reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

ilonko- no moja córcia tez dzis leniwa jest.ale to chyba przez pogode i to ze mama jest padnieta.nie spałam pół nocy bo straszna burza u nas była.wiesz ja pewnie gdybym miala wytrzymac te dwie godziny to bym na upartego wytrzymala ale wiem ze w ubiegłym roku to juz godzina byla katorga.bo ta glukoza to obrzydliwa jest no i na czczo a ja rano to jestem strasznie glodna.

reklama
Karollciu, aż nie mogę uwierzyć, że te nasze suwaczki tak szybko śmigają,a dopiero co Ty się starałaś, ja czekałam na zielone światło od gina. Biorę witaminy i cały czas to żelazo do rzucia, mam tylko nadzieje, że do szpitala mnie nie położy. Słyszałam,że jak hemoglobina jest b. niska to jakieś zastrzyki się dostaje. A ja naprawde i jem dużo owoców i warzyw+te witaminy i żelazo i ciągle gorzej.
Ilonko, trfiły się nam ideały-nie chłopy:-D:-D:-D(jak ślepej kurze ziarno)
A ta glukoza to naprawd okropna była, musiałam wypić ją w ciągu 5minut i ciągle mi słabo było.Aż wstyd się przyznać, po badaniach pędziłm jak na skrzydłach na kebaba.:zawstydzona/y:

tymira- no ten czas zasuwa:)jeszcze troszeczke i będziemy tuliły nasze maluchy.jaki to wstyd kebab dobra sprawa:)a moze lepiej jakbys brala zelazo w tabletkach moze lepiej sie whlania?nie wiem nie jestem lekarzem pogadaj z tym swoim ginem.teraz dziecko bardzo szybko rosnie i duzo z ciebie wyciaga.
ale wiem ze bedzie dobrze czuje to kochana.

Tymira pogadaj z ginem na temat zmiany żelaza, bo już pomijam fakt, ze żelazo niszczy zęby i powinno być do łykania a nie do żucia :/

Czytam czytam sobie i tak coś czuję, że Maruszka9 w szpitalu jest, ma ktoś kontakt do Niej? A Agniesia82?

Ja pierdykam jak te suwaczki Wam poszły znowu, Ilonka prawie połowa!!!
A my zaczęliśmy staranka, póki co jeszcze czerwiec taki luzacki, bo ósemki idą do wyrwania, ale na lipiec cichutko liczę :)

Witajcie ciężaróweczki.....ja od wczoraj zaczełam oficjalne staranka.....więc moje kochane szykujcie tu dla mnie miejsce!

Lilijanna - to tak jak i ja....w czerwcu tak powoli....choć z nadzieją, że sie uda...a od lipca....zaczniemy sie produkować...;)
czyli mam towarzystwo....:-)

Hej

Naprawdę te suwaki to Wam mkną jak nie wiem, jak ten czas szybko leci:)

tymira - ja słyszałam,że jak niska hemoglobina to trzeba bić dużo soku z buraków, lepsze niż wszystkie lekarstwa.

lilijanna, karolcia81
- trzymam kciuki za szybkie II kreseczki:)

Ściskam wszystkie!

Karolciu i Lilijanko przyjmijcie mnie do swojego grona, bo jak na razie dalej jestem w punkcie wyjścia.

Ilonko pozdrowionka! Jak ten twój suwaczek leci!

reklama
Zjola - czeka Cię kolejny miesiąc staranek?
.....to możemy go przetrwać razem.....zapraszam na wielkie czerwcowe trzęsienie ziemi.....!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry