reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Silentenigma mnie piersi nie bolały za mocno w ogóle, na początku mocniej, potem przestały i sutki były tylko wrażliwe. Więc to nie oznacza chyba nic złego.

reklama
witam sie 2w1 ;-)
Gosiu dziekuje za przekazywanie wiesci :tak: i za troske :-)
wszystkim dziekuje za pamiec i za dobre slowa :-)
jutro opize wiecej bo dzis jakas zmeczona jestem :confused: jak mi lekarz rano powiedzial ze wychodze to z leksza bylam w szoku :szok: bo moj gin i inna lekarka ktora mnie badala przy przyjeciu powiedzieli ze bez dzizdzi nie wyjde ze szpitala :dry: no i wyszlam tylko moj Klusek jest jeszcze czescia mnie ;-) ogolnie cisnienie tylko raz bylo 140\95 ale powiedzieli ze to i tak nie bardzo wysokie skoro mam pierwotne nadcisnienie :dry: no ok....w sumie to sie ciesz ebo szanse na porod SN sa :tak: a ja jednak to bym wolala....na ktg (jak juz Gosia przekazala) byly jakies tam skurcze,usg i przeplywy ok-tylko nie wiem ile maly wazy bo zapomnialam zapytac bo w szoku jestem ze ten moj synus nie chce pokazac nadal na potwierdzenie ze ma siusiaka :-p:baffled:)
no a resszta jutro bo lece sei z K potulic :-)
buziam wszystkie ;-)

Silentenigma mnie wogle piersi nie bolały tylko sutki mega wrażliwe nawet do tej pory:tak: a jak zmarznę to szok ... taki bół.

Ewciu
super ,że zakupy udane!

Aniołki
a jednak jesteś w domku , poczekamy na Ciebie a teraz idź i tulaj się ze swoim K, ja też dziś się tulałam ale nic narazie z tego nie wychodzi :zawstydzona/y:A ogólnie to coraz gorzej, oczki mama jak kreci tak mnie wszystko boli ,że nie wiem. z nosa nadal leci. Liczę cały czas ruchy i chyba jest ok. Wiecie co oglądałam M jak miłość i tam ta Sylwia dziś urodziła a ja jak wariat siedziałam i płakałam ,że on już urodziła a ja jak ten słoń.

Ciekawe jak Carii z Magdusią są już w domku czy nie?
Kolorowych snów!!!

za wizyty kciuki mocno zaciśnięte:) EWelinko ciekawe czy chł czy dz:) Jankesowa już nie tak dużó tych wizyt Cię czeka teraz to dopiero suwak pomknie:)
Ewciu fajnie,ze zakupy Krzysiowe udane:)
Aniolki dobrze ze jestes,tzn lepiej by bylo z kluskiem nie jako jedność,ale miło że jesteś
Martusionek i Aniołki owocnych seksików:p
Angelka,Jeżynka jak tam?
Silentenigma z cycami nie pomogę bo mnie w tej ciąży wcale nie bolały.ale mam nadzieję,że wszystko ok.musi być ok:) i zaglądaj tu częściej!
Ewela nie smutaj się:) po to są rozpakowane żeby tu skupić się na ciężaróweczkach:)a coś umknąć może.ja np cztam i potem zapominam komu mialam odpisac

buziam wszystkei niewymienione!

Witam Wieczorowo

Aniolki
witamy w domku :)

My tez 2w1 i poki co nic nie zapowiada by w najblizszych dniach cos sie zmienilo... ;/ Umowilam sie jutro na ktg bo cos mnie martwia ruchy Stasia, albo znienacka wygina pupkę i stopkę ze caly brzuszek zmienia kształt i kuleczka mi z boku wystaje :) albo nieoczekiwanie kopnie ale jakos tak nerwowo... :( No i czuje go bardzo, bardzo nisko... Nie wiem byc moze ma malutko miejsca, bo on jest spory a brzuszek nie za wielki... Sama juz nie wiem :(

Aniołki witamy z powrotem na bb :) Zawsze lepiej SN, ważne, że z Olafkiem ok.

Angelka też mam takie same ruchy, pupka wypięta albo nóżka a na dole to główką tak majstruję, że aż boli. Ale ktg się przyda, zawsze możesz posłuchać dłużej serduszka dzidzi i sprawdzić jak tam skurcze postępują.

Martusionek to miłych przytulanek

Jankesowa, Ewelina kciuki za wizytę zaciśnięte.

Julitka Igorek superaśny, słodki.

A ja tak w ogóle stwierdzam, że moje skurcze niedzielne to były po seksiku właśnie i chyba to na mnie działa i na moją szyjkę więc niedługo sobie poużywam :-)

Ostatnia edycja:
Witam kochane
Aniołki ja też w szoku, ale widzocznie tak musi być dużo sexiku i Olafek sam wyskoczy:) Czekam dalej
MArtusionku i Angelka Jeżynka Gosiu czekam|

Taaaaaaadddddaaaaaaammm:-)

dzień doberek wszystkim Babeczkom:-)

Aniołki-
witaj :)
i trzymam &&&& za szybkie rozwiązanie &&&&

Kochane, mam pytanko:sorry:

Jak siusiam nic mnie nie piecze itp. a czasami z rana jak wstanę, to mam takie dziwne uczucie w pochwie, nie jest to żadne szczypanie, ale coś mniej więcej:zawstydzona/y:

a i jak co kilka dni biorę tab. dowciapne, to po nich zaczyna mnie tam w środku szczypać...

Miała może któraś z Was coś takiego?

reklama
ewcia nie umiem odpowiedziec ale ja zawsze rano jak wstane i mi sie mocno juz siusiu chce to pedem bo mam takie glupie uczucie ni to bol sama nie wiem jak opisc jak zrobie siusiu mija odrazu, super ze zakupy udane
silentenigma w pierwszej ciazy bolaly mnie bardzo piersi, przestaly dopiero tydzien-dwa po zabiegu, teraz bolaly mnie tylko sutki do teraz sa drazliwe ale juz inaczej
aniolki:-)witamy:-)

Ja wizyte mam dopiero na 18.20 z mezem po pracy jade wiec jeszcze pozniej pewnie bedziemy na miejscu.Juz mam stracha czy z szyjka napewno wszystko ok. Mykam na zakupy pozdrawiam

Do góry