reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa, łał ale brzusio! Jak na 32 tygodnie to bardzo pokaźny, synuś ma wygodne mieszkanko u mamusi.
Ewcia super, ze wszystko w porządku, byle tak dalej!
A ja już powoli migruję do wiesci od mam, nie wydalam czytać tyle wątków, tam też wstawiłam fotki mojej kruszynki.

reklama
ewitka widzialam mala i sie zakochalam w tej czarnulce normalnie szok taka lala ale bedzie miala branie :tak: a moj brzuchol to ogromny moim zdaniem 113 cm nigdy plaska nie bylam ale teraz
annas zdjecie najlepiej wgrac przez ImageShack® - Online Photo and Video Hosting a potem skopiowac tam gdzie piszeminiaturka to tyle ;)

takze wizyta w zoo zaliczona :-D:-D:-D maz to codziennie ma takie widoki :-p ale ostatnio powiedziala ze czym sie przejmuje plywac nie lubie to w stroju chodzic nie musze a pod rzeczami kto widzi :-) pocieszyl mnie troche choc raz ta moja chlopina sie spisala to "uderzenie" moze pomoglo zart :-D;-)

Jakesowa piękny brzuszek i żaden tam hipopotam. /chociaż ja na siebie mówiłam słoń, a teraz tak naprawdę to czasami tęsknię za tym brzuszkiem.

Wiola zobaczysz to naprawdę już tuż tuż zobacz jak ja biegałam kilka razy dziennie na KTG i co Tomuś przyszedł na świat w 40t.6d i chwyciło mnie nagle i bardzo szybko poszło i też się bałam,że żadnych objawów nie mam.

u nas ok. Tomuś śpi i chyba mama się położy na chwilkę bo nie wiadomo jaka noc nas czeka:)

Pozdrawiamy Was Wszystkie gorąco

Dziewczyny miałam pierwszą prawdziwą zachciankę ciążową:)Aż K do sklepu musiał jechać. Na roladę lodową śmietankową z czekoladą:) Normalnie aż mi ślinka na samą myśl cieknie:)

jankesowa - spory masz ten brzuszek:) I śliczny... Mi mówią że mam malutki, jakbym piłkę połknęła:) Czasem się zastanawiam jak się ta nasza córcia tam mieści:)

martusionek - wiem, że to już bliżej niż dalej...:)

Miłego wieczorku ja będę oglądać I kto to mówi 3:)

Jankesowa świetny brzucholek!

Cudne wieści od Ewcia :-)

Wiolka_1982 to ostatnie dni kiedy można sobie porządzić...ale to normalne, że czujesz rozdrażnienie.

Cati ja brałam magnez całą ciążę, ale podobno przy końcówce powinno się odstawić bo może mieć wpływ na skurcze (a chyba dokładniej ich brak), nie wiem dokładnie bo ja miałam cc. A co do seksów to my sobie nie żałowaliśmy, ale lekarz zabronił nam seksów "do końca" bo podobno nasionka mogą skurcze wywoływać.

ewelinko to super że Ignaś tak pięknie rośnie! Co do powiększonego jajnika to nie pomogę.

A czy Katkaa się oddzywała ?!? Bo ona też jakoś teraz miała termin albo za niedługo o ile dobrze pamiętam.

Pozdrawiam Was Dziewczynki!

Ostatnia edycja:
Wieści od EWCI:

Mikoś waży 1321 gram wszystko z nim ok i z nią tez i uwaga uwaga nie ma żadnego mięśnia ! Mówi że sie nie spodziewała tak dobrych wiadomości :):):) Ewcia wszystich pozdrawia !!Jest mega szczęśliwa !!! Póki co nie ma neta, będzie miała najprawdopodobniej w poniedziałek!
Ewelina oszalałaś :-p, przeczytałam pierwszą linijkę i zdążyłam się poryczeć i klnąć jak szewc, błagam Cię nie pisz tak, zawału dostałam zanim doczytałam do końca :confused2:

Wiem wiem moja wina, powinnam do końca na spokojnie przeczytać, ale jakoś tak ech dobrze, że wsio ok :tak:

Dziewczyny podejrzewam ze nie chce sie wam isc do ZOO zobaczyc slonia, kipopotama, zebre :-D a tu macie wszystko w jednym...
Kochana jeszcze trochę i będziesz mogła dołożyc pingwina, bo będziesz chodzić kołysząc się na boki :-D:-D:-D

Mysza - katkaa ma na poczatek marca jakoś :tak:

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczynki,

Dziekuje za odpowiedz odnosnie magnezu. Nie rozumiem czemu ta lekarka byla taka przeciwna zebym go brala. Zareagowala tak jakbym chciala wlasne dziecko otruc :no:.

Jankesowa - bardzo fajny brzuszek :tak:. A rozstepami sie nie przejmuj. Ja od kilku lat mam zebre na udach chociaz ani nie przytylam ani nie schudlam i ja po prostu ignoruje ;-). Teraz w ciazy pewnie nabede nowe rozstepy do kolekcji.

Ewelinka - mamnadzieje, ze z jajnikiem wszystko sie uspokoi. Ja mialam raz powiekszony imojej gin sie nie podobal. Tylko nic mnie wtedy nie bolalo. Wyslala mnie na jakies bardziej szczegolowe usg i jak poszlam to sie okazalo, ze juz sie sam zmniejszyl. Powod nieznany.

Zadzwonilam dzis umowic sie do mojej gin na przyszly tydzien i dowiedzialam sie, ze do 28-go jest na urlopie. Wiec wizyta mi sie o tydzien opozni. A juz sie cieszylam, ze zobacze nasze Malenstwo zaraz po weekendzie :-(.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie i milego poczatku weekendu:-)

reklama
Cati ojj tez sie na tupalam jak mialam wizyte opzniona :tak: teraz jak czuje malego to juz tak nie nalegam na usg :tak: a zebra to widze tu prawie cale stao mamy :-D

mysza to juz calkiem fulll wypas zoo bedzie

Cala noc snilo mi sie ze mi wody odchodze i przed wczesny porod :szok::wściekła/y: obudzilam sie to okazalo sie ze siusiu mi sie chce wrocilam spac do lozka a tu dalej ten sam sen :eek: i tak cala noc:angry::sorry:

Dzis mam męża w domu to posprzata chociaz :tak: a wieczorem 50 jubileusz dziadkow:-) najem sie co nie co :rofl2: akurat na srodowa wizyte waga pojdzie do gory:tak:.

Ooooo maz juz wybyl autem gdzies po cos :angry: to sie na sprzatal chłop.

wiolkaja tam obstawiam ze weekendowe dziecko bedzie :tak:

Edit: MYSZA wykrakalas bola mnie pachwiny i chodze jak kaczko-pingwin:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry