tymira
Fanka BB :)
magnusik - moja hemoglobina doszła do 9, 6 norma w laboratorium [12-16] po piciu pokrzywy urosło mi do 10,0 wiem, że to niewiele, ale pokrzywę piłam tylko 9 dni przed badaniem (dopiero zaczynałam), a dla mnie to jest wielki sukces, bo ta to, co badanie było cigle w dól. Herbate kupiłam w aptece, tak zaparza sie tylko i pije, w smaku przypomina mi herbatę mietową. Oczywiście zbierana młoda pokrzywa jest lepiej przyswajalna, ale ja mam lenia i chodzę na łatwiznę wiem,że niektórzy gotują sobie zupę pokrzywową. A jeśli chodzi, o Twoje zapalenie czy coś w tym stylu, to na tym się nie znam, ale ja miałam raz bakterie, brałam witaminę c, urinal i jadłam żurawinę, żurawinę jeszcze zdarza mi się jeść i teraz jest wszystko ok.
Muszę się pochwalić, że dziś praca przyszła sama do mnie.Trochę w nieodpowiednim czasie, ale jak dla mnie praca marzenie w moim zawodzie. Dyrektor z niewielkiej podstawówki zaproponował mi etat na rok, a tu klops Ale miło mi było, że o mnie pomyślał. Mam nadzieje, że w przyszłości znajdę pracę w swoim zawodzie, bo w moich stronach to trudno o to.
Muszę się pochwalić, że dziś praca przyszła sama do mnie.Trochę w nieodpowiednim czasie, ale jak dla mnie praca marzenie w moim zawodzie. Dyrektor z niewielkiej podstawówki zaproponował mi etat na rok, a tu klops Ale miło mi było, że o mnie pomyślał. Mam nadzieje, że w przyszłości znajdę pracę w swoim zawodzie, bo w moich stronach to trudno o to.