wiolka_1982
Fanka BB :)
karolcia81 - mi moja pani doktor od tarczycy zawsze kazała brać syrop *spam* dla kobiet w ciąży. I mi zawsze pomagał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz racjęmnie tez tak bolalo nawet czesto, ale to nie skracanie szyjki. jak szyjka sie skraca to czuc takie ciągnięcie a nie kłucie
buzka!
EwelinaK26 mam nadzieje ze z mamą juz dobrze.
współczuję tego ciągnącego się remontu, sama bym się za takie sprawy nie zabierała, zwłaszcza w ciąży... u nas remont na całego, ale uzeranie się z fachowcami zostawiam mężowi
mam nadzieję, że z sąsiadami tez nie będzie za nerwowo, musisz sie oszczedzac, jak ci pięknie suwaczek suuuunie!
Trzymam kciuki za wizytę!
ilonka, mój tez zdziecinniał, ale wszyscy mi mówią, że to raczej norma... strach i zazdrosc ze zona juz się nie będzie miala czasu na niego.... mozliwe...zobaczymy jak bedzie po porodzie, podobno większosc mężnieje. pozostaje nam wierzyc, ze tak będzie
jak nie to trzeba będzie zaostrzyc relacje, az pojmie