reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witam!
miśkam- takie bóle to norma, nie bój się, choc wiem, ze ulży ci trochę dopiero jak minie u ciebie 19tc.
dla mnie progiem tez byl ten 21tc, strasznie się bałam.
wazne ze teraz jestesmy bogatsze w doświadczenie i leki. Wszystko musi być ok.

Synuś pcha się ale powoli, co wieczór mam małą dawkę skurczy, widocznie narazie otwieramy szyjkę :-)rozwarcie się powiększyło do 3palców
Myslę, ze jeszcze kilka dni i zaczniemy pożądną akcję... moze w następnym tygodniu

Buziaki!

reklama
Hej kochane :-)
Widze ze cisza i pustka,mam nadzieje ze w krotce sie to tutaj zmieni i bedzie tylko przybywac wiecej ciezarowek:tak:
U mnie jest znosnie,tzn w nocy ostatnio spie jak male dziecko z malymi przerwami na sikacze,synek szaleje jak zwykle a i wyczekuje jak na szpilkach jutrzejszej wizyty i tego co mi powiedza:nerd: No i jeszcze uda mi sie zobaczyc synka przed porodem,jutro USG :-D Skurcze czasem lapia ale przewaznie jak cos porobie w domu i sie przemecze to daje popalic ale oczywiscie wszystko jest nieregularne,do tego brzuchol twardnieje a tak to nic poza tym.Czy mam juz jakies rozwarcie to nawet nie wiem i sie nie dowiem az nie zaczne rodzic bo tutaj w UK nie robia badania ginekologicznego kobieta w ciazy:eek:
Emy no to u Ciebie juz coraz to blizej kochana do spotkania z synkiem :-D
miśkam nie denerwuj sie kochana,wiem ze latwo sie gada ale trzeba wierzyc w te nasze dzieciaczki i myslec pozytywnie kochana.A te bole to moze sa spowodowane rozciaganiem sie,staraj sie odpoczywac i nie przemeczac sie.Pamietam tez na samym poczatku jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to na ccp tez dlugooo nie wchodzilam,ale tylko dlatego ze z kazda nowa aniolkowa mamusia mialam coraz to wiekszego stracha ze i mnie to sie znowu przytrafi,warto czasem sobie zrobic przerwe od kompa i neta zeby nie czytac zbytnio o przykrych sprawach kochana.Ciaza to taki piekny stan wiec trzeba sie nim cieszyc bo to tak szybciutko mija.

No i czekam niecierpliwie na nowe ciezaroweczki tutaj :-D zjola ;-)

zjola dzięki! to jeszcze moze potrwać, nie nastawiam się za bardzo... i po cichu liczę że moze uda nam się dotrwać do 11.11.11 :-)
poza tym nie chcialabym rodzic na dniach, od 5.11 mamy 3 dni swiąt... boję się że nikogo w szpitalu nie zastaniemy, bo sie wszyscy na urlopy porozjeżdzają
zreszta mogę sobie planować, wkoncu nic ode mnie nie zalezy

jaki masz suwaczek bajeczny! w takim razie czekamy na ziółko! cos czuję pod skórą, ze w sylwestra zamiast szampana będziesz popijała soczek.... ale nie zapeszam, po prostu brac sie do roboty!

na cpp są ciezarówki, mam nadzieję, ze tu wkoncu wpadną!:-p

Sabrina trzymam kciuki! Oczywiscie daj znac co z twoim okruszkiem
U nas kolejna wizyta w piątek

Emy - tak czy siak, twój bejbik będzie skorpionkiem :) Ja też jestem skorpionek i mój synuś też. My z 14 i 16 listopada :)
Ja mam nadzieję, że ty masz dobre przeczucia :)

Emy dam znac na pewno kochana,no i zobaczymy jaki okruszek jest z tego mojego synka i czy bedzie ciecie czy normalnie.
I faktycznie jest sporo ciezarowek na cpp moze kiedys zechca i tutaj pisac......
zjola oj pamietam,pamietam wkoncu trzeba dopingowac i wspierac siebie na wzajem kochana ;-):-) i trzymam kciuki zebys w tym roku dostala najpiekniejszy prezencik pod choinke ;-)&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
zjola, oj będzie skorpionek...
moje relacje ze skorpionami (koziorozec) są intensywne
moja mama skorpion- owszem intensywna relacja, ale raczej negatywna... moja mama wszystkie cechy skorpiona sprowadziła do wad
a najsmieszniejsze jest to ze z moja najlepszą przyjaciółą, tez skorpionem, rozumiemy się bez słów. jestesmy bardzo ze sobą związane... dziwne, ze takie skrajnosci w jednym znaku
zobaczymy jak się nam ułoza relacje z moim synem :-ptrochę się boję

Ja myślę, że będzie ok Emy, skorpiony nie wszystkie są takie złe. Moi znajomi mówią, że to dziwne, że ja jestem skorpionem, bo dobrze się ze mną dogadują :)

Emy spokojnie,na pewno relacje bedziesz miec dobre z synkiem,tak jak zjola pisze nie wszystkie skorpiony sa takie zle ;-) Ja mam przyjaciolke skorpiona i zawsze sie jakos dogadywalysmy;-)

reklama
dziewczynki dopiero dziś znalazłam chwilę by podczytać co u was. Mały szaleje, ma kolki od samego początku, więc ciężko mi to wszystko ogarnąć, ale dajemy radę. Mąż dużo mi pomaga, spacerujemy codziennie. Z nieciekawych wieści to mój Natanek ma wodniaka jądra i jakiś powiększony węzeł chłonny na główce.
Trzymam za was kciuki mocno !!! Emy i SSaabrina czekam niecierpliwie na wieści że maluszki są po tej stronie

buziaki dla wszystkich!!!

Do góry