reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

martosiunek- no jeszcze nie dawno czekałaś na poród a tu proszę jaki juz kawaler duży.super:)
Agniesia82- no ja mam taką nadzieję że juz teraz tylko będe sie cieszyć urokami ciąży.Słoneczko świeci brzucho rośnie,narazie mam taki wewnetrzny spokój ale wiem ze czym bliżej bedzie końca to strach będe miała ogromny.Ale dam radę mam dwóch wspaniałych lekarzy i położną i wiem że będzie dobrze.
No właśnie co z Ewelinką?Napiszcie coś co się dzieje???
Juz doczytałam.Ewelina ogromne kciuki będzie ok.Musi być.Jesteśmy z Tobą

reklama
Ewelinko trzymamy kciukasy za Was
martusionku ale klusek z niego :tak::-) sliczny
Lili do 38 czekam, brzuch twardnieje a ja glupia nie wiedzialam czemu przeciez magnez odstawilam i pewnie dlatego, a dzis na dole jakies dzgania:eek: nie wiem czy to maly
alicjacos nam milczykobietka??
agniesia migreny migreny.... nie chce nawet na ten temat sluchac:eek: bo tragedia
karollcia moze juz koniec mnie cos w 16 tyg przeszlo choc czasem i teraz mnie za mdli:rofl2:
ilonka jak brzucholek ??

Mnie z jednej strony brzucha co chwila takie szpiczaste cos wystaje obstawiam ze to pieta :rofl2: smrodek maly tak sobie wystawi i z 5 min potrafi trzymac i jeszcze wypychac dopiero jak po smyram to rezygnuje:-D

Juz wczoraj wydawalo mi sie ze mam brzuch nizej ... a moj maz mowi gdzie tak samo jest jak byl a teraz patrze w lustro i jasne ze jest nizej:-) czyli cos sie dzieje :-p

Hej
Jankesowa mój to chyba wyżej, może ja urodzę druga stroną:szok: a mój synuś też się wypycha, cudne uczucie.
Lilijanna mi do 38 też sie nie śpieszy, gorzej później. Leki odstawie i będę się bała, no ale w niedzielę mam obronę pracy dyplomowej, wiec do tej pory nie chcę urodzić, a potem niech sę dzieje wola nieba:) 7 zębów jej to masz wesoło
Ewelinka kciuki mocno zaciskam
Ilonko widzę, ze trochę spokojniejsza jesteś, super
Karolcia ściskam
U nas wszystko dobrze, moze powoli zacznę torbę pakować. Wczoraj kupiłam kosmetyki, staniki i przewijak. Jezcze parę rzeczy zostało, ale nie spieszę się bardzo.
Miłego dnia

Annas powoli pakować? Ty już powinnaś mieć spakowaną a przynajmniej zaczęte. Bo teraz to już nie znasz dnia ani godziny, jak będziesz nagle musiała jechać do szpitala to wtedy będzie panika i zapomnisz pewnie coś.:-)

reklama
annas hehe ale mnie rozbawilas :-D druga strona, moj opadl :rofl2: ja torbe mam tak na pol spakowana
gosialew ja torbe niby mam przygotowana ale znajac zycie to pewnie o czyms zapomnialam:eek:
Wczoraj wypralam reszte ubranek a teraz prasowalam i krzyza nie czuje, mlody caly czas cos tam na dole majstruje ale chyba raczej w kanał sie wpycha skoro brzuszek idzie w dol.
W torbie mam: reczniki( duzy i maly), szlafrok-porannik, 3 koszule nocne, podklady po porodowe, podklad taki na lozko, majtasy po porodowe, 3pary skarpetek, stanik, kosmetyczka (pasta do zebow, szczoteczka, szampon, zel do higieny intymnej, mydlo)-jakos mi tego malo chyba o czyms zapomnialam, kapcie,

Do kupic musze: reczniczki papierowe , wode, chusteczki nawilzane, kapcie pod prysznic

Do malego mam ciuszki na wyjscie przygotowane maz wie gdzie, pampersy i chusteczki tez przygotowane

zas ladowarka i nie wiem :cool:
Wydaje mi sie ze czegos nie mam.

Do góry