Emy
Fanka BB :)
Nie darowalam, poszlo calkiem sprawnie, choc faktycznie ciasno i krótko...emy nie chce straszyc byle tylko bylo milo (o przytulanki chodzi)... my po zakazie jak sie dorwalismy to sory za wyrazenie ale jak kij w dooooopeeee.... zaden zel nie pomogl ( w ciazy nie wszystkie wolno stosowac) wiec i checi poszly w dal.... taka ciasnota ze jak za dziewice taka nie bylam....
obylo sie nawet bez zelu, bo juz mialam taka chcice, ze malo mi bylo trzeba
ale fakt faktem, troszkę się poobcieralam
kolejny skarb na świecie wczoraj urodziła ilonka26 miała cesarkę, Iga ma 4030g i 57 cm GRATULUJEMY !!!! nic więcej nie wiem, info wyczytałam na październikówkach
SUPER!!! tak cos czulam, jak ilonka zniknęla, ze cos sie musi za tym kryc, zawsze pisala codziennie
ilonka Gratuluję z calego serducha, niech mala rosnie zdrowo! Wracaj szybko do zdrowka po tym cc... Buzka!
Oj, ja tez raz się boję, raz nie mogę się doczekać...
Emy teraz na nas kolej az sie boje a zarazem nie moge sie juz doczekac :-)
wczoraj np. przed snem dorwaly mnie skurcze i mimo tego, ze lekarz kazal odstawic leki to jednak wzięlam tabletkę, bo to jeszcze nie czas, jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, niech maly podrosnie...wiem głupie....
a tak naprawdę nie zasnęłabym przy skurczach i czekala w gotowosci na Bóg wie co...
Nastawilam się psychicznie na następny piątek i do tego czasu mentalnie powinnam byc gotowa, a potem niech dzieje się co chce w kazdej chwili
Milego dzionka!