reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Gosiu my tak z mężem lubimy emocje:) rozumiesz skurcze i pakowanie, hihi
Jankesowa na szczęście nie wyjeżdżamy daleko i na pustkowie, zawsze będzie można dowieźć. Kosmetyków syneczka nie potrzebujesz? dziewczyny też radziły tantum rosa.
Martusionek też poproszę:tak: śliczny i duży Twój synuś. Buzia

Ostatnia edycja:
Dziekuje martusionku.
annas nie u nas nie potrzeba kosmetykow dla malucha.:tak:, no na pustkowie nie ale 50km mam do szpitala chyba zdaze... na koncu jeszcze sama sie po wioze bo jak maz bedzie w pracy 30km od domu albo i dalej to kto go przywiezie:eek: tato tez w pracy cud miód i orzeszki:rofl2:

Dziewczynki Wysłałam pakujcie się bo to naprawdę w każdej chwili może się stać ja jakbym miała się pakować z takimi bólami jak zaczął mi się poród to bym nie dała rady. I powodzenia życzę na porodówce żeby było szybko bo bolec i tak będzie ale to bardzo szybko zapomnicie!!!!

Ewelinka trzymam kciuki, żeby jeszcze troszkę dało się odroczyć poród

Annas
troszke jestem spokojniejsza, ale to przez to, że staram się skupiać myśli na czymś innym i jak tylko mogę wybywam z domku :) np. tak jak dzisiaj, bo brzuch dzisiaj daje mi pożyć normalnie :)

Jutro musze laciorki pod prysznic kupic i by bylo juz wszystko bo wkladki mam juz tez w torbie, zaczynam sie bac coraz bardziej :eek: a z drugiej strony coraz bardziej chce malude juz miec :happy::rofl2: ale czlowiek zakrecony :-):-D

Jankesowa klapki ważna rzecz.

No no pakujcie się laski. Ja pakowałam torbę kilka razy, wyjmowałam i wkładałam, bo to logistycznie trzeba było rozwiązać jakoś.

To nasze forum pomalu na wymarcie schodzi gdzie skierka, asiulka i reszta dziewczyn wcale sie nie udzielaja:confused:

Zaraz jade na zakupy po klapki tylko ciekawe gdzie kupie bardziej latem takie rzeczy dostepne.

Krzyz mnie coraz czesciej boli w pipce mały jakby jakies przemeblowania robil:-p. Musiala bym isc do fryzjera bo wygladam jak szogun ale cos weny brak zeby tam siedziec..

reklama
Aneczkab - ???

Jankesowa - za chwile przeniosą się kolejne ciężarówki na mamuśki, liczę że jednak nowe fasolkowe mamuśki przełamią się i będą tutaj dzielić się swoimi radościami i rozważaniami

Do góry