Alicja1985
Fanka BB :)
Aga nie ma sie cos stresowac u mnie na poczatku prawie nic nie bylo widac i ginka mi powiedziala zeby sie nie nastawiac bo ona jakos nie widzi zeby ylo dobrze wiec spokojnie nie martw sie tylko mysl pozytywnie i pisz kiedy tylko masz ochote :-)chyba jednak przeskocze tutaj z pazdzienika 2011-nie potrafie zastanawiac sie nad plcia, wozkiem ile przytyje. Dla mnie to za wczesnie. Mam nadzieje ze moge wpadac czasem do Was.Termin mam na 14 pazdziernika,jestem w 6 tygodniu ciazy. Mam juz jedna coreczke prawie dwuletnia oraz jedno poronienie za soba w 12stym tygodniu-przyczyna nie znana, ale ja mysle ze za bardzo sie forsowalam fizycznie. Obecnie jestem po usg i jest pecherzyk odpowiadajacy idealnie wiekowi ciazy ale niestety nie widac jeszcze zarodka i serduszka. Troche sie martwie tym, ale tez wiem ze w anglii pierwsze usg jest w 12stym tygodniu dlatego mysle ze sprzet nie jest najlepszy a poza tym czytalam na internecie ze nie warto isc tak wczas na usg bo czasem jeszcze nic nie widac i nie potrzebne sa nerwy. Moja gp jak mnie wysylala na to usg ostrzegala mnie ze moze byc za wczesnie na zobaczenie czegos. Nie wiem czy sie pocieszam ale cos mi w srodku mowi ze bedzie dobrze.
Gosia Lew synus sliczny i juz 2 tyg ma :-)
ja tez wczesniej myslalam o monitorze oddechu ale chyba kiedys Mysza pisala jak Szymka w szpitalu wziela na rece a on nie zaczal pipczec z reszta pisalam ze te plytkowe nie sa zbyt dobre bo jak maluch sie przekreci z tego to bedzie piszczec i tak samo jak sie Malego wezmie i nie wylaczy tego to edzoe trabic chyba zaufam swojemu instynktowi z reszta chyba duzo osob na woc nie ma tego i jest ok :-)i prosze mi nie pisac o smierci lozeczkowej bo ja zaraz stresa dostaje plissss :-)
Ostatnia edycja: