jakimiś specjalnymi na rozstępy...i nowe się nie pojawiły...
karolcia gratuluję pukania maleństwa!!! suwak już tak daleko, trzymam kciuki dalej&&&&
A ja dopiero niedawno wróciłam do domku. Byłam u siostry, bo przyjechała jeszcze jedna i sobie siedziałyśmy...Było milutko i rodzinnie. Cały dzień mi tak przeleciał, że ojejku...ale akcji żadnej nie ma, a ja tak czekam kurka fi...
dobrej nocki życzę!
Lili ja niby następna, ale kto wie czy przede mną któraś pierwsza nie będzie...moje dziecię wcale się nie spieszy na ten świat...od samego początku pajdokracja hehe
As dobrze, że się nie pogarsza, odpoczywaj dużo! Będzie dobrze, nie ma innej opcji!
EwelinaK z tym pępkiem to się nie przejmuj, mój się już od jakiegoś czasu zrównał z powierzchnią, a wcześniej był taki fajny daszek z górnej jego części...jeszcze chwila i się wywinie na drugą stronę... a co do smarowania brzucha, to ja smaruję nawilżającymi balsamami, nie jakimiś specjalnymi na rozstępy...i nowe się nie pojawiły...
karolcia gratuluję pukania maleństwa!!! suwak już tak daleko, trzymam kciuki dalej&&&&
A ja dopiero niedawno wróciłam do domku. Byłam u siostry, bo przyjechała jeszcze jedna i sobie siedziałyśmy...Było milutko i rodzinnie. Cały dzień mi tak przeleciał, że ojejku...ale akcji żadnej nie ma, a ja tak czekam kurka fi...
dobrej nocki życzę!
reklama
Podziel się: