reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Annas :-D:-D
Nie odzywałam się, bo nie miałam internetu:crazy:

a u nas wszystko w jak najlepszym porządeczku:tak::tak:

Tydzień temu okazało się, że ubytku w mięśniu nie ma, z czego jestem baaaardzo szczęśliwa:-D:-D
a w środę na wizycie doktorek pomalutku kazał odstawiać leki:tak:

Niestety nie nadrobię ostatnich 10 dni, ale dostrzegłam

ILONKO GRATULUJĘ!!!!

reklama
ewcia nie kojarze cie ani troszke:tak: dobrze ze wrocilas kobietko :-) pisz co u ciebie?? tzn co u was??
annas ja tez mam takie ciche marzenie co by w tym 38-39tyg urodzic :-p
ilonka swietna beta teraz sobie po odpoczywaj ladnie... ojj mnie na poczatku tez brzucho dziwnie pobolewal mialm schiozy przez to
kaira juz nie dlugo zaczne portkami trzes chociaz tak szczerze to bardziej trzese o to zeby do tego 37tc wytrzymac :tak: a potem to tylko o synusia bede sie martwic ja dzielna kobita to dam rade (niby):szok::-D
wiola??? czyzby??

Widze ze tu same zwolenniczki "lactacydu" no ale jest dobry trzeba przyznac :tak:
aneczka no to juz nie dlugo te pierwsze ruchy nie zapomne jakz annas smy co chwila sms pisaly czy to "to":rofl2::laugh2:

Musialam dzis zawiezc babcie do lekarza i co ?? Noga znowu nie zle napier*****ela za przeproszeniem :eek: musze zalegnac spowrotem :sorry: choc boki mnie juz tez bolą

ilonka26 - ale ja czekałam na wiadomość od ciebie, super przyrasta :-D:szok::tak::-)
ewcia3004 - to już 30tc :-D:tak: Ewa super, jak się czujecie, jak tam macica i spółka? ;-)

Wiedziałam, że tak będzie i mnie pozapominacie:-D:-D:-D:-D

Tak jak Kochane wyżej napisałam u nas wsio oki:tak:
W piątek w klinice okazało się że ubytku w mięśniu nie ma , brali co innego za ubytek!
Szkoda tylko nerwów, ale teraz mogę odetchnąć z czego bardzo się cieszę.
Jak wracaliśmy to płakałam , tyle ze ze szczęścia:)
no i Mikoś tydzień temu ważył 1321g

A u Mikosia też wszystko dobrze:tak:
Szaleje niesamowicie, niektóre kopniaki czasami już bolą:sorry:
Ostatnia prosta i w końcu mogę się cieszyć w pełni:rofl2::rofl2:

Oj Kaira zlecialo :-) mam nadzieje ze jednak w terminie urodze a nie przenosze :-D
Ilonko wielkie gratulacje betka slicznie rosnie a Ty odpoczywaj dobrze ze masz ta luteine :-)
Ewcia ciesze sie ze u Was tak wszystko ladnie sie ulozylo :-)
ja od srody jestem w domu czyli w Zamosicu bo tutaj chce rodzic no i moja kochana ciocia kupila mi wielkaa siate slicnzych rzeczy od rozmiaru 62 do 74 :-) sliczn esa tylko chodze i ogladam heheh :-)
a od poniedzialku reszte rzeczy do kupienia i pakowanie w koncu torby:-)
napsizcie mi bo chce juz w przyszlym tygodniu zrobic ten wymaz na paciorkowca hmmmm tylko to sie pobiera z buzi????? z pochwy??????? czy z 4 literek ???????

dziękuję :) oby tak dalej sobie przyrastało, staram się myśleć pozytywnie i myśli kierować tylko w dobrym kierunku :)

Ewcia cieszę się, ze ubytku mięśnia nie ma, szczerze mówiąc wierzyłam, że tak będzie :)

co do płynu ja używałam z oriflame, ale skończył mi się, teraz używam jakiegoś z ziaji, ale musze kupić z Dax Cosmetics, bo kiedyś któraś z was mi go polecała :)

witam
no nareszcie wiolka :-) trzymam kciuki

ilonko mega gratulacje :-) suwaczek poprosze ;-)
przepraszam ze was zaniedbuje.. :-( nie mam na nic czasu :-(

reklama
Do góry