reklama
Dzien dobry w ten pochmurny deszczowy dzionek:-)
Noc przespana choc , choc czesto sni mi sie poród , chyba zaczynam sie tego bac
Ciekawy temat wczoraj poruszyliscie o chrzcinach, tez mam dylemat w sumie to jeszcze tylko od strony chrzestnego.... Ja na jej odpowiedz co ma kupic powiedział wprost .... cos co mi sie przyda , a ze nie miałam poscieli jeszcze dla dzieciatka to mi kupiła cała taka poscielowa wyprawke, da mi to teraz a potem jak beda chrzciny symbolicznie tylko kartke.I mam problem juz z głowy, chrzestny tez sie mnie pytał i nie wiem co mu odpowiedz - chiałam zeby sie cos dzieciatkowi przydało....ale nie wiem co....
Julitko no prosze - mówiłam Ci ze sie nie wbije przed Toba w kolejke ;-)
Martusionek teraz jeszcze ty i moge ja rodzic
Jankesowa ..... oj bedziesz sie martwiła wygladem jak urodzisz...a teraz ciesz sie rosnacym brzuszkiem :-) I tymi pieknymi kształtami
Pozdrawiam cieplutko :-)
Noc przespana choc , choc czesto sni mi sie poród , chyba zaczynam sie tego bac

Ciekawy temat wczoraj poruszyliscie o chrzcinach, tez mam dylemat w sumie to jeszcze tylko od strony chrzestnego.... Ja na jej odpowiedz co ma kupic powiedział wprost .... cos co mi sie przyda , a ze nie miałam poscieli jeszcze dla dzieciatka to mi kupiła cała taka poscielowa wyprawke, da mi to teraz a potem jak beda chrzciny symbolicznie tylko kartke.I mam problem juz z głowy, chrzestny tez sie mnie pytał i nie wiem co mu odpowiedz - chiałam zeby sie cos dzieciatkowi przydało....ale nie wiem co....
Julitko no prosze - mówiłam Ci ze sie nie wbije przed Toba w kolejke ;-)
Martusionek teraz jeszcze ty i moge ja rodzic

Jankesowa ..... oj bedziesz sie martwiła wygladem jak urodzisz...a teraz ciesz sie rosnacym brzuszkiem :-) I tymi pieknymi kształtami

Pozdrawiam cieplutko :-)
martusionek
Fanka BB :)
Carii koleżanko ja się nie wpycham ja czekam na swoją kolej teraz Ty:-) ja kulturalnie czekam na swoją kolej.
A ja znowu sama M pojechał do pracy miał jechać wcześniej przed pracą na badania psycho techniczne ale one są tylko z rana i sie nie wyrobi, żeby był samochodzik to by zdążył atak w pon bierze urlop i pojedzie do badania rano i potem wróci i pójdzie chyba ze mną na KTG i potem pojedzie na kurs.
a ja dziś znowu senna chyba temu że taka pogoda.
A ja znowu sama M pojechał do pracy miał jechać wcześniej przed pracą na badania psycho techniczne ale one są tylko z rana i sie nie wyrobi, żeby był samochodzik to by zdążył atak w pon bierze urlop i pojedzie do badania rano i potem wróci i pójdzie chyba ze mną na KTG i potem pojedzie na kurs.
a ja dziś znowu senna chyba temu że taka pogoda.
martusionek
Carii Ty na mój suwaczek nie patrz bo on się w połowie tygodnia psuje i przeskakuje na tydzień do przodu chyba żebym większego stracha miła tak naprawdę to 37t.6d tak mi się robi z nim od jakiegoś czasu ale już i tak nie zmieniam niech taki zostanie jutro znowu będzie wskazywał dobrze.
A z tym ktg to sama się dziwiłam ,że to już a teraz muszę biegać co 3 dzień i od tego biegania to można po drodze urodzić.
A z tym ktg to sama się dziwiłam ,że to już a teraz muszę biegać co 3 dzień i od tego biegania to można po drodze urodzić.
Lili przez noc zmadrzalam i mi przeszlo :-)
Moje dziecie o 7 rano zrobilo mi taki remament tam na dole ze szok
na poczatku bylo to nie przyjemne a potem juz nawet bolesne nie wiem co on tam robil
odnosilam wrazenie ze jajniki sobie podrzuca.
Mam pytanko macie tez tak w nocy ze budzicie sie i jest wam mocno goraco az spocone?? bo ja mam 3 noc z rzedu potem nie spie z 1h i jest dobrze zasypiam do rana.
Jade na zakupy i znowu obiad
i salatke musze jeszcze zrobic.
Moje dziecie o 7 rano zrobilo mi taki remament tam na dole ze szok

Mam pytanko macie tez tak w nocy ze budzicie sie i jest wam mocno goraco az spocone?? bo ja mam 3 noc z rzedu potem nie spie z 1h i jest dobrze zasypiam do rana.
Jade na zakupy i znowu obiad

Mysza84
Wpadłam zobaczyć czy są jakieś wieści od Julitki... ehh ciekawe czy już tuli dzidzię czy dalej w dwupaku.
Lucy Milo cudnisty! No po prostu gościu do reklamy! I zakochana jestem w jego pięknych oczkach.
Kaira piękną masz córunię! Taka malizna jeszcze, ale przepiękna.
Pozdrawiam.
Lucy Milo cudnisty! No po prostu gościu do reklamy! I zakochana jestem w jego pięknych oczkach.
Kaira piękną masz córunię! Taka malizna jeszcze, ale przepiękna.
Pozdrawiam.
Mysza84
jankesowa ja w ciąży nie jestem ale był czas że się budziłam tak w nocy....efekt jest taki że zakręciłam koloryfery. Wolę żeby mi było nieco chłodniej bo wtedy kołdrę podciągnę pod sam nos niż budzić się mokra, bo to nieprzyjemne.
ola** może się sama odezwie...ale jakby nic nie dawała znaku to skrobnij popołudniu smska co u nich.
ola** może się sama odezwie...ale jakby nic nie dawała znaku to skrobnij popołudniu smska co u nich.
reklama
Jankesowa ja tez mam tak ze mimo ze kaloryfer jest zakrecony to budze sie cala zlana potem, nawet juz na wieczor nie smaruje sie zadnym balsamem a tak wogole na noc wlaczam wentylator no bo poprostu robi mi sie w srodku nocy cholernie ciepło
Ehhhh czekam , czekam na wiesci od Julitki co tam u niej moze juz ma przy sobie dziecie ...hmmm
Ehhhh czekam , czekam na wiesci od Julitki co tam u niej moze juz ma przy sobie dziecie ...hmmm
Podziel się: