reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

ilonka taka duża beta musi być dobrze! :)a lekarz kazał tyle razy bete sprawdzać? ja raz robiłam i to też dla siebie właściwie
wiolka w końcu:) 25 ładna data:0) a kciukaski mocno zaciskam
alicja pochwa i pupa

reklama
Wiola a jednak zaczęło się jak u mnie nagle i mama nadzieje, że pójdzie bardzo szybko i niedługo będziesz tulić w ramionach swoja Amelkę:-)

Ilonko gratuluje tym razem musi się udać bo my tu wszyscy trzymamy za Was kciuki!!!!

Gosiu nasze chłopaki mają już 3 tygodnie super ale ten czas leci!

A Tomuś ma kolki ale dajemy mu Espumisan i jest ok. w miarę Żeby jeszcze w nocy spał to było by fajnie. Dziś pobił rekord od północy do piątej rano nie spał aj a z nim. Padam normalnie a jutro mamy gości.

A to mój szkrab Zdjęcie0050.jpg

Wiola 3 mam kciuki za Ciiebie i Amelke i czekamy na wiesci po :-)
Ola buuuuu pupa tez :-( a myslalm ze tylko z buzi ;-)
no i ladne masz miejsce w zlobku moja kumpela rok temu byla 200 cos a w tym roku jest 127 i babka jej powiedziala ze ma szanse sie dostac jak dziecko bedzie mialo 3 lata heheh bo wtedy musza ja przyjac BOSKO !!!!!!!!!!
Martusionek Tomeczek cudny i mila odmiana wsrod wszystkich BB czarnulkow :-D

Czytam, czytam, ale jestem zarobiona do 5.03 na banka, ale rzut okiem na BB wieczorem obowiązkowo

Ilonka - super beta przyrasta
Ewcia - cieszę się, że wszystko w porządeczku
Annas - dasz radę wytrzymać

Tak to już dziewczynki, jest najpierw martwimy się o serduszko, potem o każdy tydzień, a potem że przenosimy, ech :)

Witam ja sie biore troche za sprzatanie. tylko lekkie rzeczy Ł mam w domu to trzeba wykorzystac :tak: choc jak sie tescie dowiedzieli to juz go do siebie werbowali :cool::confused2: to jest jakas chora mania czy co :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a do tego chcielismy od nich na miesiac kase pozyczyc i co oni nie maja:dry: koń by sie usmial bo kazdy wie ze maja i to z 10 razy tyle co myśmy chcieli. Ale w dupsku to mam wezmiemy od moich rodzicow oni jakos problemu nie robią. Tescie jak cos potrzebuja to wiedza gdzie syna maja zeby wykorzystac no niech mnie drzwi scisna. O zawiedzeniu Ł nie wspomne.... jego mi glownie szkoda. a jak jeszcze slyszalam ze tesciowa tez tak samo wszystko bolalo jak mnie to myslalam ze padne i po podlodze bede sie turlac (ona nawet nie zapytala co i gdzie mnie boli ale juz miala tak samo)

To z pupci tez pobieraja buuuuu......:sorry::shocked2:

Mykam kobietki wy tez pewnie dzis sprzatajaco.

/copy z worm;)/Kochane, nie wiem, czy jeszcze mnie pamiętacie...:(
nie będę oszukiwać/i siebie i Was, że nadrobię zaległości/, ale postaram się przynajmniej raz dziennie do Was zaglądać.może jeszcze uda mi sie wdrożyć z powrotem.
widzę tak przelotem, że nowe oczekujęce szczęśliwe się pojawiają na bieżąco.my dalej borykamy się z kolkami, chociaż mam wrażenie, że ten sab simplex znacznie je złagodził.za to mały bardzo słabo śpi-jeśli już to wózeczku ciągle bujany, albo na podusi na kolanach, bo wybudzają go te bóle:(trudno mi wiec być z Wami na bieżąco, bo mało mam tych chwil spokoju.no ale ja nad sobą się nie będę użalać-oby tylko jemu przechodziło.
ściskam wszystkie i postaram się poprawić.
WIOLUŚ!!!GRATKI WIELKIE!!DUŻO ZDRÓWKA I CAŁUSKI DLA AMELKI!!

Ostatnia edycja:
cześć

Oluś, mój gin stwierdził, ze przynajmniej do wizyty czwartkowej mam raz jeszcze machnąć dla wszelkiego spokoju betkę, a w sumie jak widzę wzrost to i ja jestem spokojniejsza, po wizycie pewnie każe co jakieś 5 dni powtarzać tak do 8 tc, bo po 8tc już beta zaczyna maleć ze względu na przejęcie funkcji przez łożysko

a tak w ogóle to mam dobry humor, nie wiem co będzie ale staram się cieszyć każdym dniem i wierzę że będzie dobrze :) staram się nie biegać po necie za informacjami bo to i tak nic nie da, czekam spokojnie na czwartek :) a wy moje słoneczka trzymajcie kciukaski, bo bez was nie dałabym rady :)

Ilonko cudne wieści!!!!!!!!!!
A tak mówiłaś, że nici z tego wszystkiego. Buziole kochana, wszystko będzie dobrze!

Wiola kciuki &&& może już spóźnione? Ale szczere :)

Ostatnia edycja:
a tak w ogóle to mam dobry humor, nie wiem co będzie ale staram się cieszyć każdym dniem i wierzę że będzie dobrze :)
Cudowne słowa, cudowna postawa i tak trzymaj, tego właśnie potrzeba tej Małej Istotce wiary mamusi, że będą razem się tulić w odpowiednim czasie. Ja też Ilona mocno wierzę w Twojego Skarba. Zobacz rok temu strata, a teraz w podobnym czasie nowe życie w Tobie rośnie.

reklama
Do góry