reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dzień dobry niedzielnie:-)

Lili- dokładnie, zleciało nie wiadomo kiedy:tak:
Marzec zleci, w kwietniu będą wielkie przygotowania, to też nie wiadomo kiedy zleci i Mikołajek będzie z nami:tak:

reklama
wiolka mega gratulacje sliczna córunia:-):-)[/B]

Ja tam kolejki pilnuje ale przed annas mogla bym sie wepchnac na poczatek kwietnia :tak: tak 38tydzien :-):-):-)

Widze cisza i spokoj . Mykam na kanape bo jak za duzo chodze to noga wieczorem bardzo mocno daje znac o sobie. Do tego biore to zelazo i juz problem z grubsza sprawa:dry: a bylo tak pieknie.

hej laseczki!!!

Wioluś
moje gratulacje nie było mnie kilka dni a tu takie wieści Amelka jest sliczna

Jankesowa odpoczywaj i olej wszystko

A ja musze wam powiedzieć że od piątku poczułam mojego szkraba, najpierw nie byłam pewna ale wczoraj to już 100 procent taką arię jaką i zrobił to nie mogło być nic innego:tak::-D:-D no a te motylki jak się rusza same wiecie. Normalnie coś pięknego

pozdrawiam was ciepło i serdecznie i przepraszam ż wszystkim nie odpisuję

wioluś serdeczne gratulację :) doczekałaś się swojego skarbusia :-)
my jedziemy na obiadek do moich rodziców, później może spacerek zaliczymy :) nie wiem czemu ale jakaś energia mnie rozpiera :-D
miłej niedzieli

cześć dziewczynki, ale tu dziś puściutko :szok:

ja chcialam się wyżalić, bo siedzę sama w domu, mąż pracuje po 15 godzin, bo taki okres w pravy, a teraz jak wrócil o 18 i móglby mnie gdzieś zabrać, albo spędzić ze mną trochę czasu, to sobie poszedl na kolację slużbową :wściekła/y::no: oczywiście rozbeczalam się, ci wstrętni faceci to są z innego wymiaru, w ogóle nas nie rozumieją, a taki fajny ten mój mąż potrafi być, a tu taka wtopa, ehh no to mi trochę lepiej :tak:

pozdrawiam wszystkie serdecznie

Wiola, Ilonka, Jankesowa, Daa, Gosia, Martusia, Mysza, Aga, Aneczkab23, ewcia3004, Alicja1985 ,Liljanka, kasikz , Ola**, i calą resztę mamuś z brzuszkami :tak:

Agniesiu główka do góry nasi mężowie trochę są czasami bezmyślni i nie pomyślą o nas.wiem jak się czujesz bo jak byłam w ciąży to M też nie było i było mi smutno. czasami nawet jak do nich mówimy to też nie rozumieją.

Ale zobaczysz jak będzie dzidzia to tak oszaleje , że nie będzie już kolacji służbowych:tak:

Dziewczynki wasze suwaczki mkną tak szybciutko, że nie wiem. proszę pogłaskać ode mnie brzuszki!!!!

Agniesia moj tez czasami tak ma nie stety to tylko faceci a wiadomo skad oni sa;-)
moj P w wawie a ja tutaj buuu tesknie normalnie strasznie a czasami mam ochote go zbaic :-D heheheh
Martusionek kto tu mowi o mknieciu suwaczka nie dawno nie moglas sie doczekac porodu a tu prosze juz ponad 3 tyg masz Tomeczka przy sobie :-)
ja juz tez chce miesc swojego Marcela?? Kacpra?? Doriana?? przy sobie ale u mnie to jeszcze z 3 tyg :-)

to moze katkaa tuli swoj skarb:)

pusto tu jakos wiecej rozpokowanych niz ciezaroweczek

aneczkab gratuluję ruchow:)superasne nie:)

agniesiu tulam:( jeszcze hormoniki ciazowe pomagaja ci w doleczkach:(moze wazna ta kolacja byla...a jak nie to glowka do gory bo lada moment zakocha sie w dzidziusiu

ilonka nie szalej:)

jankesowa 38?nie ma tak dobrze:p

wiolka gratuluje :-)

tak czytam o facetach to ja wczoraj mojego mialam ochote zabic.. wrocil z nocki ja akurat malego nakarmilam i sie kladlam dalej spac bo byla 6.30 a ten na golasa sie do mnie wtula i gada zeby ten tego.. mowie mu ze spac mi sie chce bo maly w nocy marudzil i jestem wykonczona... wiecie co on zrobil normalnie sie mna nie przejol rozebral mnie na wpol przytomna i bezczelnie sie we mnie wepchnal, nie przeszkadzalo mu ze ja praktycznie spie (taka bylam nieprzytomna), pokłucilam sie z nim ze jak chce gumowa lalke to niech sobie kupi a nie mnie tak wykorzystuje :-p i jeszcze bez gumki a ja tabletek nie biore... wkurzylam sie jak nie wiem... ciekawe jak bedzie mnie przepraszal jak wroci za jakies2 godziny, tym razem on bedzie wykonczony wiec moze ja mu zrobie tak samo :-D zgwalce go bez jego woli :-p tylko nie wiem czy sie bedzie dało...

alicja jeszcze 4 dni i ciaza donoszona i mozesz rodzic :-p a nie tam 3 tygodnie :-p

jankesowa czopki glicerynowe a nie mecz sie bo hemoroidow dostaniesz od tych zaparc, jak nic nie ma po 2-3 dniach to korzystaj z czopkow bo sobie organizm zatruwasz

ewcia 30tc wow :-D ale sie ciesze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pati no chcialabym tak zeby to szybciej bylo tylko ciekawe co na to moj Mały :-) pewnie przetrzyma mamusie zwlaszcze ze juz odkrylam u niego charakte P wiec nie ma szans zeby cos po mojemu zrobil ;-) i zazdroszcze tesciowej :-)
ja caly czas sie zastanawiam czy zostac u mojej mamy wiem ze ona mi pomoze ale to jej palenie juz mnie wykancza niby mowi ze bedzie wychodzci na dwor ale jakos teraz sie z tym nie wychyla i jak ja mam zrobic pranie reszty rzeczy malego??? ehhh a tak jeczy ze juz sie wnuczka doczekac nie moze

Do góry