reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ewciu to chyba ta sama duszyczka będzie :) Podobno one wracają.
No jeżeli to prawda, to ja muszę mieć bliźnięta :szok:
Dobrze, że strach ma tylko wielkie oczy i dzidziuś rośnie zdrowo.

reklama
Zjola, mi K. mówi, że Maciuś wysłał Braciszka, żeby mamie nie było smutno :)
i On tam z dziadkiem ma dobrze :)

no niby mówią, że to te same duszyczki, ale ja wolę myśleć, że jednak nie...
wierzę, że Maciuś teraz czuwa nad nami:tak:
i kiedyś się spotkamy...

matko na reszcie :)

jankesowa
ogromniaste gratulacje!!!!! kolejny dzieciaczek na świecie, ale piękny prezent przedświąteczny, aż się poryczałam, bo w domku jak dobrze pójdzie będziecie na święta :)

Aneczkab nawet nie wiesz z jakim poświęceniem pisałam;-) jednocześnie karmiąc synka:tak: dlatego tak może nieskładnie, no ale najważniejsze, że Gracjan już jest. Kwieceń rozpakowany, czekamy na maj!
Czytam Was i kibicuję, tylko rzadziej piszę, bo... chyba wiecie czemu:)
Całuski brzuchatki

Jankesowa nareszcie! A nie mówiłam, ze wszystko będzie w porządku? kolejny dzidziuś na tym świecie, ha, ha.
Pamiętasz? Miałaś tego dzidziusia w sygnaturce jak staraliście się o Gracjanka.

reklama
Do góry