reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witam się i ja 2w1 w słoneczną niedziele ale samotna bo M w pracy.
Skrzyczałam dzisiaj psa bo mało się przez niego nie oparzyłam gorąca herbatą bo walił się przede mną na schody, ale sam się przestraszył bo od razu schował dupcie i machał łapkami prze mną zawsze tak robi jak coś przeskrobie:-D

Kaira gratuluje 1 miesiąca ale ten czas leci i dużo zdrówka Lence!!!

reklama
Kaira wszystkiego najlepszego z okazji 1 miesiąca Lenki

Martusionek jutro jest parzysty dzień :-)

Ja mam bóle jak na @, ale one są takie jakby ciągle, takie ćmiące, teraz niby przeszło, ale się pojawiają co jakiś czas. bo ile taki jednorazowy skurcz może trwać, bo nie wiem jak liczyć normalni.

:-) hihi nawet M się śmieje ,że dziś rodzić nie mogę bo dzień nie parzysty.
Ja też bym chciała trochę mieć to za sobą ale boję sie, że Tomuś ma taką duża główkę i jak ja wycisnąć. Z tymi skurczami też nie mam pojęcia bo w nocy trochę bolało i kręgosłup też ale to może po sprzątaniu bardziej niż na poród. Chociaż przed chwilą mocno brzuch stwardniał.

cześć dziewczyny!!!!!!

Kaira
wszystkiego najlepszego z okazji 1 miesiąca Lenki ale to szybko leci

Martusionek kaira ma rację mogłabyś się już rozpakować:-):tak: a może Gosia lew cie przeskoczy:-)

Dziękuję wam dziewczyny bardzo tego pragnę pozdrawiam

Aneczka przede mną jeszcze oprócz Martusionek jest kolejka: Aniołki, Ewitka, Jeżynka i Angelka:-)

Martusionek aż tak dużej główki to chyba Tomuś nie ma. Moja siostra miała tak przy synu co prawda, że Bartka głowa większa niż jej kanał rodny, ale ona miała CC i on miał główkę 38 cm przy narodzinach.

Na usg wyszło ,że główka ma obwód 34 jak ja to zmierzyłam to się przestraszyłam.
I tak wogle, żeby było ciekawie to boli mnie strasznie gardło...jutro ktg tradycynie

Witam niedzielnie:-)

Aniołki- &&&&&&&&&&&&&&&&

Kochane mam pytanko, czy zamiast tych koszulek pod kaftanik Maluszka mogą być body z długim rękawkiem:zawstydzona/y::confused:
Jakoś te koszulki do mnie nie przemawiają:zawstydzona/y::sorry2:
a i np. jak Maluchowi zakładać będę pajaca, to te bodziaki i tylko tyle...:sorry2:

pomału zaczynam się bać, że nie sprostam jak Maluszek się urodzi:zawstydzona/y:

a i nie będę chciała Krzysia za bardzo smarować kosmetykami, więc poza zwykłą oliwką do ciałka i mydełkiem do kąpania co kupić na pupcię:confused:
wiem, że o to już pytałam, ale wtedy sobie nie zapisałam i już tamtych postów nie znajdę:zawstydzona/y:

No, a teraz coś, co ostatnio mi ciśnienie podniosło:wściekła/y::wściekła/y:
otóż moja siostra ma termin na 14 lutego, nie widujemy się zbyt często, bo nadajemy na innych "falach" - Martusionku, w porównaniu do Twojej szwagierki, to moja durna siostra potrafi się gorzej do dziecka odnosić...
no i powracając do niej, tydzień temu wyszła ze szpitala- miała skurcze, ale powstrzymali jej lekami i wypisali do domu z tym, że nadal ma leki przyjmować...
3 dni po wyjściu ze szpitala dostała krwawienia, pojechała do lekarza i ten dał jej skierowanie do szpitala na cc- niby wszystko ok było, to po co cc:baffled:
mniejsza z tym, skierowanie było nie do szpitala tu u nas tylko 40 km i wiecie co ta idiotka zrobiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
stwierdziła, że nie pojedzie do tego szpitala, odstawiła sobie sama leki i czeka na poród:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nosz kur** mać jak tak można:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
pierwsze co mi przyszło do głowy, to to, żeby później tego nie żałowała:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ewciaa no wlasnie o to samo chcialam zapytac....

Dziewczyny bo mi sie metlik w glowie zrobil, body kupilam z dlugim rekawem, pajace wiadomo z dlugim, kaftaniki moze mam z 5. Jak ja mam w domu takiego malca ubrac?? body na dl. + spiochy?? czy moze powinny byc body na kr +koszulka (kaftanik) +spiochy??? a pod pajac co ??:szok:Zglupialam na maksa w domu mamy cieplo

Do góry