reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
klaczku u mnie wszystko zalatwiala mi polozna i od wizyty z nia po 2tygodniach dostalam list ze szpitala o moim USG wiec zadnych problemow nie mialam no ale jesli wiesz ze nie wytrzymasz do tego 13 czy nawet 14tc to Ja Ci podam stronke gdzie mozesz sie umowic przez internet na SCAN oczywiscie platny, w naszym okregu najblizsza ta przychodnia przypada w Sheffield,jesli jestes zainteresowana oczywiscie Jest tam adres podany i wszystkie inne informacje,i Ty wybierasz sobie godzine i date kiedy Ci pasuje a koszt takiego USG jest 100funta
Private Ultrasound Scans in Sheffield
Private Ultrasound Scans in Sheffield
tymira
Fanka BB :)
Dziewczyny te wasze kg to chyba w moje boki wchodzą tyje jak szalona
karollcia33
Fanka BB :)
ach tam te kilogramy.Najwazniejsze zd z dzicdzisiami wszystko ok.
No ja tyje tak samo jak w dwóch poprzednich ciazach.no nie powiedziane ze na koniec to wiecej nadrobie.zobaczymy.no narazie mam ile mam.
No ja tyje tak samo jak w dwóch poprzednich ciazach.no nie powiedziane ze na koniec to wiecej nadrobie.zobaczymy.no narazie mam ile mam.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
karollcia tez jestem podobnego zdania,najwazniejsze jest zdrowie dzieciatka a zbednymi kg to Ja sie bede martwic pozniej jak juz bede miec w swoich ramionach moje wymarzone i wyczekiwane malenstwo No ale jak na razie u mnie tylko +3kg wiec nie jest na razie u mnie az tak tragicznie Zobaczymy co bedzie pozniej hehe :-)
Agniesia - no ja nie mogę, co za mamuśkę-marudę ma Twoja Dzidzia, najpierw prosiła, by czekać i nie wychodzić, a jak teraz jest tam Dzidzi dobrze to wygania z brzuszka - - - > miałam identiko
KG - buhahaha tyle Wam powiem, moja startowa waga to była 81 kg, przytyłam 13kg, które zrzuciłam po urodzeniu nie wiem kiedy, potem był ambitny plan pozbycia się nadmiaru, teraz w planach jest kolejna dzidzia i stwierdziłam, że dwa razy z kg nie chce mi się walczyć, więc sobie poczekam. Aczkolwiek nie mam zamiaru się obżerać, co by później było ciut łatwiej ;-)
KG - buhahaha tyle Wam powiem, moja startowa waga to była 81 kg, przytyłam 13kg, które zrzuciłam po urodzeniu nie wiem kiedy, potem był ambitny plan pozbycia się nadmiaru, teraz w planach jest kolejna dzidzia i stwierdziłam, że dwa razy z kg nie chce mi się walczyć, więc sobie poczekam. Aczkolwiek nie mam zamiaru się obżerać, co by później było ciut łatwiej ;-)
Ssabrinaa, mnie polozna tez zalatwila, ale na 08.07 -zgodnie z procedura. Natomiast nam zalezy na early scan - gdyby zadzialalo od razu, tak jak bylo w planie, to mialabym to juz za soba od dobrego tygodnia. Do Sheffeild mam chyba nawet blizej niz do Barnsley... Brzmi niezle - pogadam z Rajmundem na ten temat. Dzieki za linka.
Poprawka - do Barnsley blizej.
Poprawka - do Barnsley blizej.
Ostatnia edycja:
Tymira ty zostaw te kilogramy, czasem tak jest że szybko lecą do góry, a później staniesz w miejscu i też się będziesz stresować dlaczego nie przybierasz
kłaczek poczekaj czy szpital ci odpowie, jak negatywnie to wtedy najwyżej umów się na te płatne usg
kłaczek poczekaj czy szpital ci odpowie, jak negatywnie to wtedy najwyżej umów się na te płatne usg
reklama
Dokladnie tak kombinuje ilonka. Buyl pomysl wpasc na emergency z "objawami" coazy pozamacicznej, ale... To juz 9 tydzien i gdyby faktycznie taka byla to jajowod bylby juz w drzazgach - obawiam sie ze na to nawet tu sie nie nabiora.
Podziel się: