reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ilonka, "dajemy szanse" jeszcze GP - powiedzial ze bedzie kierowal znow papiery. Wnerwiajace, ze trzeba odczekac na ew. reakcje szpitala, ale skoro GP powiedzial ze wysyla znow... Chyba wypada poczekac.

reklama
klaczku u mnie wszystko zalatwiala mi polozna i od wizyty z nia po 2tygodniach dostalam list ze szpitala o moim USG wiec zadnych problemow nie mialam no ale jesli wiesz ze nie wytrzymasz do tego 13 czy nawet 14tc to Ja Ci podam stronke gdzie mozesz sie umowic przez internet na SCAN oczywiscie platny, w naszym okregu najblizsza ta przychodnia przypada w Sheffield,jesli jestes zainteresowana oczywiscie:tak: Jest tam adres podany i wszystkie inne informacje,i Ty wybierasz sobie godzine i date kiedy Ci pasuje a koszt takiego USG jest 100funta :tak:
Private Ultrasound Scans in Sheffield

karollcia tez jestem podobnego zdania,najwazniejsze jest zdrowie dzieciatka a zbednymi kg to Ja sie bede martwic pozniej jak juz bede miec w swoich ramionach moje wymarzone i wyczekiwane malenstwo :tak::-D No ale jak na razie u mnie tylko +3kg wiec nie jest na razie u mnie az tak tragicznie:-D Zobaczymy co bedzie pozniej hehe :-)

Agniesia - no ja nie mogę, co za mamuśkę-marudę ma Twoja Dzidzia, najpierw prosiła, by czekać i nie wychodzić, a jak teraz jest tam Dzidzi dobrze to wygania z brzuszka - - - > miałam identiko :-p

KG - buhahaha :laugh2::laugh2::laugh2: tyle Wam powiem, moja startowa waga to była 81 kg, przytyłam 13kg, które zrzuciłam po urodzeniu nie wiem kiedy, potem był ambitny plan pozbycia się nadmiaru, teraz w planach jest kolejna dzidzia i stwierdziłam, że dwa razy z kg nie chce mi się walczyć, więc sobie poczekam. Aczkolwiek nie mam zamiaru się obżerać, co by później było ciut łatwiej ;-)

Ssabrinaa, mnie polozna tez zalatwila, ale na 08.07 -zgodnie z procedura. Natomiast nam zalezy na early scan - gdyby zadzialalo od razu, tak jak bylo w planie, to mialabym to juz za soba od dobrego tygodnia. Do Sheffeild mam chyba nawet blizej niz do Barnsley... Brzmi niezle - pogadam z Rajmundem na ten temat. Dzieki za linka.
Poprawka - do Barnsley blizej.

Ostatnia edycja:
Tymira ty zostaw te kilogramy, czasem tak jest że szybko lecą do góry, a później staniesz w miejscu i też się będziesz stresować dlaczego nie przybierasz :-D

kłaczek poczekaj czy szpital ci odpowie, jak negatywnie to wtedy najwyżej umów się na te płatne usg

reklama
Dokladnie tak kombinuje ilonka. Buyl pomysl wpasc na emergency z "objawami" coazy pozamacicznej, ale... To juz 9 tydzien i gdyby faktycznie taka byla to jajowod bylby juz w drzazgach - obawiam sie ze na to nawet tu sie nie nabiora.

Do góry